Patka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 w wieku mojej Lilith :shake: poraz enty napisze jak bardzo bardzo mi przykro i smutno :-( Quote
Justa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Powwiem tylko dwa słowa - Paulinko trzymaj się :calus: [*] Quote
Monia70 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 O Boże !!! Tak bardzo mi przykro, nie moge uwierzyć ani powstrzymać łez.Miałam nadzieję,że nie tak to się skończy :-( .Najważniejsze i najpiękniejsze, że odeszła przy was , z tymi których tak bardzo kochała i którzy JĄ kachali najbardziej na świecie. Paulinko, nie wiem co powiedzieć. Trzymajcie się jakoś. Lazuniu , dla Ciebie słoneczko Meluś , pokaż Łazy wszystkie najpiekniejsze łąki TM Nie mogę.... Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Paulinko , jestem sercem i duszą przy Tobie :-( Quote
Monia70 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 To jeszcze dla Was .... "Stoję przy Twoim łóżku, przyszłam chociaż zerknąć widziałam jak płakałaś i ciężko Ci było zasnąć zapiszczałam cichutko gdy ocierałaś łzę z policzka "to ja" nie zostawiłam Cię, jestem tu i czuję się dobrze byłam przy Tobie gdy jadłaś śniadanie, gdy nalewałaś herbatę zamyślona sięgałaś dłonią w pustkę by mnie pogłaskać byłam przy Tobie gdy stałaś nad moim grobem i delikatnie go pielęgnowałaś chciałam Cię zapewnić, że ja tam nie leżę teraz jest możliwe żebym była stale blisko i mogę Cię zapewnić, że nigdzie nie odeszłam siedziałaś bardzo cicho i nagle uśmiechnęłaś się jakbyś wiedziała że tego cichego wieczoru jestem obok Ciebie dzień się skończył, uśmiech znikł, ziewasz dobranoc, zobaczymy się rano kiedy przyjdzie czas i przekroczysz tęczowy most, spotkamy się po drugiej stronie pobiegnę do Ciebie co sił w łapach i zawsze będziemy razem chciałabym Ci pokazać tyle rzeczy, jest tyle miejsc do zobaczenia bądź cierpliwa, dokończ swoją podróż, a potem wróć do mnie - do domu..." Quote
boksiedwa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [*] biega szczęśliwa za tęczowym mostem z naszymi psiakami :( Quote
Sylvia_76 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Paulino, składam Ci wyrazy mojego szczerego współczucia. Lazy - zaopiekuj się proszę za Tęczowym mostem moim Aresem i Wiktorem. ['] ['] ['] Quote
katarzyna kuczewska Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 tak mi przkro Trzymaj sie to dla Lazy [^]:-(:-(:-( Quote
jo-jo Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [*] [*] [*] a ja prosiłabym Cię żebyś i moim Kolumbkiem się zaopiekowała w waszym psim raju... Quote
Weron_ciau Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 szok...pamiętam jak oglądałam filmik, na którym Lazy tak śmiesznie za śnieżkami biegała... mimo tego że nie znałam się tak dobrze Z Puliną, czasmi gadałyśmy... zaczęłam płakać jak przeczytałam... Paulino Trzymaj się!!! :*** :( Quote
Daisunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 o boże... aż sie poplakalam .... :( to jest nie sprawiedliwe ............ :( Lazy ['] Quote
dbsst Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Paulino nie umiem wyrazic smutku jaki mnie ogarnia......... jest mi strasznie przykro Lazy [*] Quote
shirrrapeira Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Bardzo mi przykro, ze odszedl taki piekny pies. Lazy tak bardzo mi przykro. Dla Lazy, pamietaj tam jest taki piekny bialo-brazowy dropiaty psiaczek to moj Bosik on juz Ci tam wszystko pokaze jest tam juz 4 miesiace i 2 dni Quote
sota36 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Diowiedzialam sie w topicu Aggi od Sylwii. Boze jaki to bol, jaka rozpacz! Strasznie mi przykro, Tonieczku - zaopiekuj sie nia! Quote
Saint Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Paulinko - nie wiem co powiedziec :( Lazy ['] ['] ['] Quote
cuciola Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Lazy biega teraz razem z moim labradorkiem Simba... kiedys wszyscy jeszcze sie odnajdziemy! trzymaj sie! Quote
Kiessa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 tak mi przykro :-( ['][SIZE=2] dlaczego one odchodzą tak szybko?!:placz::-( Quote
Recommended Posts