Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda1975 napisał(a):
Dzisiaj Zosi nie było...

Do końca tygodnia znajomi mojej Mamy mają dać odpowiedź, czy zabiorą Zosię do siebie..

jak to Zosi nie było??
znowu gdzieś się zapodziała??

Posted

Zosia się pojawiła.
Dostałam właśnie info od ochrony. Spokojnie sobie, Panienka, leżała i zjadała jedzonko przy biurze kierownika budowy i zdobywała wielbicieli. Kolejne miejsce. Zwariuję przy tej Zośce:shake:

Jutro dzwonię do kier. budowy bo wyraził chęć zabrania Zosi.
Znajomy mojej Mam nadal niezdecydowany.

Posted

Szarotka
Czy ktos tu na dogo nie oferowal dt dla Zosi ??

Ja oferowałam kojec, który stoi pusty.Magda miała przyjechać i obejrzeć, ale nie kontaktuje się ze mną.Widzę od paru dni, że brak wiadomości o Zosi.W sumie nie wiadomo co się dzieje.

Posted

[quote name='zofia']Ja oferowałam kojec, który stoi pusty.Magda miała przyjechać i obejrzeć, ale nie kontaktuje się ze mną.Widzę od paru dni, że brak wiadomości o Zosi.W sumie nie wiadomo co się dzieje.[/QUOTE]

Myślę, że czas ulokować Zosię u Zofii!! dziewczyna jak widać nie jest bezpieczna, pojawia się i znika, to generuje wszystkim niepotrzebny stres i zmartwienie ..

Posted

[quote name='ilon_n']Myślę, że czas ulokować Zosię u Zofii!! dziewczyna jak widać nie jest bezpieczna, pojawia się i znika, to generuje wszystkim niepotrzebny stres i zmartwienie ..[/QUOTE]

Też jestem tego zdania. Ale magda była chyba chora, może poczekajmy jeszcze chwilę.

Posted

zofia napisał(a):
Ja oferowałam kojec, który stoi pusty.Magda miała przyjechać i obejrzeć, ale nie kontaktuje się ze mną.Widzę od paru dni, że brak wiadomości o Zosi.W sumie nie wiadomo co się dzieje.

Mam nadzieje, ze Zosia trafi do kojca zamiast znikac ............