malawaszka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 nie wydaje mi się, żeby ją chciała dla zarobku, ale wielką przeciwniczką sterylizacji jest - bo to barbarzyństwo jest :shock: i żadne argumenty nie docierały... Quote
IVV Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 to mozna udawac ,ze dopiero wyszlo ,ze Tola byla juz wysterylizowana a my nic nie wiedzialysmy na ten temat... a jakos ta kobieta rozsadkiem mi nie pachnie i ta swoja miloscia moze bardziej zaszkodzic powinna odpasc w przedbiegach... gdzie jest teraz Tola???????? Quote
malawaszka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 no ode mnie by psa nie dostała tylko ona wie, że Tola jest w Zamościu i może tam pojechać i ją zabrać jak znajdzie Quote
IVV Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kurcze to nie jest dobrze!!!! z tego co zrozumialam to Tola miala byc na weekend wyciagnieta!!!! Malawaszko pisalas do Toli? tak sie zastanawiam kto moze miec namiary na Tole ...wiem Matrioszka...a na Matrioszke E-S czekaj ja do niej zaraz zadzwonie Quote
Tola Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nikt do nie nie dzwonił. Noc nie dowiedzialam sie o transporcie szczeniaka; Pani nie odbiera tel, moze gdzies wyjechali... Rozmawialam z agadą; jutro mam lekcje do 14 i mogę podjechac po małą, ale jeszcze z kims, bo na miejscu moze się okazac, ze ja psa nie dostanę. Tylko co mam zrobic z sunią? Piranha cos pisala wczesniej, ze moze zabrac do siebie... Quote
Tola Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Agada ma sie dowiedziec o ten transport we wtorek i da znac. Mozna tez sprobowac poprosic TZ Murki, zeby przyjechal po małą, to koszt ok 30 zł... Ale bedzie szybciej. Tzn najpierw trzeba jechac do schronu i mała zabrac, a potem zadzwonic do Murków. Quote
malawaszka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 nie dzwoniłam bo nie wyrobiłam się w normalnej porze :( wysłałam smsa - dostałaś? jakby się dało, żeby Murek przyjechał to zapłacę za transport Quote
Tola Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dzwoniła Piranha - moze jutro jechac do schronu. Teraz tylko trzeba dogadac sie z Murką. Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 rozmawiałam z agadą, Tolą i Murką (swoją drogą ktoś mnie w końcu owali za te godziny telefonowania hihihi co ja poradze że ja sowa :-) ) sytuacja wygląda tak, że Murka pogada z Tztem- myśli że dadzą rade jutro, jak nie zadzwoni do mnie jeszcze dzisiaj tzn ze mogą hihih ...czyli jak dzis nie zadzwoni już to ja jutro dryłuje do schronu:-) Quote
malawaszka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):rozmawiałam z agadą, Tolą i Murką (swoją drogą ktoś mnie w końcu owali za te godziny telefonowania hihihi co ja poradze że ja sowa :-) ) sytuacja wygląda tak, że Murka pogada z Tztem- myśli że dadzą rade jutro, jak nie zadzwoni do mnie jeszcze dzisiaj tzn ze mogą hihih ...czyli jak dzis nie zadzwoni już to ja jutro dryłuje do schronu:-) dzięki Ci dobra kobieto, a ja się bałam do Toli dzwonić bo się po 22 zrobiło :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a ja się nie boje...najwyżej mnie ktoś oper**oli hihihi:-) dostałąm smsa od Murki, jutro przyjedzie ona lub TZ:-) Quote
malawaszka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 o jak cudnie!!!!!! zaciskam zatem :kciuki: i dobranoc Quote
agada Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):rozmawiałam z agadą, Tolą i Murką (swoją drogą ktoś mnie w końcu owali za te godziny telefonowania hihihi co ja poradze że ja sowa :-) ) sytuacja wygląda tak, że Murka pogada z Tztem- myśli że dadzą rade jutro, jak nie zadzwoni do mnie jeszcze dzisiaj tzn ze mogą hihih ...czyli jak dzis nie zadzwoni już to ja jutro dryłuje do schronu:-) Właśnie skończyłam papierzyska... o której, Ty jutro do tego schronu się wybierasz? Może by tak razem, ale ja dopiero ok. 14? Quote
malawaszka Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 żeby tylko ta baba się wcześniej nie wybrała :shock: Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 może w poniedziałek nie będzie jej się chciało zrywać z samego rana przed południem hihii ja będe po 14.30, w poniedzialki jest wydawanie psów do 16tej Quote
agada Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):może w poniedziałek nie będzie jej się chciało zrywać z samego rana przed południem hihii ja będe po 14.30, w poniedzialki jest wydawanie psów do 16tej To wstępnie jesteśmy umówione, koło cmentarza na 14.30? Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 oki jakby co zaczekaj na mnie chwilunie bo mogę sie spoznic nieco jak zawsze:-) Quote
agada Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):oki jakby co zaczekaj na mnie chwilunie bo mogę sie spoznic nieco jak zawsze:-) Spox, ja też ze spóźnialskich :evil_lol:, ale coby nie przeholować, bo ja jeszcze sprawy urzędowe muszę pozałatwiać :cool3: Quote
Recommended Posts