Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']Dziękuję Wam, że pamiętacie o Lazy...ja też o niej pamiętam każdego dnia o mojej dziewczynce! (')

LAZY no my już tak mamy kochana. Pamięć zawsze będzie.

Posted

Właśnie skonczyłam ogladać Ciebie mój aniołku...Po raz pierwszy od Twojej smierci właczyłam tasmy z Tobą na żywo...Od małego wypłosza po podrostka...Szczekasz, piszczysz, szalejesz..jak żywa...jakbyś nigdy nie odeszła. To było dla mnie bardzo ciężkie, ale nawet nie wiesz jak słodkie sa te łzy, ktore teraz przelewam. Kocham Cie Słoneczko Ty moje!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj jest środa przed Wilekanocą...dwa lata temu w taką środę odeszłaś...Nadal boli. Wiem, ze widzisz co dzieje się u nas w domu, mam nadzieję, że mamusię wspierasz, ze trzymasz za nią łapki, ze nie dasz jej skrzywdzić. Pamiętaj o niej tam za TM.

Posted

Niedługo minie kolejny rok...Tyle sie zmieniło w moim życiu, ale pamięć o Tobie jest niezmienna...Są dni kiedy tęsknię jak szalona...

Posted

Mija kolejny rok...Czlowiek nie chce pamiętać tego dnia i wymazuje z pamieci złe wspomnienia.
Od Twojego odejścia zmieniło sie niemalże wszystko. Zdarzyło się mnóstwo dorbych rzeczy ale jak sama wiesz ostanio zrobiło się ciężko...Kocham Cię całym serduszkiem. Trzymaj łapki za mamusi zdrowie i daj jej siłę, zeby to wszystko przetrwała. Ojcu daj rozum....

Dla Ciebie (')

• 2 weeks later...