Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Gordon ma spacery, jest dokarmiany, w tym tygodniu przewidziana kastracja.

Byłam o tym święcie przekonana, że Ty Jagódka dbasz o niego jak własnego faflaczka, :calus: tylko czego mu brakuje to własnej kanapy. On ma takie smutne boksiowe spojrzenie :shake:

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Psiaki po kastracji przebywają w osobnych boksach, są pod specjalną opieką weterynaryjną w schronisku.
Niestety nie ma dla niego dt...

I to jest ten ból. Brak DT....:shake: a szczególnie dla psów. sunie jkaoś szybciej je znajdują :razz: i nie wiem dlaczego???

Schronisko u Was musi być wzorcowe, skoro psiaki po kastracjach w osobnych boksach są, no i już od razu schron kastrację robi! Tylko podziwiać! I ten wolontariat.... Wojtka pamiętam ze zdjęć Gustawa :loveu:

Posted

Po Gordona przyjechał sprawdzony "domek" z Warszawy. To kolejny psiak tej rasy u Państwa, poprzednie były sunie.
Dziękuję Germaine z Fundacji SOS bokserom za ten dom.:lol:

Posted

Kochani,
Gordon jest obecnie pod opieka fundacji SOS bokserom, dzis przyjechał z Państwem do Warszawy do siedziby Fundacji, zrobiłam mu pare zdjęć, jest piękny :loveu:
Chyba bardzo boli go jedno ucho, odwinął sie i chciał mnie dziabnąć jak mu zajrzałam do prawego ucha. Na razie będzie jadł karmę RC Intestinal, żeby przytył i nie miał biegunki.
Zaraz prześle zdjęcia ślicznotka

Posted

[quote name='Germaine']Kochani,
Gordon jest obecnie pod opieka fundacji SOS bokserom, dzis przyjechał z Państwem do Warszawy do siedziby Fundacji, zrobiłam mu pare zdjęć, jest piękny :loveu:
Chyba bardzo boli go jedno ucho, odwinął sie i chciał mnie dziabnąć jak mu zajrzałam do prawego ucha. Na razie będzie jadł karmę RC Intestinal, żeby przytył i nie miał biegunki.
Zaraz prześle zdjęcia ślicznotka[/QUOTE]
No to pijemy, Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cunao::cunao::knajpa::beerchug::popcorn::chlup::drinka::cunao::drink1:

Posted

Na chwilę obecną Gordon przebywa pod opieką naszej Fundacji w domu tymczasowym z opcją stałego. Jeśli wszystko będzie ok, Państwo są zdecydowani na ds.
Kilka aktualnych zdjęć Gordona: