cuciola Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ja mysle ze pieski za teczowym mostem nie chca zeby ich wlasciciel plakal..pewnie by wolaly ogladac nas zza mostu z usmiechem na twarzy wspominajacych radosne chwile z przyjacielem na 4 lapach ktore na zawsze zostana w pamieci Quote
LAZY Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Dzisiaj mija równy miesiac... Ciągle o tym myślę...i bardzo tęsknie, łzy same cisną się do oczu, bo przecież tak wielkiej miłości nie da się zapomniec. Z Idą jest łatwiej, ale to nie to samo, nikt nie jest w stanie zastąpić mojego malutkiego, mądrego psiaka... Biegaj po zielonych łączkach Kochanie! (') Quote
bellatriks Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 LAZY napisał(a):Dzisiaj mija równy miesiac... Ciągle o tym myślę...i bardzo tęsknie, łzy same cisną się do oczu, bo przecież tak wielkiej miłości nie da się zapomniec. Z Idą jest łatwiej, ale to nie to samo, nikt nie jest w stanie zastąpić mojego malutkiego, mądrego psiaka... Biegaj po zielonych łączkach Kochanie! (') ach, Paulina, wiem co czułaś po Jej śmierci. Dziś i ja jestem przeciez w podobnej sytuacji... rozumiem Cie teraz prawie w 100%.... Quote
Agga Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='LAZY']Dzisiaj mija równy miesiac... Ciągle o tym myślę...i bardzo tęsknie, łzy same cisną się do oczu, bo przecież tak wielkiej miłości nie da się zapomniec. Z Idą jest łatwiej, ale to nie to samo, nikt nie jest w stanie zastąpić mojego malutkiego, mądrego psiaka... Biegaj po zielonych łączkach Kochanie! (') Paulinko 17.05 minie 3 miesiace jak nie ma Sary. Dalej boli tak samo. Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 boli i nie przestanie ...............ale wspomnienia są takie piękne i dziękujmy naszym psiakom ,że choć tych kilka chwil spędziły z nami tutaj :loveu: Quote
Saba Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Na koniec wakacji minią 2 lata i nadal bardzo, bardzo boli i tęsknie i żałuję. Quote
agabass Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 prawdziwa miłość nigdy nie odchodzi wpomnienia karmią naszą pamięć - szybuj Lazy po wiecznej łączce Quote
Katerinas Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 boszzee..... :-( :-( Tak dawno mnie na Forum nie bylo.... Przepraszam nie wiedzialam.... I Sara i Lazy....:-( :-( :-( Quote
LAZY Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Nic się nie stało Katerinas...ja teraz tez niewiele mam czas.. O Lazy mysle kazdego dnia. Jej zdjecia mam szczedzie. Idac na spacer z mała opowiadam jej o tym ze tutaj tez chodziłam z Lazy,co ona lubiła a czego nie. Ona jest wszechobecna w moim zyciu i tak juz pozostanie nazawsze. Mam nadzieje kochana, ze nie tęsknisz za mna tak bardzo jak ja za Toba (') Quote
cuciola Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 a ja nadal nie potrafie zerkac na zdjecia Simby bo wrocilaby mi ochota na wtulenie sie w jego siersc.. :( ojejku jak strasznie sie mieszka w pustym mieszkaniu..tzn bez psa Quote
LAZY Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Teraz jak mam Ide i nie mam na nic czasu to sobie mysle: po co mi ten drugi pies? Jak ja nawet na dogo nie mam czasu...ale potem mysle...przecież jak odeszła Lazy to nie mogłaś znaleźć sobie miejsca...w domu było tak pusto. Już niegłudo ciuciola Jogi zapełni Twój czas i jeszcze zamarzysz za spokojem:) Dzisiaj jest kolejna środa...kolejny tydzień. Pamietam i codziennie myśle. Ta więź jest niesamowita. Kocham Cię mój aniołeczku! Quote
cuciola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Paulinko..a ja mam twoj watek o Iduni w ulubionych :) i codziennie zagladam! Quote
LAZY Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Ostatnio wrócily wspomniena, bardzo silnie i wielki bol i płacz. Znowu żal do calego świata i pamięć tego najgorszego miesiaca w moim życiu. Jak tak ryczę przychodzi Ida (Lazy nigdy nie lizala moich łez) i daje mi siarczyste buziaki. To pomaga, ale wcale mniej nie boli. Minęły ponad 2 miesiące, a wydaje się, że nie ma jej całe wieki. Coraz łatwiej o niej mówic, ale wcale nie trudniej płakać. Co jakiś czas wołam na Ide Lazusiu:P, ale jak to mowi moja mama jak krzycze to nie Lazy tylko Ida:) Nie wiem dlaczego, ale nie pamietam zadnych przykrych chwil zwiazacnych z Lazy. A były dni, kiedy byłam na nią strasznie zła, teraz są tylko dobre dni. Kocham i tęsknie! (') Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Paulinko , w sierpniu minie 2 lata odkąd Harleya nie ma wsród Nas , a często w domu słychać jego imię , w rozmowach we wspomnieniach i nawet w zawołaniach na Ozzulca po prostu to jest gdzieś tak głęboko w nas że ta największa miłośc zagłusza rzeczywistość .I nie znaczy że Ozzy kochany jest mniej , po prostu ...inaczej :loveu: Quote
Agga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Paulinko ja Tobie dziękuje za pamięć. I Pamietaj, że LAZY w ciąż jest w moich myślach. Quote
Zanta Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dzisiaj byłyby urodziny mojego najukochańszego haszczaka Bingusia :(:(:( Quote
LAZY Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Wciąż płaczę, wciąż boli. Boli inaczej, ale boli. Codziennie Cię wspominam, opowiadam o Tobie Idzie. Ciągle jesteś obecna w naszych rodzinnych rozmowach, Kocham i bardzo tęsknie! Quote
LAZY Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Dzisiaj mijają 3 miesiące. A ja pamiętam jakby to było wczoraj... Kocham i tak cholernie tęsknie! (') Quote
sylwiaskalska Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Paulinko wspominał Lazy bardzo cieplutko :) to była dostojna dama, taka spokojna :) Quote
LAZY Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Paulinko wspominał Lazy bardzo cieplutko :) to była dostojna dama, taka spokojna :) Prawda? Hihihi nie to co ten mały szatan:) Quote
sylwiaskalska Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 LAZY napisał(a):Prawda? Hihihi nie to co ten mały szatan:) A to fakt wczoraj przeszła sama siebie Ida :lol: :lol: A to Lazy z odgrzebanych moich zdjęć :) Quote
LAZY Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A to fakt wczoraj przeszła sama siebie Ida :lol: :lol: A to Lazy z odgrzebanych moich zdjęć :) Az sie poplakalam! Quote
Recommended Posts