Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Romuś jest psim staruszkiem ma 10 - 12 lat. W schronisku jest niecałe 2 tygodnie i powoli przyzwyczaja się do nowych warunków. Wcześniej Romuś całe lata koczował na ulicy dokarmiany przez życzliwych ludzi, a spał pod drzewem. Tak przeżył także ostatnia mroźna zimę. Romuś musiał kiedyś mieć swój dom, albo zgubił się swojej pani, albo jego pani umarła, a rodzina pozbyła się psiaka i tak zaczęło się tułacze życie Romusia. Na osiedlu na którym mieszkał psiak były także inne bezdomne psy i kiedy zaczęły przeszkadzać ludziom, ktoś zgłosił ich wyłapanie. I tak Romuś trafił do schroniska. Przykre, że mały, bezbronny, ufny psiak musi spędzać swoje ostatnie lata w schronisku. Szukamy domku dla Romusia. Psiak jest odrobaczony i zaszczepiony. Będzie wspaniałym towarzyszem dla kogoś starszego lub kochającego starsze psiaki. Ma do zaoferowania dozgonną przyjaźń i przywiązanie. KTO DA DOMEK ROMUSIOWI?[/FONT]

nasz wątek główny

http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t

MA OGŁOSZENIA!

Allegro Romka:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1054700286

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nasz czarniutki Romek,
znajdźmy Mu szybko cieplutki domek,
Bo Romek domku dziś potrzebuje,
W objęciach człowieka pewniejszy się czuje.

Romek przy Romce wesoły jest,
Z Romką szczęśliwy jest każdy pies ;)

fajny milusiński mały psiaczek :)

Posted

żył sobie pewnie ze swoim panem lub panią, opiekun zmarł a życzliwa rodzina podzieliła łupy zapominając o biednym psiaku...ech
biedak nie wie co się dzieje i dlaczego tak się dzieje...może Kruczkowi przydałby się kolega? ;)

Posted

Romuś ,mój kolejny ulubieniec w schronisku!Pozwolił wziąc sie na ręce i kiedy juz wszystkie duże psiaki skończyły spacer wypuściłam Romusia na spacerek po dziedzińcu schroniska.Maluch był zachwycony.Zjadł smakołyczków(mięsko z kurczaczka) i pozwolił głaskac się.Psiaczek pewnie miał dom bo lubi ludzi i nie boi się ich.Poszukamy mu domku takie maleństwa szybko je znajdują.

Posted

Romka napisał(a):
Romuś ,mój kolejny ulubieniec w schronisku!Pozwolił wziąc sie na ręce i kiedy juz wszystkie duże psiaki skończyły spacer wypuściłam Romusia na spacerek po dziedzińcu schroniska.Maluch był zachwycony.Zjadł smakołyczków(mięsko z kurczaczka) i pozwolił głaskac się.Psiaczek pewnie miał dom bo lubi ludzi i nie boi się ich.Poszukamy mu domku takie maleństwa szybko je znajdują.

A może by go Madallenie na wątek mikropsiaków wrzucić? ;)

Posted

Madallena napisał(a):
no nie ! taki maly i taki stary i w dodatku jeszcze w tym ... "schronisku"
Alarm!! Alarm!!!
Romek szybko do domu!
Badz sasiadem z dolu Romki!!!

Madallena zamknęli mi "dół" czyli 1 pietro.Wiesz o czym piszę!I dlatego zamówiłam tylko ogłoszenia na bazarku ogłoszeniowym dla Romusia.Bazarek ogłoszeniowy Zuzi.No i odnowiłam ogłoszenia dla Antosia z mojego podpisu.Kocham staruszki.Czy my widzimy sie w poniedziałek?Tak cos słyszałam?

Posted

Romka napisał(a):
Wysłannicy naszych znajomych są naszymi znajomymi!No to czekamy!

No hallooooo !!!! ;) To ja tu polecałam tą co ściąga mikropsiaki z Honolulu :D :D :D Madallena, jedz ze mna!!! Buła z pieczarkami czeka ;D

Posted

Romek

mamanabank wstaw pierwsze zdjęcie na łowicką...jest takie wzruszające - może ktoś wypatrzy i się zakocha ;-)

dziewczyny wstawcie proszę te zdjęcia na pierwsza ok...jakoś pozamieniajcie czy coś, bo ludzie z reguły nie wchodzą dalej tylko na początek wątku