LAZY Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Zbliżają się kolejne święta Wielkiej Nocy. Kolejne bez Ciebie i z kolejnymi kłopotami. Odkąd odzeszła co roku coś się dzieje. Sama to widzisz... ja juz nie lubię tych świąt. Czuwaj nad nami i spraw, by ta sprawa szybko się skończyła, zeby nikomu z nas nic się nie stało... Kocham Cię najmocniej na świecie!!! Quote
sota36 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Lazy - Tobie zycze fajnych Swiat - pamietaj , ze jutro odwiedzi Cie pewno moj Atos z koneweczka:) Quote
LAZY Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 sota36 napisał(a):Lazy - Tobie zycze fajnych Swiat - pamietaj , ze jutro odwiedzi Cie pewno moj Atos z koneweczka:) Mam nadzieję, ze Atos z konewką był, bo Lazy kochała wodę! Quote
LAZY Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Cioteczki nawet nie wiecie jaka jestem wdzieczna, ze pamietacie o Lazy...codziennie jest w moich myślach, głęboko w sercu, ale czasu na regularne odwiedziny tutaj brak. Dziękuję! Lazuniu...(') Quote
Agga Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Lazy kochaniutka cioteczka wspomina Ciebie. Ostatnio nawet przeglądałam zdjęcia. Byłaś tam Ty i Twoja pańcia. Quote
LAZY Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Moje kochane Słoneczko...ciągle pamiętam (') Quote
LAZY Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Szajbus nawet nie wiesz jak bardzo jestem Ci wdzięczna za odwiedzanie mojej dziewczynki! Lazy...Ty wiesz...jak bardzo nadal Cię kocham (') Quote
Recommended Posts