Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LAZY']Dziękuje, że tutaj zaglądacie. Za tydzień będę już panią Piktel Lazuniu...Bardzo żałuję, że nie doczekałaś tej wspaniałej chwili i że nie mogę zabrać Ciebie ze sobą na podróż poślubną. (')

Paulina ja Cię proszę nie smuć się. Jej nie ma ciałem z Tobą ale jest duchem. Wiem, że to nie to samo bo ja mam z sobą ten sam problem. Ale w chwilach kiedy jestem silniejsza tak sobie to tłumacze. Masz IDE, masz Marcina a LAZY patrzy z góry i merda tym wielkim ogonem :* Szczerze to sie okropnie rozkleiłam jak pisałam sms do Ciebie w pociągu ale tam nie wypadało płakać teraz już mogę. ;)Ahhh a w dniu WASZEGO święta będę z Tobą myślami.

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Dziękuje, że tutaj zaglądacie. Za tydzień będę już panią Piktel Lazuniu...Bardzo żałuję, że nie doczekałaś tej wspaniałej chwili i że nie mogę zabrać Ciebie ze sobą na podróż poślubną. (')

Powiem Ci to samo co Agunia. Nie smuć się bo Lazy na pewno nad Wami czuwa. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze z Marcinkiem na nowej drodze życia :*

Posted

Tego dnia wszystkie będziemy myślami przy was. Rozchmurz się, żebyś nie miała sińców pod oczami w tym najważniejszym dla ciebie dniu. Lazy będzie sie cieszyć twoim szczęściem.
I jeszcze jedno, pewnie załatwi ci tam na górze piękną pogodę.

Posted

LAZY napisał(a):
Ona w nim jest i już nigdy go nie opuści....
jest teraz taka piosenka Kombi - oto fragment - " Na dnie serca pozostanie zawsze slad, kiedy Cie juz nie bedzie tu.." - kurcze zawsze przy niej rycze!

Posted

LAZY kochanie Twoja ukochana Pani już jest mężatką wiem że byłaś koło nie jały czas ale na wszelki wypadek pokażę ci zdjęcie jak ślicznie wyglądali razem podczas ceremonii

zobacz jaka jest przeszczęśliwa

czyż nie wyglądają prześlicznie

Posted

Moja droga Paulinko!
W dniu kiedy brałaś ślub byłam u soty. Wierz nam kochanie ale co jakiś czas wspominałyśmy Ciebie. czy już ???:evil_lol:
Powiem CI jeszcze, że wyglądacie prześlicznie. Aż mi się łezka zakręciła.

Widzisz LAZY jaka pani jest szczęsliwa

Posted

Własnie wróciliśmy znad morza. To była nasza podróż poślubna. Była z nami oczywiście Ida. Wiesz Lazuniu jak ona się cieszyła z tych codziennych długich spacerów nad morzem, ten piasek, las...normalnie psi raj! Pamiętasz jak Ty byłaś z nami na wczasach w Pogorzelicy? Miałaś mniej wiecej tyle ile Ida teraz. Mam nadzieję, że towarzyszyłaś nam i tym razem. (')

Posted

Paulinko Sota36 prosiła abym Ci przesłała jak najlepsze życzenia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
LAZY na pewno z Wami była.

Posted

Pewnie, że była, nie odpuściłaby sobie takiego wydarzenia. Ślub, wyjazd, morze.
Kochana, która baba by nie skorzystała z takich atrakcji? A ona była kobitką nie?

Lazy powiedz sama swojej pańci, ze z nimi byłaś

Posted

Hej Słoneczko!

Wpadłam tylko po to, żeby Tobie powiedzieć, że bardzo Cię kocham i niesamowicie tęsknię. Pomimo tego, że Ida nie daje mi czasu na nudę i rozmyślania, to przychodzi czas, kiedy razem z Marcinem Ciebie wspominam. W zasadzie to codziennie o Tobie myślę (')

Posted

Paulinko bo o nich nie da się myśleć!! Dziś się popłakałam jak oglądałam zdjęcia Sarci jak była mała. Dziękuje, że zadzwoniłaś do mnie. A tak poza tym nie lubie POCZTY POLSKIEJ. Ty już wiesz dlaczego:mad: :lol:

Posted

Dzisiaj kolejna środa Kochanie moje.
Nadal tęsknię...ehhh...Ida ma cieczkę, tak samo jak Ty zjada podpaskę:) W dodatku niszczy majtki i wcale chętnie po sobie nie sprząta. Wiem, ze to Ty czuwałas nad nią podczas ataku amstafa i dzięki temu jej oczko jest całe. Czuwaj nad nią nadal.
Kocham mocno! (')

• 3 weeks later...
Posted

Wczoaj mialam taki goszy dzien...Wieczorem wspominałam Twoje ostatnie chwile. Bylo mi wtedy bardzo ciężko! Wiem, ze teraz u Ciebie zawsze swieci Słońce...Kocham ciągle i niezmiennie!!! (')