sota36 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Widzisz Agus - mialas usmiech na buzi. i to jest zycie! Pierw sie cierpi,a potem jest inaczej choc tez sie cierpi, ale pojawia sie usmich na twarzy na wspomnienie. Paulina - co u Bozeny??? Lazy - daj mu sile!!!! Quote
Agga Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Tak Jolu. Nawet jak z Tomkiem rozmawiam to staram się już nie beczeć tylko z uśmiechem ja wspominać. Quote
LAZY Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 sota36 napisał(a):Widzisz Agus - mialas usmiech na buzi. i to jest zycie! Pierw sie cierpi,a potem jest inaczej choc tez sie cierpi, ale pojawia sie usmich na twarzy na wspomnienie. Paulina - co u Bozeny??? Lazy - daj mu sile!!!! Kiepsko...czuje sie gorzej...Oto co mi napisała..."Choroba daje się we znaki, ma zmiany neurologiczne i ma niedowład tylnych lapek……….i zerwal sobie przez to wiązadlo krzyzowe w kolanie L. Znalazłam jakiegos guzka, zrobily mu się jakies dwie nadżerki w jamie ustnej , dziwne bo symetrycznie i krawia. Czekamy teraz na wniki szpiku ok. tygodnia z Niemiec" Trzymajcie za nią kciuki!!! Quote
sota36 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Trzymamy! Z calych sil, ktore sa Wam teraz bardzo potrzebne!!! Quote
Agga Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Smutne wieści:shake: Ale tak jak zawsze mówię- WIERZY DALEJ! Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 :-(...czytam o Dave ...i wspominam te chwile kiedy wszędzie grzebaliśmy po necie szukając czegokolwiek co pomogło by Wam w ratowaniu LAZY... Lazy .....pamiętamy WAS ..........[ * ] Quote
LAZY Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Jak Lazy zachorowała to informacji o tym diabelstwie nie było prawie wcale. Dlatego opisałam dzień po dniu tu na dogomanii, żeby innym nieszczęśnikom było nieco łatwiej. Wiąże się to niestety z tym, ze co jakiś czas odzywa się ktoś kto wlaśnie walczy i wracają wspomnienia, ale dam radę i pomogę każdemu. Lazy trzymaj łapki za Davika! Quote
szajbus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ona trzyma, cała reszta TM i my. Powrót tych wspomnień jest na pewno dla ciebie bolesny jednak dzięki tobie, twoim radom ktoś czuje , ze nie jest samotny w tej walce. To piękne co robisz Paulinko Quote
sota36 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Lazy - wiem... jestes ONka -a dzis Dzien Kundelka - ale wlasnie dzis masz byc szczesliwa! Masz opiekowac sie tymi wszystkimi kundelkami ( przypomij mojemu Toskowi, ze dawno nie nawiedzil mnie we snie...) Quote
LAZY Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 sota36 napisał(a):Lazy - wiem... jestes ONka -a dzis Dzien Kundelka - ale wlasnie dzis masz byc szczesliwa! Masz opiekowac sie tymi wszystkimi kundelkami ( przypomij mojemu Toskowi, ze dawno nie nawiedzil mnie we snie...) Hihihi...ona taka nierasowa czyli to także jej święto:loveu: Quote
sota36 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Lazy dla Ciebie i dla wszystkich innych psiakow na droge,szczesliwa droge... Quote
LAZY Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Dziękuję, że o nas pamietacie... Ja w tym szczególnym dniu myśle nie tylko o bliskich z rodziny, ale właśnie o Lazy...(') Quote
elapieczus1 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 i ja zapalę światełko naszym nieżyjącym psiakom Quote
LAZY Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Lazy...trzymaj kciuki za Idę! Błagam...zrób coś, zeby ona miała zdrowe serduszko! Ty nie dotrzymałaś słowa i zachorowałas...ale błagam pomóż jej, a najbardziej pomóż mi! Kocham CIę moja Perełeczko! (') Quote
gogunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Na pewno będzie dobrze . Lazy pewnie ciągle trzyma kciuki i pomaga wyzdrowieć Idzie . Quote
Recommended Posts