Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

14 lutego jest raz w roku,
lecz my możemy przeżywać ten dzień każdego dnia,
bo na zawsze pozostałyście w sercach, które nadal biją.
Płomień tej miłości nigdy nie zgaśnie.

• 4 weeks later...
Posted

Za dwa dni dowiem się, ze coś Ci dolega. Rozpocznie się walka z czasem...Przykro mi to wspominać. Tyle się przez ten rok wydarzyło. Wczoraj kupiliśmy mieszkanie. Miałaś mieszkać z nami, ale...wyszło jak wyszło. Mam nadzieję, że nie tęsknisz za mną tak jak ja za Tobą. Kocham mocno!

Posted

Dzisiaj to już kolejny dzień kroplówki. Pamietam, ze musiałam wyjechac, zostałąs w domu z mamą. Ciągle dzwoniłam, dowiadywałam sie tylko, z epoziom leukocytów rośnie...Niedługi wracam do domu, zeby widziec, jak Twoj organizm gwałtowanie reguje na sterydy...Potem to juz oczekiwanie na wyniki biopsji...i wyrok...
Nadal kocham..a wspomnienia tych dni bardzo bolą...(')

Posted

Trzymaj sie Lazy... przechodzimy i jeszcze nie raz przejdziemy przez te wydarzenia w pamieci... ja prawie codziennie... dla mnie wszystko stracilo sens... jestesmy z Toba!

Posted

Ja na siłę staram się te chwile wymazać z pamięci. Nie powiem one wracają samoistnie. Wtedy zrywam sie na nogi i zajmuje czymkolwiek, żeby zapomnieć.
Na Lazy zapadł wyrok. Psoni dawali nadzieję i co?
Dlatego czuje wówczas potworną niemoc. Wtedy ryczę jak diabli i potrafię krzyczeć. "dlaczego mi to zrobiłaś???" Kochała mnie, wiem to. Nie chciała się ze mną rozstawać nawet na krok. Była moim cieniem i odeszła. Pobiegła sobie tam , gdzie mnie nie było. Dlaczego??? Skoro swym odejściem zadziwiła lekarzy to co mi chciała udowdnić? Że w swoje urodziny zrobi mi psikusa?
Tak Lazy, czasami w takich chwilach mam do niej żal. Dlatego uciekam od nich jak najdalej.

Lazuniu, bądź szczęśliwa

• 2 weeks later...
Posted

No i nadszedł ten dzień. Jest tak samo słoneczny jak rok temu...tak samo smutny. Noc straszna, pełna złych wspomnień...

Nadal tak samo kocham i tęsknię a łzy ciągle mają slony smak...Biegaj beztrosko po zielonych łąkach moje Słoneczko! W pierwszą rocznicę śmierci dla najwspanialszej suni na świecie (')

Posted

Jak ten czas szybko mija.. to już rok jak odeszła Lazy. moja Havanka..ile się zmieniło, a miłość ciągle ta sama - jak wiatr, nie widać jej, ale ciągle ją czujemy..