Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzisz Agus - mialas usmiech na buzi. i to jest zycie! Pierw sie cierpi,a potem jest inaczej choc tez sie cierpi, ale pojawia sie usmich na twarzy na wspomnienie.
Paulina - co u Bozeny??? Lazy - daj mu sile!!!!

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Widzisz Agus - mialas usmiech na buzi. i to jest zycie! Pierw sie cierpi,a potem jest inaczej choc tez sie cierpi, ale pojawia sie usmich na twarzy na wspomnienie.
Paulina - co u Bozeny??? Lazy - daj mu sile!!!!

Kiepsko...czuje sie gorzej...Oto co mi napisała..."Choroba daje się we znaki, ma zmiany neurologiczne i ma niedowład tylnych lapek……….i zerwal sobie przez to wiązadlo krzyzowe w kolanie L.

Znalazłam jakiegos guzka, zrobily mu się jakies dwie nadżerki w jamie ustnej , dziwne bo symetrycznie i krawia.

Czekamy teraz na wniki szpiku ok. tygodnia z Niemiec"

Trzymajcie za nią kciuki!!!

Posted

:-(...czytam o Dave ...i wspominam te chwile kiedy wszędzie grzebaliśmy po necie szukając czegokolwiek co pomogło by Wam w ratowaniu LAZY...
Lazy .....pamiętamy WAS ..........[ * ]

Posted

Jak Lazy zachorowała to informacji o tym diabelstwie nie było prawie wcale. Dlatego opisałam dzień po dniu tu na dogomanii, żeby innym nieszczęśnikom było nieco łatwiej. Wiąże się to niestety z tym, ze co jakiś czas odzywa się ktoś kto wlaśnie walczy i wracają wspomnienia, ale dam radę i pomogę każdemu.

Lazy trzymaj łapki za Davika!

Posted

Ona trzyma, cała reszta TM i my.
Powrót tych wspomnień jest na pewno dla ciebie bolesny jednak dzięki tobie, twoim radom ktoś czuje , ze nie jest samotny w tej walce. To piękne co robisz Paulinko

Posted

Lazy - wiem... jestes ONka -a dzis Dzien Kundelka - ale wlasnie dzis masz byc szczesliwa! Masz opiekowac sie tymi wszystkimi kundelkami ( przypomij mojemu Toskowi, ze dawno nie nawiedzil mnie we snie...)

Posted

sota36 napisał(a):
Lazy - wiem... jestes ONka -a dzis Dzien Kundelka - ale wlasnie dzis masz byc szczesliwa! Masz opiekowac sie tymi wszystkimi kundelkami ( przypomij mojemu Toskowi, ze dawno nie nawiedzil mnie we snie...)

Hihihi...ona taka nierasowa czyli to także jej święto:loveu:

Posted

Lazy...trzymaj kciuki za Idę! Błagam...zrób coś, zeby ona miała zdrowe serduszko! Ty nie dotrzymałaś słowa i zachorowałas...ale błagam pomóż jej, a najbardziej pomóż mi! Kocham CIę moja Perełeczko! (')