Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gordonku powodzenia!!!!!!!! Chociaż jedna optymistyczna wiadomość :)
Ps. Będzie mi brakowało tych spacerków z Gordziakiem xD Cóż , teraz ziomek będzie miał o niebo lepiej!!!! Trzymam kciuki

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Gordonku, cały czas trzymam kciuki!

No to w takim układzie ja też mocno trzymam, musi sie udać, przecież z Gordonka to aniołek jest! :iloveyou::iloveyou::iloveyou::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Kapsel napisał(a):
No to w takim układzie ja też mocno trzymam, musi sie udać, przecież z Gordonka to aniołek jest! :iloveyou::iloveyou::iloveyou::kciuki::kciuki::kciuki:

Obserwując stan fizyczny i psychiczny Gordona w schronisku, domyślam sie, że ma za sobą bardzo dramatyczne przeżycia.
Wiele z tego w nim tkwi i na pewno w życiu codziennym nie będzie Państwu łatwo z nim.
Dlatego bardzo mocno trzymam kciuki.

• 4 months later...
Posted

Kciuki przydały się, Gordon, teraz Ares (nazwany tak, ze względu na wojowniczy charakter), jest kochany, potrzebny i bardzo pokochał nowy dom, szczególnie Pana.

Duzo zdrowia, boksiku, bo szczęście i miłość juz masz!:lol:

Posted

Cudownie, że takie zakończenie szczęśliwe jest :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Powiem szczerze, że trochę obaw miałam, ale na szczęście niepotrzebnie!
Hura!!!!! :cunao::cunao::cunao: