Andzike Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Madallena']wow! Figa! ale masz godzinę odwiedzin dogomanii :crazyeye: Zróbcie mu fotki w miarę możliwości: na rękach, przy nodze, na kolanach no i jakieś takie ... no takie ładne jak Fizia miała :) ps. miałam ostatnio telefon o Fizie :-o słabi są? :razz: pewnie będą jeszcze dzwonic z poł roku :D Figa spać nie możesz??? Ja dziś widziałam klona Fiziulca na Dworcu Centralnym :D :D :D Mocno się zastanawiałam czy Fizia nie postanowiła odwiedzić Warszawy... ;) madallena, u elinki jest krótkowłosy Fiziulec http://allegro.pl/item1037946511_lil...em_wziete.html http://www.dogomania.pl/threads/1810...raz-szukamy-DS Co prawda Natalia, która wzięła z Łowicz Biankę urabia teraz rodziców, żeby wzieli Lilkę, ale jakby ktoś dzwonił o Fizie to wieeeeesz... ;) Quote
Madallena Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Lilke znam, ale ona chyba smiga do DS? Polecilam SISI, bo jest tak samo "maleńka" jak Fizia przecież. I ? nie chcieli!!!! chamstwo normalnie! :p Quote
Madallena Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ej Emiry! Spójrzcie na mój podpis :eviltong: i zagłosujcie :D Quote
mamanabank Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Te Anielica :lol: Za późno :-D Można oddać tylko jeden głos z jednego nr IP - ja oddałam :evil_lol: Quote
Madallena Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 mamanabank napisał(a):Te Anielica :lol: Za późno :-D Można oddać tylko jeden głos z jednego nr IP - ja oddałam :evil_lol: wiem, ze na Psiego Aniola :p chwalilas sie przez telefon, tylko ciiii, nie mowie nikomu :D:D Quote
mamanabank Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jako hotel biskupi nie mam nic przeciwko Aniołom, zwłaszcza psim :p Quote
Figafiga Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 nie mogłam dziś spać, gardziołko 3 dzień pobolewa i katarek, no i rosnący brzuch stwarza problemy...ehh Quote
Romka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Madallena,Anielico to uśmiech Romusia specjalnie dla Ciebie!Byłam dziś w schronisku,śmiesznie wyszedł na zdjęciu! Quote
Andzike Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Madalena, taki piękny mikroskop musi znaleźć dom !!! Quote
Figafiga Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Madallena napisał(a):a widzisz jeszcze swoje stopy? :p widzę, ale już zaczynam mieć trudności z zapięciem butów i używam długiej łyżki ;-) Quote
Madallena Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Romus! piekny jestes! i te zabki!!! Uwielbiam wystajace zebole :) Quote
Paula03 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Dzisiaj Romuś był na spacerku! Ja mam tylko jedno zdjęcie, ale za to ja go trzymałam i Kaja robiła zdjęcie, czekamy aż doda, tylko nie ma na kolankach, jest przy nodze i na rękach! A no i jeszcze jedno Romuś warknął na Żabcię bez żadnej przyczyny... Quote
kajkoowa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Paula postawiła Romka na ziemię, podeszli do niego Żabcia i Antos, Romek oparł głowę na Antosiu i rzucił się na Żabcię! Mała zaczepa, nie ma co! Quote
Romka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Czyli to Romuś próbuje rządzić?Mam nadzieję,ze nie będzie przeginał chłopak bo i Antoś i Żabcia tez mają charakterki!A na zdjęcia nie mogę sie doczekać! Quote
mamanabank Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Romuś jest mały i słodki, ale błąkał się na tyle długo, że ma szczerozłotą duszę menela, nie będą mu tu jakieś łebki podskakiwać ;-) Quote
Recommended Posts