Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madallena']wow! Figa! ale masz godzinę odwiedzin dogomanii :crazyeye:

Zróbcie mu fotki w miarę możliwości: na rękach, przy nodze, na kolanach no i jakieś takie ... no takie ładne jak Fizia miała :)

ps. miałam ostatnio telefon o Fizie :-o słabi są? :razz: pewnie będą jeszcze dzwonic z poł roku :D

Figa spać nie możesz??? Ja dziś widziałam klona Fiziulca na Dworcu Centralnym :D :D :D Mocno się zastanawiałam czy Fizia nie postanowiła odwiedzić Warszawy... ;)
madallena, u elinki jest krótkowłosy Fiziulec http://allegro.pl/item1037946511_lil...em_wziete.html
http://www.dogomania.pl/threads/1810...raz-szukamy-DS
Co prawda Natalia, która wzięła z Łowicz Biankę urabia teraz rodziców, żeby wzieli Lilkę, ale jakby ktoś dzwonił o Fizie to wieeeeesz... ;)

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Te Anielica :lol:

Za późno :-D Można oddać tylko jeden głos z jednego nr IP - ja oddałam :evil_lol:

wiem, ze na Psiego Aniola :p chwalilas sie przez telefon, tylko ciiii, nie mowie nikomu :D:D

Posted

Dzisiaj Romuś był na spacerku! Ja mam tylko jedno zdjęcie, ale za to ja go trzymałam i Kaja robiła zdjęcie, czekamy aż doda, tylko nie ma na kolankach, jest przy nodze i na rękach!

A no i jeszcze jedno Romuś warknął na Żabcię bez żadnej przyczyny...

Posted

Czyli to Romuś próbuje rządzić?Mam nadzieję,ze nie będzie przeginał chłopak bo i Antoś i Żabcia tez mają charakterki!A na zdjęcia nie mogę sie doczekać!