malawaszka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tola - póki co wiemy o niej niewiele - jest dziewczynką, dostała imię po... Toli, która ją pokazała na zamojskim wątku :) Dziewczynka dostała miejsce w hoteliku u Murki od sacredPIRANHII (nie wiem czy dobrze odmieniłam :oops: ) za co BARDZO dziękuję Czekamy kiedy ud się ją zabrać z piekła i przewieźć do Psiego Raju u Murki :kciuki: Malutka zostanie wysterylizowana i szukamy domku :kciuki: póki co mamy tylko takie foto ale już niedługo :) FINANSE TOLI: spadek po Romeczku i Gringu z Sosnowca 261 zł spadek po ATOSKU 100 zł WYDATKI: SALDO: 361 zł - przekazane dla kolejnej sznaucerki potrzebującej pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/186279-Czarnulka-sznupka-chora-sk%C3%B3ra-brak-szans-na-adopcj%C4%99-i-leczenie-w-schr-DT-PILNE Quote
IVV Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 jestem u naszej Toli:) byly inne zdjecia ,poszukam i podesle.. Quote
mshume Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jestem u malutkiej :) A Jaaga mi pisała o malutkiej sznaucerce w jej miejscowym schronie, też mordowni :( Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 o nie mogłam znaleźć tego drugiego foto własnie Quote
sybil Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Bożeee, następna sznupkowa bieda:-(, śliczności małe. Czy są jakieś problemy z wydostaniem jej ze schronu? Nie rozumiem dlaczego niektóre schroniska robią trudności, gdy dobrzy ludzie usiłują poprawić los i życie tych biednych psiaków:shake:. Oby szybko udało się wyrwać Tolę z piekła:kciuki::glaszcze: Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 no mam nadzieję, że dziewczyny ze swoim doświadczeniem i determinacją dadzą radę :kciuki: i malutka będzie już za chwileczkę bezpieczna :) Quote
sacred PIRANHA Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 jakby co ja mogę podjechac i wziąć na siebie ja zakazu nie mam hihi a jakby się okazało że mam to mojego TZta zatrudnie :-) Quote
agada Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jestem i ja. Transport może uda sie na wtorek, jescze nie wiem dokładnie, czy będzie aktualny. Kasia, która miała zawieść Abbi do Murki oferowała przewóz małej na wtorek właśnie, gdyby piątek nie wypalił, zapytam, czy zechce pomóc innej suni? Quote
sacred PIRANHA Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 kochani a jak wygląda sprawa transportu? szykuje sie cos? ja jutro zadzwonie jeszcze w jedno miejsce, może akurat dadza rade podjechac do murki Quote
agada Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):jakby co ja mogę podjechac i wziąć na siebie ja zakazu nie mam hihi a jakby się okazało że mam to mojego TZta zatrudnie :-) Może się i przydasz, bo Kasia pracuje do 16-tej, a wydawanie psów w godzinach pracy właśnie, to przydałby sie ktos na przetrzymanie :cool3:, albo chociaż wybranie Toli :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 i wątek drugiej "nowej" :( http://www.dogomania.pl/threads/185116-Umar%C5%82-mi-pan...-trafi%C5%82am-za-kraty-jakie-to-ludzkie...-SZNAUCERKA-%C5%9AREDNIA?p=14632449#post14632449 Quote
sacred PIRANHA Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 we wtorek me auto w naprawie będzie:-( wiec ktos musi byc mym taksowkarzem:-) jak trzeba będzie przetrzymac pare godzin to nie ma problemu cos wykombinuje moze swoje psy zamkne w lazience albo cos hihihi Quote
Tola Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Czyli potrzebny ktos do zabrania suni we wtorek ze schronu, tak? Zadzwonię jutro do siostry Tz, moze podjedzie ze mną Quote
agada Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tola napisał(a):Czyli potrzebny ktos do zabrania suni we wtorek ze schronu, tak? Zadzwonię jutro do siostry Tz, moze podjedzie ze mną Tolu to jeszcze nie na 100% muszę spytać Kasię, czy jej propozycja aktualna, ale resztę można pomału ustalać, lepiej odwołać niż coś na szybko... Quote
Tola Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 agada napisał(a):Tolu to jeszcze nie na 100% muszę spytać Kasię, czy jej propozycja aktualna, ale resztę można pomału ustalać, lepiej odwołać niż coś na szybko... Jutro zadzwonię do Pani od szczeniaka; wiem, ze brała pod uwage podwóz malutkiej, moze ona bedzie jechac... Quote
agada Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tola napisał(a):Jutro zadzwonię do Pani od szczeniaka; wiem, ze brała pod uwage podwóz malutkiej, moze ona bedzie jechac... Ok. jak wypali transport z Panią, to się Kasię odłoży na inny raz... Quote
malawaszka Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 ja zaciskam :kciuki: żeby się udało jak najszybciej! Quote
sacred PIRANHA Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 jakbyscie mnie jutro potrzebowali dryndajcie:-) telefon mam włączony cały czas i auto jutro mam więc moge podjechac po sunie do schronu, dopiero wieczorem wybywam poza miasto Quote
malawaszka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Dziewczyny - proszę im szybciej tym lepiej bo własnie dzwoniła do mnie babka z Lublina, która chce Tolę, ale sterylizacja to barbarzyństwo... nawysłuchiwałam od niej sporo niemiłych rzeczy... ale ma takie podejście i chce wziąć Tolę, a jak ktoś ma takie podejście to pewnie uważa że suczka raz musi :shock: ona już wcześniej dzwoniła do schroniska w Zamościu ale jej powiedzieli, że sznaucerki nie nają Quote
IVV Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kurcze by jakis babsztyl kasy w niej nie widzial! trzeba mowic ,ze jest po sterylce i juz! nie ma innej opcji bo Tola sliczna to kto wie co po tych tepych glowach ludziom chodzi Quote
Recommended Posts