Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to mozna udawac ,ze dopiero wyszlo ,ze Tola byla juz wysterylizowana a my nic nie wiedzialysmy na ten temat...
a jakos ta kobieta rozsadkiem mi nie pachnie i ta swoja miloscia moze bardziej zaszkodzic powinna odpasc w przedbiegach...
gdzie jest teraz Tola????????

Posted

kurcze to nie jest dobrze!!!!
z tego co zrozumialam to Tola miala byc na weekend wyciagnieta!!!!
Malawaszko pisalas do Toli? tak sie zastanawiam kto moze miec namiary na Tole ...wiem Matrioszka...a na Matrioszke E-S
czekaj ja do niej zaraz zadzwonie

Posted

Nikt do nie nie dzwonił.
Noc nie dowiedzialam sie o transporcie szczeniaka; Pani nie odbiera tel, moze gdzies wyjechali...
Rozmawialam z agadą; jutro mam lekcje do 14 i mogę podjechac po małą, ale jeszcze z kims, bo na miejscu moze się okazac, ze ja psa nie dostanę.
Tylko co mam zrobic z sunią?
Piranha cos pisala wczesniej, ze moze zabrac do siebie...

Posted

Agada ma sie dowiedziec o ten transport we wtorek i da znac.
Mozna tez sprobowac poprosic TZ Murki, zeby przyjechal po małą, to koszt ok 30 zł...
Ale bedzie szybciej.
Tzn najpierw trzeba jechac do schronu i mała zabrac, a potem zadzwonic do Murków.

Posted

rozmawiałam z agadą, Tolą i Murką (swoją drogą ktoś mnie w końcu owali za te godziny telefonowania hihihi co ja poradze że ja sowa :-) )
sytuacja wygląda tak, że Murka pogada z Tztem- myśli że dadzą rade jutro, jak nie zadzwoni do mnie jeszcze dzisiaj tzn ze mogą hihih ...czyli jak dzis nie zadzwoni już to ja jutro dryłuje do schronu:-)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
rozmawiałam z agadą, Tolą i Murką (swoją drogą ktoś mnie w końcu owali za te godziny telefonowania hihihi co ja poradze że ja sowa :-) )
sytuacja wygląda tak, że Murka pogada z Tztem- myśli że dadzą rade jutro, jak nie zadzwoni do mnie jeszcze dzisiaj tzn ze mogą hihih ...czyli jak dzis nie zadzwoni już to ja jutro dryłuje do schronu:-)

dzięki Ci dobra kobieto, a ja się bałam do Toli dzwonić bo się po 22 zrobiło :oops:

Posted

Właśnie skończyłam papierzyska... o której, Ty jutro do tego schronu się wybierasz? Może by tak razem, ale ja dopiero ok. 14?

Posted

może w poniedziałek nie będzie jej się chciało zrywać z samego rana przed południem hihii
ja będe po 14.30, w poniedzialki jest wydawanie psów do 16tej

To wstępnie jesteśmy umówione, koło cmentarza na 14.30?

Posted

oki jakby co zaczekaj na mnie chwilunie bo mogę sie spoznic nieco jak zawsze:-)

Spox, ja też ze spóźnialskich :evil_lol:, ale coby nie przeholować, bo ja jeszcze sprawy urzędowe muszę pozałatwiać :cool3: