Figafiga Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 dałam Hektorka tu może się zakochaja w nim http://www.dogomania.pl/threads/184117-Poszukiwany-DOBERMAN-lub-WY%C5%BBE%C5%81-SZORSTKOW%C5%81OSY/page3 Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Świetnie Figa a przy okazji widziałas ile cudnych psiaków jest w schroniskach.Cudne szorściaki! Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Krótko byłam dzisiaj w schronisku ale oczywiście zdążyłam wyściskać Hektora i Harrego, na spacer niestety muszą poczekac do soboty. Quote
Romka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ale wachlowanie ogonami było?One bardzo cieszą sie na nasz widok! Quote
mamanabank Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Wachlowanie ogonami? To był szał radości, skakanie, szczekanie. Po południu byłam drugi raz z dziećmi, na widok dzieci szaleją tak samo jak na widok dorosłych, dzieci zostały wylizane od stóp do głów, zasypane piaskiem z łap, itp. Dzieciaki siedziały cały czas przy boksie tych dwóch kumpli :-) Quote
argusiowa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 dodałam info że Hektor ma allegro, prosiłabym o wklejenie linka na allegro Hektora w pierwszym poście abym mogła monitorować jego aktualność :) dziękuję z góry:) Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 argusiowa dodaj to zdjęcie, które pokazuje, że Hektor jest ok wobec dzieci Quote
mamanabank Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Mamo, a co to za schroniskowa sierotka? To w schronisku można też adoptować dzieci??? Quote
argusiowa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 figa allegro Hektora wystawia jakaś dziewczyna, trzeba do niej napisać. zaraz poszukam jej ksywki Quote
argusiowa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 tanitka na 3 stronie pisała że hektor ma allegro Quote
Figafiga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ja a wielką chęcią adoptuje to śliczną i pełną werwy sierotkę ;-) spiszemy umowe i będzie moja, możesz robić wizyty przed i po adopcyjne ;-) Quote
tanitka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 tak, ja wystawiam allegro dla Hektora, a co mam zrobić, dodać zdjęcie z dziewczynką? Quote
Romka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dziewczyny cos mi się wydaje,ze skończyłą się przyjażń Hektora z Harrym.Harry miał chyba dośc panoszenia się smarkacza i całkiem porządnie go ustawił.Najpierw było spięcie o kość a potem bez powodu.Hektor nie podchodzi do krat boksu,jest z tyłu,ogonek wrprawdzie chodzi ale opuszczony w dół.Zabrałyśmy kość ,zeby nie było dalszych spięć.No i porządnie wygłaskałyśmy Harrego ,jako,ze on rządzi w boksie,zeby czuł się doceniony.Hektor zupełnie zdezorientowany.Szybko domu mu trzeba!Wczoraj natomiast jak Harry nie chciał się bawić to Hektor próbował go dominować(ruchy jak przy seksie)więc pewnie starszy psiak nie wytrzymał i pokazał gówniarzowi gdzie jego miejsce.Mam nadzieję ,ze przez niedzielę będzie wszystko dobrze! Quote
Figafiga Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 tanitka napisał(a):tak, ja wystawiam allegro dla Hektora, a co mam zrobić, dodać zdjęcie z dziewczynką? zaraz edytuję to zdjęcie i możesz wstawiać Quote
Paula03 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny cos mi się wydaje,ze skończyłą się przyjażń Hektora z Harrym.Harry miał chyba dośc panoszenia się smarkacza i całkiem porządnie go ustawił.Najpierw było spięcie o kość a potem bez powodu.Hektor nie podchodzi do krat boksu,jest z tyłu,ogonek wrprawdzie chodzi ale opuszczony w dół.Zabrałyśmy kość ,zeby nie było dalszych spięć.No i porządnie wygłaskałyśmy Harrego ,jako,ze on rządzi w boksie,zeby czuł się doceniony.Hektor zupełnie zdezorientowany.Szybko domu mu trzeba!Wczoraj natomiast jak Harry nie chciał się bawić to Hektor próbował go dominować(ruchy jak przy seksie)więc pewnie starszy psiak nie wytrzymał i pokazał gówniarzowi gdzie jego miejsce.Mam nadzieję ,ze przez niedzielę będzie wszystko dobrze! Harry rzucił się na Hektora, bo Hektor(z resztą tak jak i Harry) szczeknął na Ponga... Szkoda, że taka przyjaźń się rozpada... Quote
kajkoowa Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Schronisko to często walka o przetrwanie, słabsi nie mają szans, dlategom nie myśli się o podtrzymywaniu znajomości... Quote
Paula03 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Niby tak, ale podczas tułaczki, gdzie zapewne się przyjaźnili, jakoś radzili sobie i wcale nie utrudniali sobie życia, tylko pomagali sobie wzajemnie, a na początku też się było między nimi ok! Quote
kajkoowa Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Paula03 napisał(a):Niby tak, ale podczas tułaczki, gdzie zapewne się przyjaźnili, jakoś radzili sobie i wcale nie utrudniali sobie życia, tylko pomagali sobie wzajemnie, a na początku też się było między nimi ok! Ale na wolności to chyba co innego. ;) Szkoda tylko, że Harry chce mieć szczyla pod pantoflem, bo mimo wsyztsko fajna była z nich para wspierających się kumpli. Quote
Paula03 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Miejmy nadzieję, że Harry nie będzie już więcej atakował Hektora! Quote
tanitka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 tak, dzielenie wspólnego boksu w schonie to zupełnie inna sprawa .. Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dzwoniłam do schroniska w boksie Hektora spokój.Chłopaki znów sie lubią! Quote
Recommended Posts