czerda Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 proszę o pomoc moja mama znalazła -przez to , że dokarmiła psa od lat bezdomnego-dzisiaj sznaucera nie mam jeszcze zdjęć , zrobię jutro , jest to cały czarny miniaturowy sznaucer mieszkał od tyg. na ogródkach działkowych , jest strasznie zaniedbany , zmęczony i głodny mama ma już od kilku dni na tymczasie pinczerowatego pieska , nieco warczy na sznaucerka , czy jest ktoś kto mógłby zająć się pieskiem , możemy ew. sprawdzić czy ma chip piesek ma na sobie obrożę , jest grzeczny, spokojny , zmęczony jeśli ktoś z miłośników rasy mógłby nam pomóc , mój nr 604431861 , mamy 696760770 dolny śląsk , Środa Śląska Quote
czerda Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 piesek ma ok. roku , na sobie sórzną obrożę , wykąpany jest przepiękny i kochany , tuli sie , uśmiech , baardzo grzeczny , umie dawac łapkę czarny i ostrzyżony fachowo , przypruszony po bokach , no cudo! on tam jest od tygodnia -dlaczego go nikt nie szuka??? Quote
malawaszka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 w jakiej miejscowości pieska znaleziono? czy ma ogonek długi? czy ma tatuaż w uchu? w grudniu zaginął czarny sznaucer mini ARIEL - ma 5 lat Quote
Recommended Posts