szajbus Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 14 lutego jest raz w roku, lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia, bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją. Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie. Quote
LAZY Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 10 miesiecy bez Ciebie minęło jak jeden dzień...Nadal boli, nadal pamietam i to sie nigdy nie zmieni! Quote
lewkonia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Taak.... ONkowe sunie potrafią głęboko wryć się w naszą pamięć i w nasze serca. Quote
LAZY Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Za dwa dni dowiem się, ze coś Ci dolega. Rozpocznie się walka z czasem...Przykro mi to wspominać. Tyle się przez ten rok wydarzyło. Wczoraj kupiliśmy mieszkanie. Miałaś mieszkać z nami, ale...wyszło jak wyszło. Mam nadzieję, że nie tęsknisz za mną tak jak ja za Tobą. Kocham mocno! Quote
Agga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Paulinko pamiętam tamten czas jak dziś. Sarcia później LAZY...A czas tak szybko leci. Ona się cieszy, że macie już mieszkanko. Quote
szajbus Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Gratuluje mieszkania. Bądźcie w nim szczęśliwi. Lazycieszy sie razem z wami. Nie ma z wami fizycznie, ale duchem będzie wam towarzyszyć. Quote
Kati Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czas szybko leci, ale Lazy jest szczęśliwa, że wy jesteście szczęśliwi i tak samo cieszy się z nowego mieszkania. Quote
LAZY Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dzisiaj to już kolejny dzień kroplówki. Pamietam, ze musiałam wyjechac, zostałąs w domu z mamą. Ciągle dzwoniłam, dowiadywałam sie tylko, z epoziom leukocytów rośnie...Niedługi wracam do domu, zeby widziec, jak Twoj organizm gwałtowanie reguje na sterydy...Potem to juz oczekiwanie na wyniki biopsji...i wyrok... Nadal kocham..a wspomnienia tych dni bardzo bolą...(') Quote
Iri Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Trzymaj sie Lazy... przechodzimy i jeszcze nie raz przejdziemy przez te wydarzenia w pamieci... ja prawie codziennie... dla mnie wszystko stracilo sens... jestesmy z Toba! Quote
Agga Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Paulinko jak ja to czytam to zalewam sie łzami.Wszystko to pamietam Quote
szajbus Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ja na siłę staram się te chwile wymazać z pamięci. Nie powiem one wracają samoistnie. Wtedy zrywam sie na nogi i zajmuje czymkolwiek, żeby zapomnieć. Na Lazy zapadł wyrok. Psoni dawali nadzieję i co? Dlatego czuje wówczas potworną niemoc. Wtedy ryczę jak diabli i potrafię krzyczeć. "dlaczego mi to zrobiłaś???" Kochała mnie, wiem to. Nie chciała się ze mną rozstawać nawet na krok. Była moim cieniem i odeszła. Pobiegła sobie tam , gdzie mnie nie było. Dlaczego??? Skoro swym odejściem zadziwiła lekarzy to co mi chciała udowdnić? Że w swoje urodziny zrobi mi psikusa? Tak Lazy, czasami w takich chwilach mam do niej żal. Dlatego uciekam od nich jak najdalej. Lazuniu, bądź szczęśliwa Quote
LAZY Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ...Niedługo będzie rocznica...wtedy tutaj wejdę i pochlipię w samotności... Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Szczere życzenia ,spokojnych i miłych Świąt Wielkanocnych, smacznego Święconego życzy Sylwia , Tekila i Laluś Lazy zawsze jesteś u nas w pamięci Quote
Aga76 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 W ten świąteczny czas, pamiętamy, kochamy i tęsknimy jeszcze bardziej... Quote
elapieczus1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Lazy najlepsze życzenia świąteczne mam nadzieję że za TM żółte kurczaczki biegają wokoło a ty zadowolona za nimi biegasz Quote
LAZY Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 No i nadszedł ten dzień. Jest tak samo słoneczny jak rok temu...tak samo smutny. Noc straszna, pełna złych wspomnień... Nadal tak samo kocham i tęsknię a łzy ciągle mają slony smak...Biegaj beztrosko po zielonych łąkach moje Słoneczko! W pierwszą rocznicę śmierci dla najwspanialszej suni na świecie (') Quote
elapieczus1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Paulinko jestem z tobą Lazy wygrzewaj się w słońcu i ganiaj ile wlezie tam w pięknej krainie Quote
Folen Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jak ten czas szybko mija.. to już rok jak odeszła Lazy. moja Havanka..ile się zmieniło, a miłość ciągle ta sama - jak wiatr, nie widać jej, ale ciągle ją czujemy.. Quote
Recommended Posts