Agga Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='LAZY']Dziękuję Wam, że pamiętacie o Lazy...ja też o niej pamiętam każdego dnia o mojej dziewczynce! (') LAZY no my już tak mamy kochana. Pamięć zawsze będzie. Quote
katik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nie da sie zapomnieć o Lazy, takim wspaniałym psie. :) Quote
LAZY Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Właśnie skonczyłam ogladać Ciebie mój aniołku...Po raz pierwszy od Twojej smierci właczyłam tasmy z Tobą na żywo...Od małego wypłosza po podrostka...Szczekasz, piszczysz, szalejesz..jak żywa...jakbyś nigdy nie odeszła. To było dla mnie bardzo ciężkie, ale nawet nie wiesz jak słodkie sa te łzy, ktore teraz przelewam. Kocham Cie Słoneczko Ty moje!!!! Quote
LAZY Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Dzisiaj jest środa przed Wilekanocą...dwa lata temu w taką środę odeszłaś...Nadal boli. Wiem, ze widzisz co dzieje się u nas w domu, mam nadzieję, że mamusię wspierasz, ze trzymasz za nią łapki, ze nie dasz jej skrzywdzić. Pamiętaj o niej tam za TM. Quote
ARESIK_B Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wesołych świąt ........ "Bo największe szczęście to kochać i być kochanym" Quote
Folen Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Lazuniu pamiętam o Tobie..za chwilę będzie dwa lata, Ty wtedy jeszcze walczyłaś, moja Havana właśnie się poddała :-( Quote
LAZY Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Niedługo minie kolejny rok...Tyle sie zmieniło w moim życiu, ale pamięć o Tobie jest niezmienna...Są dni kiedy tęsknię jak szalona... Quote
LAZY Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Mija kolejny rok...Czlowiek nie chce pamiętać tego dnia i wymazuje z pamieci złe wspomnienia. Od Twojego odejścia zmieniło sie niemalże wszystko. Zdarzyło się mnóstwo dorbych rzeczy ale jak sama wiesz ostanio zrobiło się ciężko...Kocham Cię całym serduszkiem. Trzymaj łapki za mamusi zdrowie i daj jej siłę, zeby to wszystko przetrwała. Ojcu daj rozum.... Dla Ciebie (') Quote
szajbus Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Wszystko będzie dobrze cioteczko. Ona czuwa. Quote
Folen Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ja też pamiętam o Lazy... I nigdy nie zapomnę ['] Quote
Recommended Posts