Asia_Klero Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 cioteczki przypominam jesli nie bedzie deklaracji nie bedzie leczenia i Dt.....;( Quote
Monika z Katowic Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No to dajcie konto - 50 zł jednorazowo wpłacę od zaraz. Quote
Cajus JB Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No to wrzucam na nk. Szukamy DT / DS ? Namiary na Ciebie Asia_Klero? Quote
Asia_Klero Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Tak wywale nr tych dziadów z pierwszego postu i tak nic nie pomogą. co do konta musimy ustalić na kogo zbieramy ja mam u siebie 3 psy więc chyba byłoby ciężko prowadzić finanse 4....myślę, że jeśli Tz justysiek by się zgodził to pieniążki szły by prosto na jej konto....poczekajmy na jej decyzję do jutra;) Quote
Cajus JB Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Link do zdjęcia na nk. Jak coś zmienić / poprawić za pół godziny wracam do komputera. http://nasza-klasa.pl/profile/25776426/gallery/album/15/789 Quote
furciaczek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Sa ludzie zainteresowani wstepnie adopcja, dam namiary do Asi zeby sie kontaktowali, warunki znaja, jak im zalezy to poczekaja do starylki i wyleczenia...ale to narazie nic pewnego. Quote
Asia_Klero Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Furciaczek wiedzę, że szybko działasz;) dzieki! Quote
furciaczek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ja tylko info w opisie gg podalam ze zdieciem...duze zainteresowanie...jak sie ja doleczy to beda sie domki zabijac! Quote
Czaruś Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Biedna :( Ja również się już rozpytuję, wysłałam smska do kolegi, który też ma Shar Pei'a, może on by wziął :/ Quote
Ajula Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 dostałam pw od Bjuty nie mogę w tej chwili pomóc finansowo, przykro mi :( żal tej biednej wystraszonej psiny Quote
justysiek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 jestem, mam 2 psy. Najwyzej trzeba by je odizolowac. ale swietnie jak by suka odrazu znalazla dom staly, wtedy nie musiala by sie kilka razy klimatyzowac, ja jutro dam znac czy wypali tymczas u mnie. Quote
furciaczek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Forumowicz z FM deklaruje ze dolozy brakujaca kwote na utrzymanie suczki w DT w pierwszym miesiacu, prosi o informacje ile dokladnie potrzeba i nr konta Tak wiec nie zastanawiac sie i pakowac suczke, forumowicza znam dosc dobrze, zaufany czlowiek wiec bez obaw dziewczyny bedzie ok! Quote
obraczus87 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='furciaczek']forumowicz z fm deklaruje ze dolozy brakujaca kwote na utrzymanie suczki w dt w pierwszym miesiacu, prosi o informacje ile dokladnie potrzeba i nr konta tak wiec nie zastanawiac sie i pakowac suczke, forumowicza znam dosc dobrze, zaufany czlowiek wiec bez obaw dziewczyny bedzie ok! super!!!!! Quote
justysiek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ciotki, tylko jesli nawet ten tymczas u mnie wypali, ja na tyg nie bede miala jak po sunie wyjechac gdzies dalej, bo tz pracuje, od rana do wieczora. Quote
furciaczek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 justysiek napisał(a):ciotki, tylko jesli nawet ten tymczas u mnie wypali, ja na tyg nie bede miala jak po sunie wyjechac gdzies dalej, bo tz pracuje, od rana do wieczora. A jaka wlascicie to odleglosc jest?? Quote
Alexandra29 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Śliczna jest ta Sunia. Dziewczyny dobrze byłoby dać ją do kogoś kto będzie miał czas, justysiek pisze ze pracuje więc na pewno nie będzie miała za wiele czasu. Sunię trzeba wyleczyć do adopcji, wtedy wiadomo szybciej znajdzie domek. Wiadomo juz co z kontem? Również prześlę pare groszy. Ciężko, ciężko z tymi adopcjami. U nas na forum też mamy psiaka który został odebrany wetowi, pies poszedł do schronu, jest w kiepskim stanie i też musimy go szybko wyciągnąć z tamtąd! Może pomożecie nam w szukaniu domku i dla niego? Pozdrawiam Ola Quote
Bjuta Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 jusysiek - gdzie mieszkasz? Szukajmy równocześnie transportu do Wieliczki - tam też czekają na sunię. Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Asia_Klero Na nk miałem pytanie o miejscowość. Nie znam celu pytania.Widzę, że się dopisałaś. Nie chcę sam odpowiadać aby nie namieszać. Quote
Bjuta Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Suka jest w Zabrzu - to przecież można podawać. I tak adresu dokładnego nie dajemy. Quote
Bjuta Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 DEKLARACJE STAŁE 30 - Bjuta (nie dłużej niż 4 miesiace - ale przecież ona znajdzie dom w miesiąc!) 5 - Asia_Klero czyli 35 DEKLARACJE JEDNORAZOWE 30 - jednorazowo - Renatka - koleżanka Bjuty 50 - Monika z Katowic czyli 80 Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Bjuta napisał(a):Suka jest w Zabrzu - to przecież można podawać. I tak adresu dokładnego nie dajemy. Ok. Wielkie dzięki. Quote
Asia_Klero Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Miejscowość Zabrze;) Dzwoniła do mnie wczoraj cioteczka ARDNAS może miałaby domek dla suńki u państwa, którzy już mają shar peia. Trzebaby tylko zobaczyć jej reakcję na sunię państwa i na dziecko więc ja najprawdopodobniej dzisiaj zawiozę sunie do lecznicy żeby sprawdzili skórę i ewentualnie zaczeli leczyć. Jak byłoby wszystko ok to spotkam się z państwem, żeby sprawdzić reakcję na psa i dziecko:) Muszę tylko zadzwonić do naszej pani kierowniczki ze schroniska czy jest możliwość, żeby sunia była leczona na rachunek schroniskowy(że niby ze schroniska żeby było taniej), a tak na prawdę my zapłacimy za to leczenie.. myślę, że jak z tym domkiem nie wypali będziemy myśleć dalej. Furciaszek w tym wypadku myślę, żeby ta osoba dołożyła się do leczenia suni(jesli bedzie taka potrzeba). Quote
Recommended Posts