LAZY Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Lazuniu kochana...Tekila zachorowal...tak samo nagle jak Ty...ma chłoniaka...wiesz co to oznacza...Wspieraj Go tutaj na ziemii...a jak przyjdzie na niego pora to pomóż mu przekroczyć TM bez cierpienia i zaopiekuj się nim. Zblizają się świeta...juz drugie bez Ciebie...Ida wiecznie coś psoci i nie pozwala mi się za długo smucić, ale ja nadal o Tobie pamiętam i Ciebie kocham i to się nigdy nie zmieni...(') Quote
Agga Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 LAZY takie smutne wieści??? Teki od Sylwii??? To nie sprawiedliwe:shake: Quote
elapieczus1 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 niestety,Lazy mu pomoże jak przyjdzie czas a teraz my trzymajmy kciuki oby do piątku:-( Quote
LAZY Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Mam nadzieje, ze Lazunia tryzma wszystkie lapki za Tekiego! Ja trzymam wszystkie mozliwe kciuki! Słoneczko...czy to Ty ciągle powodujesz odwleczenie się sterylki Idy? Czy to jakiś znak? Nie wiem już czy mam to brac do siebie...czy to po prostu takie zbiegi okolicznosci...Najpierw serce...potem okazało sie, ze wszystko OK (a moze jednak Ty wiesz wiecej niz my i weci?), potem badania krwi i jak juz wszystko OK to ten wirus...Kochana czy Ty chcesz mi coś powiedzieć??? Kocham CIę najmocniej na świecie! (') Quote
szajbus Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Lazy, pamietamy o was nasze teczowe skarbeńki Quote
LAZY Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Agga']Paulinko co z Tekim??? LAZY [`] Nie zapeszam, ale narazie nasze dziewczyny nie będą mu potrzebne:loveu: Quote
Agga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='LAZY']Nie zapeszam, ale na razie nasze dziewczyny nie będą mu potrzebne:loveu: Dziewczyny wiecie co macie robić!!! Quote
szajbus Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Lazy, jak tam przygotowania do świat za TM? Ubieracie choinki? Quote
LAZY Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Dla mnie to kolejne "samotne" święta... Quote
Agga Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Lazy daj pańci znak...[/FONT] Quote
sota36 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Świąt prawdziwie świątecznych, ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz, pachnących choinką, jaśniejących pierwszą gwiazdką, co daje nadzieję na następny rok. Świąt wypeł Świąt prawdziwie świątecznych, ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz, To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. "Wieczór wigilijny" To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. Emilia Waśniowska życzą z calego serducha - Gutek&Spolka Quote
Saint Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Lazy ['] ['] ['] Paulinko - wesołych świąt - dla Ciebie, Męża i Idy :calus: Quote
szajbus Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawia się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny blask Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Ref. Przyjdź na świat By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, Ze są puste miejsca przy stole. Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. Ref. Słowa Sz. Mucha, Muzyka - Preisner Wesołych Świąt ANIOŁECZKI Quote
szajbus Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dzis drugi dzień świąt. Za chwile powitamy Nowy Rok. Jak tam świętujecie skarby nasze? Quote
Recommended Posts