Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cześć moje Słoneczko!!!

Chciałam Ci powiedzieć, że 7.lipca wychodzę za mąż za Marcinka. Pamiętasz jak obiecywałam sobie, że będziesz na moim ślubie...Ehhh...Nadal jednak jesteś w moim sercu i będziesz na tej uroczystości razem ze mną! Kocham Cię i nadal bardzo tęsknię...(')

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='szajbus']Pamiętam

Dziękuję za tą pamięć!

Ostatnio jak gapa zgubiłam telefon na spacerze z psem...niewielka stara, bo aparat stary, ale...tam miałam Lazy na tapecie, tam były jej zdjęcia...Teraz mam nowy telefon, ale z jego ekranu niezmiennie spoglada na mnie Ona! Kocham i tęsknię!

• 4 weeks later...
Posted

Miesiące mijają jeden za drugim nieubłaganie...Nie ma Ciebie już ponad rok...a ja nadal tęsknię. Nie ma dnia, kiedy bym o Tobie nie pomyślała. Dzisiaj jest dzień dziecka...oczywiście z tej okazji Ida dostanie prezent, bo to przecież ja jestem jej mamusią a ona moją córeczką...Ty nadal też jesteś moim malutkim dzidziusiem...Wysyłam do tego Twojego raju dużego buziaka! (')

• 3 weeks later...
Posted

[FONT="Comic Sans MS"]LAZY będziesz spoglądać z nieba na swoją panią w dniu jej ślubu. Masz jej załatwić przepiękną pogodę.[/FONT]

Posted

Nawet nie wiecie jak mi milo, że tutaj zaglądacie...W niedzielę zmarła moja babcia...Mam nadzieję, że tam w lepszym świecie już nie cierpi i że dogada się z Lazy.

Lazuniu mocno kocham! Nadal tęsknie...ehhh...zresztą Ty wiesz (')

Posted

Paulinko właśnie przeczytałam. Tak bardzo mi przykro. Pamiętam jak pisałaś kiedyś o babci. To bardzo przykre jak nasi bliscy odchodzą. Zawsze jestem z Tobą, chodź tak daleko ale jestem. O babcie się nie martw. Teraz ona patrzy na Ciebie z góry i ma Ciebie w opiece. Trzymaj się kochana. Przyjmij wyrazy współczucia.

Posted

Dziękuje, że tutaj zaglądacie. Za tydzień będę już panią Piktel Lazuniu...Bardzo żałuję, że nie doczekałaś tej wspaniałej chwili i że nie mogę zabrać Ciebie ze sobą na podróż poślubną. (')