Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wywale nr tych dziadów z pierwszego postu i tak nic nie pomogą. co do konta musimy ustalić na kogo zbieramy ja mam u siebie 3 psy więc chyba byłoby ciężko prowadzić finanse 4....myślę, że jeśli Tz justysiek by się zgodził to pieniążki szły by prosto na jej konto....poczekajmy na jej decyzję do jutra;)

Posted

jestem, mam 2 psy. Najwyzej trzeba by je odizolowac.
ale swietnie jak by suka odrazu znalazla dom staly, wtedy nie musiala by sie kilka razy klimatyzowac,
ja jutro dam znac czy wypali tymczas u mnie.

Posted

Forumowicz z FM deklaruje ze dolozy brakujaca kwote na utrzymanie suczki w DT w pierwszym miesiacu, prosi o informacje ile dokladnie potrzeba i nr konta

Tak wiec nie zastanawiac sie i pakowac suczke, forumowicza znam dosc dobrze, zaufany czlowiek wiec bez obaw dziewczyny bedzie ok!

Posted

[quote name='furciaczek']forumowicz z fm deklaruje ze dolozy brakujaca kwote na utrzymanie suczki w dt w pierwszym miesiacu, prosi o informacje ile dokladnie potrzeba i nr konta

tak wiec nie zastanawiac sie i pakowac suczke, forumowicza znam dosc dobrze, zaufany czlowiek wiec bez obaw dziewczyny bedzie ok!

super!!!!!

Posted

justysiek napisał(a):
ciotki, tylko jesli nawet ten tymczas u mnie wypali, ja na tyg nie bede miala jak po sunie wyjechac gdzies dalej, bo tz pracuje, od rana do wieczora.

A jaka wlascicie to odleglosc jest??

Posted

Śliczna jest ta Sunia. Dziewczyny dobrze byłoby dać ją do kogoś kto będzie miał czas, justysiek pisze ze pracuje więc na pewno nie będzie miała za wiele czasu. Sunię trzeba wyleczyć do adopcji, wtedy wiadomo szybciej znajdzie domek.
Wiadomo juz co z kontem? Również prześlę pare groszy.
Ciężko, ciężko z tymi adopcjami. U nas na forum też mamy psiaka który został odebrany wetowi, pies poszedł do schronu, jest w kiepskim stanie i też musimy go szybko wyciągnąć z tamtąd! Może pomożecie nam w szukaniu domku i dla niego?
Pozdrawiam
Ola

Posted

DEKLARACJE STAŁE

30 - Bjuta (nie dłużej niż 4 miesiace - ale przecież ona znajdzie dom w miesiąc!)
5 - Asia_Klero

czyli 35

DEKLARACJE JEDNORAZOWE

30 - jednorazowo - Renatka - koleżanka Bjuty
50 - Monika z Katowic

czyli 80

Posted

Miejscowość Zabrze;) Dzwoniła do mnie wczoraj cioteczka ARDNAS może miałaby domek dla suńki u państwa, którzy już mają shar peia. Trzebaby tylko zobaczyć jej reakcję na sunię państwa i na dziecko więc ja najprawdopodobniej dzisiaj zawiozę sunie do lecznicy żeby sprawdzili skórę i ewentualnie zaczeli leczyć. Jak byłoby wszystko ok to spotkam się z państwem, żeby sprawdzić reakcję na psa i dziecko:) Muszę tylko zadzwonić do naszej pani kierowniczki ze schroniska czy jest możliwość, żeby sunia była leczona na rachunek schroniskowy(że niby ze schroniska żeby było taniej), a tak na prawdę my zapłacimy za to leczenie.. myślę, że jak z tym domkiem nie wypali będziemy myśleć dalej. Furciaszek w tym wypadku myślę, żeby ta osoba dołożyła się do leczenia suni(jesli bedzie taka potrzeba).