Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka. napisał(a):
Justyny nie ma, ponieważ cały czas w wolnych chwilach siedzi w schronie.
Dexterek ma chyba zaklepany domek ale na razie nowi właściciele wyjechali i wezmą go po powrocie... Zapytam i napiszę bo nie pamiętam teraz który pies znalazł dom, a który jeszcze nie...

Ten domek na wakacjach znalezli zabiedzona suczke, wiec Dexter ciagle w schronisku (przynajmniej byl tam dwa tygodnie temu). Podobno nie moga wyleczyc mu zapalenia uszu :( Ogloszenia papierowe rozwieszane w Stargardzie i Szczecinie pozostaja bez odzewu :(

Posted

ageralion napisał(a):
Ten domek na wakacjach znalezli zabiedzona suczke, wiec Dexter ciagle w schronisku (przynajmniej byl tam dwa tygodnie temu). Podobno nie moga wyleczyc mu zapalenia uszu :( Ogloszenia papierowe rozwieszane w Stargardzie i Szczecinie pozostaja bez odzewu :(

Sorki za dociekliwość, ale gdzie te ogłoszenia wiszą, bo ja ich nie widziałam:shake:

Posted

katlis napisał(a):
Sorki za dociekliwość, ale gdzie te ogłoszenia wiszą, bo ja ich nie widziałam:shake:

Sa teraz posciagne, bo schronisko zrobilo awanture za ich tresc, chociaz mialo podobny tekst do ogloszen tego psiaka, ktory z budy nie wychodzil, bo byl zastraszony. Psisko w super domku juz :) Niestety na ogloszenia suche informacyjne ludzie nie reaguja, szczegolnie gdy domu szuka stary schorowany pies :(

Posted

ageralion napisał(a):
Sa teraz posciagne, bo schronisko zrobilo awanture za ich tresc, chociaz mialo podobny tekst do ogloszen tego psiaka, ktory z budy nie wychodzil, bo byl zastraszony. Psisko w super domku juz :) Niestety na ogloszenia suche informacyjne ludzie nie reaguja, szczegolnie gdy domu szuka stary schorowany pies :(

piszesz o tym psiaku, co justy mu tez zalozyla watek i podnosila wieko budy,zeby zdjecie zrobic- to ten ma domek?..

Dexter jest stary?

Posted

ageralion napisał(a):

Masakra z tym stargardzkim schroniskiem, nic tylko :2gunfire:, jeszcze jak siedzieli w Stargardzie więcej ludzi tam zaglądało więc musieli chociaż udawać, że coś robią dla tych bid, a teraz siedzą na wygnajewie i już nic nie muszą robić.

• 3 weeks later...
Posted

Fajny jest ten psiak, trzeba mu jakoś pomóc, bo z adopcją starych psów nie jest łatwo...Do tego ten Stargard...
Wiadomo, jak on do innych psów, kotów , dzieci ?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

bylam przed rokiem z darami w Stargardzie, na tym wydmochowie...
kierowniczki nie bylo mimo, ze sie umowilysmy
wyladowalam rzeczy z jedynym tam bedacym pracownikiem
... potem czekalam jeszcze na kierowniczke....
do spotkania nie doszlo...
zar z nieba walil, psiaki nie maja tam zbyt duzo cienia..
jedynie co mi sie podobalo to kociarnia i wybieg jaki koty maja...
schronu nie obejrzalam od srodka
Pan P. nie mial dla nas czasu...

Posted

Yv1958 napisał(a):
Ogromnie poruszyla mnie historia tego psa, dlatego jestem.
Trzeba porozsylac watek. Najlepiej byloby znalezc DT, a potem szukac domu stalego?

No własnie......ale gdzie szukać DT:roll:

Posted

No i sie dowiedziałam.......schronisko pozbyło sie kłopotu:angryy:i Dexter został uśpiony:-(
przepraszam piesku.....nie tak miało być...niech piekło pochłonie tych wszystkich,którzy zgotowali ci takie życie.

Już nikt cie nie skrzywdzi,biegaj za TM:-(:-(:-(