Agga Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Pamiętam ten dzień Paulinko kiedy do mnie zadzwoniłaś. Starałam się nie płakać ale ja zawsze taką miękka jestem:-( Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Paulina......na zawsze razem ...pomimo że osobno i nic tego nie zmieni Quote
LAZY Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Patka napisał(a):Lili wiosennie biega z patykiem z Lazy :) Na pewno! Już żadnej nic nie boli i szaleją nad morzem do woli! Quote
LAZY Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Cześć moje Słoneczko!!! Chciałam Ci powiedzieć, że 7.lipca wychodzę za mąż za Marcinka. Pamiętasz jak obiecywałam sobie, że będziesz na moim ślubie...Ehhh...Nadal jednak jesteś w moim sercu i będziesz na tej uroczystości razem ze mną! Kocham Cię i nadal bardzo tęsknię...(') Quote
szajbus Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Lazy sie cieszy twoim szczęściem i tego dnia będzie bardzo blisko Ciebie. Widzisz słoneczko, nawet w takich chwilach cały czas jesteście w naszych sercach. Quote
LAZY Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='szajbus']Pamiętam Dziękuję za tą pamięć! Ostatnio jak gapa zgubiłam telefon na spacerze z psem...niewielka stara, bo aparat stary, ale...tam miałam Lazy na tapecie, tam były jej zdjęcia...Teraz mam nowy telefon, ale z jego ekranu niezmiennie spoglada na mnie Ona! Kocham i tęsknię! Quote
lewkonia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Przeglądam dzisiaj strony ONków za TM i oczy mi się pocą. Lazy ... jaka to przepiękna sunia.:-( Quote
LAZY Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Miesiące mijają jeden za drugim nieubłaganie...Nie ma Ciebie już ponad rok...a ja nadal tęsknię. Nie ma dnia, kiedy bym o Tobie nie pomyślała. Dzisiaj jest dzień dziecka...oczywiście z tej okazji Ida dostanie prezent, bo to przecież ja jestem jej mamusią a ona moją córeczką...Ty nadal też jesteś moim malutkim dzidziusiem...Wysyłam do tego Twojego raju dużego buziaka! (') Quote
szajbus Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 A ja dołączę świeczuszke, żeby oświetlała ci drogę do snu twojej pańci Quote
Agga Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]LAZY będziesz spoglądać z nieba na swoją panią w dniu jej ślubu. Masz jej załatwić przepiękną pogodę.[/FONT] Quote
LAZY Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Nawet nie wiecie jak mi milo, że tutaj zaglądacie...W niedzielę zmarła moja babcia...Mam nadzieję, że tam w lepszym świecie już nie cierpi i że dogada się z Lazy. Lazuniu mocno kocham! Nadal tęsknie...ehhh...zresztą Ty wiesz (') Quote
szajbus Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Bardzo mi przykro z powodu babci. Zaczęła nowy rozdział życia w lepszym wymiarze i jest szczęśliwa. Pewnie będzie nad tobą czuwała razem z Lazy. Quote
Agga Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Paulinko właśnie przeczytałam. Tak bardzo mi przykro. Pamiętam jak pisałaś kiedyś o babci. To bardzo przykre jak nasi bliscy odchodzą. Zawsze jestem z Tobą, chodź tak daleko ale jestem. O babcie się nie martw. Teraz ona patrzy na Ciebie z góry i ma Ciebie w opiece. Trzymaj się kochana. Przyjmij wyrazy współczucia. Quote
szajbus Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Lazy pamiętam o tobie pieseczku i o was wszystkich Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Dziękuje, że tutaj zaglądacie. Za tydzień będę już panią Piktel Lazuniu...Bardzo żałuję, że nie doczekałaś tej wspaniałej chwili i że nie mogę zabrać Ciebie ze sobą na podróż poślubną. (') Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 sota36 napisał(a):Zabierzesz Ja - w sercu! Ona w nim jest i już nigdy go nie opuści.... Quote
Recommended Posts