AresekSE Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 napiszcie kochani, co sie dzieje z dexterkiem renata Quote
ageralion Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Rybka. napisał(a):Justyny nie ma, ponieważ cały czas w wolnych chwilach siedzi w schronie. Dexterek ma chyba zaklepany domek ale na razie nowi właściciele wyjechali i wezmą go po powrocie... Zapytam i napiszę bo nie pamiętam teraz który pies znalazł dom, a który jeszcze nie... Ten domek na wakacjach znalezli zabiedzona suczke, wiec Dexter ciagle w schronisku (przynajmniej byl tam dwa tygodnie temu). Podobno nie moga wyleczyc mu zapalenia uszu :( Ogloszenia papierowe rozwieszane w Stargardzie i Szczecinie pozostaja bez odzewu :( Quote
katlis Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ageralion napisał(a):Ten domek na wakacjach znalezli zabiedzona suczke, wiec Dexter ciagle w schronisku (przynajmniej byl tam dwa tygodnie temu). Podobno nie moga wyleczyc mu zapalenia uszu :( Ogloszenia papierowe rozwieszane w Stargardzie i Szczecinie pozostaja bez odzewu :( Sorki za dociekliwość, ale gdzie te ogłoszenia wiszą, bo ja ich nie widziałam:shake: Quote
ageralion Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 katlis napisał(a):Sorki za dociekliwość, ale gdzie te ogłoszenia wiszą, bo ja ich nie widziałam:shake: Sa teraz posciagne, bo schronisko zrobilo awanture za ich tresc, chociaz mialo podobny tekst do ogloszen tego psiaka, ktory z budy nie wychodzil, bo byl zastraszony. Psisko w super domku juz :) Niestety na ogloszenia suche informacyjne ludzie nie reaguja, szczegolnie gdy domu szuka stary schorowany pies :( Quote
beataczl Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ageralion napisał(a):Sa teraz posciagne, bo schronisko zrobilo awanture za ich tresc, chociaz mialo podobny tekst do ogloszen tego psiaka, ktory z budy nie wychodzil, bo byl zastraszony. Psisko w super domku juz :) Niestety na ogloszenia suche informacyjne ludzie nie reaguja, szczegolnie gdy domu szuka stary schorowany pies :( piszesz o tym psiaku, co justy mu tez zalozyla watek i podnosila wieko budy,zeby zdjecie zrobic- to ten ma domek?.. Dexter jest stary? Quote
ageralion Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 beataczl napisał(a):piszesz o tym psiaku, co justy mu tez zalozyla watek i podnosila wieko budy,zeby zdjecie zrobic- to ten ma domek?.. Dexter jest stary? Tak i tak... Quote
katlis Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ageralion napisał(a):Sa teraz posciagne, bo schronisko zrobilo awanture za ich tresc, chociaz mialo podobny tekst do ogloszen tego psiaka, ktory z budy nie wychodzil, bo byl zastraszony. Psisko w super domku juz :) Niestety na ogloszenia suche informacyjne ludzie nie reaguja, szczegolnie gdy domu szuka stary schorowany pies :( Masakra z tym stargardzkim schroniskiem, nic tylko :2gunfire:, jeszcze jak siedzieli w Stargardzie więcej ludzi tam zaglądało więc musieli chociaż udawać, że coś robią dla tych bid, a teraz siedzą na wygnajewie i już nic nie muszą robić. Quote
rita60 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Rozmawiałam z justy, Dexter nadal w schronie,ma chore uszka:-( Quote
BoWa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Fajny jest ten psiak, trzeba mu jakoś pomóc, bo z adopcją starych psów nie jest łatwo...Do tego ten Stargard... Wiadomo, jak on do innych psów, kotów , dzieci ? Quote
rita60 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Nie wiem GoWa,ale popytam cioteczke juste. Quote
rita60 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 BoWa napisał(a):Dexter prosi o dom na Święta.... Albo chociaż na Nowy Rok. Quote
Kava Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 bylam przed rokiem z darami w Stargardzie, na tym wydmochowie... kierowniczki nie bylo mimo, ze sie umowilysmy wyladowalam rzeczy z jedynym tam bedacym pracownikiem ... potem czekalam jeszcze na kierowniczke.... do spotkania nie doszlo... zar z nieba walil, psiaki nie maja tam zbyt duzo cienia.. jedynie co mi sie podobalo to kociarnia i wybieg jaki koty maja... schronu nie obejrzalam od srodka Pan P. nie mial dla nas czasu... Quote
Kava Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dexter chlopaku czas na ciebie zeby stamtad zwiewac.... hop,hop Quote
rita60 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Załozycielka watku rzadko wchodzi na Dogo,dlatego sa problemy z info o piesku. Postaram sie do niej zadzwonić. Quote
Yv1958 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ogromnie poruszyla mnie historia tego psa, dlatego jestem. Trzeba porozsylac watek. Najlepiej byloby znalezc DT, a potem szukac domu stalego? Quote
rita60 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Yv1958 napisał(a):Ogromnie poruszyla mnie historia tego psa, dlatego jestem. Trzeba porozsylac watek. Najlepiej byloby znalezc DT, a potem szukac domu stalego? No własnie......ale gdzie szukać DT:roll: Quote
rita60 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 No i sie dowiedziałam.......schronisko pozbyło sie kłopotu:angryy:i Dexter został uśpiony:-( przepraszam piesku.....nie tak miało być...niech piekło pochłonie tych wszystkich,którzy zgotowali ci takie życie. Już nikt cie nie skrzywdzi,biegaj za TM:-(:-(:-( Quote
Yv1958 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dlaczego????:bigcry: Nie dawno znalazlam go na N.K. Zaczelam sie interesowac jego losem. Nie zdazylam...:-((((( Kochany, tyle przeszedles!(*) Quote
Kava Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dexter pozostaniesz w mojej pamieci zawiodlam Quote
rita60 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kava napisał(a):Dexter pozostaniesz w mojej pamieci zawiodlam Kava to nie ty zawiodłas.......zawiedli inni "ludzie"...... Quote
Recommended Posts