Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola - póki co wiemy o niej niewiele - jest dziewczynką, dostała imię po... Toli, która ją pokazała na zamojskim wątku :)

Dziewczynka dostała miejsce w hoteliku u Murki od sacredPIRANHII (nie wiem czy dobrze odmieniłam :oops: ) za co BARDZO dziękuję

Czekamy kiedy ud się ją zabrać z piekła i przewieźć do Psiego Raju u Murki :kciuki:

Malutka zostanie wysterylizowana i szukamy domku :kciuki:

póki co mamy tylko takie foto

ale już niedługo :)

FINANSE TOLI:
spadek po Romeczku i Gringu z Sosnowca 261 zł
spadek po ATOSKU 100 zł

WYDATKI:

SALDO:
361 zł - przekazane dla kolejnej sznaucerki potrzebującej pomocy:
http://www.dogomania.pl/threads/186279-Czarnulka-sznupka-chora-sk%C3%B3ra-brak-szans-na-adopcj%C4%99-i-leczenie-w-schr-DT-PILNE

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bożeee, następna sznupkowa bieda:-(, śliczności małe. Czy są jakieś problemy z wydostaniem jej ze schronu? Nie rozumiem dlaczego niektóre schroniska robią trudności, gdy dobrzy ludzie usiłują poprawić los i życie tych biednych psiaków:shake:. Oby szybko udało się wyrwać Tolę z piekła:kciuki::glaszcze:

Posted

Jestem i ja. Transport może uda sie na wtorek, jescze nie wiem dokładnie, czy będzie aktualny. Kasia, która miała zawieść Abbi do Murki oferowała przewóz małej na wtorek właśnie, gdyby piątek nie wypalił, zapytam, czy zechce pomóc innej suni?

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
jakby co ja mogę podjechac i wziąć na siebie ja zakazu nie mam hihi a jakby się okazało że mam to mojego TZta zatrudnie :-)

Może się i przydasz, bo Kasia pracuje do 16-tej, a wydawanie psów w godzinach pracy właśnie, to przydałby sie ktos na przetrzymanie :cool3:, albo chociaż wybranie Toli :eviltong:

Posted

Tola napisał(a):
Czyli potrzebny ktos do zabrania suni we wtorek ze schronu, tak?
Zadzwonię jutro do siostry Tz, moze podjedzie ze mną

Tolu to jeszcze nie na 100% muszę spytać Kasię, czy jej propozycja aktualna, ale resztę można pomału ustalać, lepiej odwołać niż coś na szybko...

Posted

agada napisał(a):
Tolu to jeszcze nie na 100% muszę spytać Kasię, czy jej propozycja aktualna, ale resztę można pomału ustalać, lepiej odwołać niż coś na szybko...

Jutro zadzwonię do Pani od szczeniaka; wiem, ze brała pod uwage podwóz malutkiej, moze ona bedzie jechac...

Posted

Tola napisał(a):
Jutro zadzwonię do Pani od szczeniaka; wiem, ze brała pod uwage podwóz malutkiej, moze ona bedzie jechac...

Ok. jak wypali transport z Panią, to się Kasię odłoży na inny raz...

Posted

Dziewczyny - proszę im szybciej tym lepiej bo własnie dzwoniła do mnie babka z Lublina, która chce Tolę, ale sterylizacja to barbarzyństwo... nawysłuchiwałam od niej sporo niemiłych rzeczy... ale ma takie podejście i chce wziąć Tolę, a jak ktoś ma takie podejście to pewnie uważa że suczka raz musi :shock:

ona już wcześniej dzwoniła do schroniska w Zamościu ale jej powiedzieli, że sznaucerki nie nają

Posted

kurcze by jakis babsztyl kasy w niej nie widzial!
trzeba mowic ,ze jest po sterylce i juz! nie ma innej opcji bo Tola sliczna to kto wie co po tych tepych glowach ludziom chodzi