Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem skąd tu takie nastawienie do siebie, ale nie wydaje mi się, zeby pytania rekus miały spowodować jakąkolwiek kłótnie ;) Nie ma co sie denerwowac ciotki, na jaki wątek na dogo by nie wejść to takie pytania są zupełnie normalne, zresztą forum jest po to żeby wymieniać doświadczenia i poglądy, może rekus chce pomóc, ja osobiście nie znam jego/jej intencji :evil_lol:
Cieszę sie, że Buba trafiła w dobre ręce i jest szczęśliwa, życzę jej dużo zdrówka i czekamy na kolejne fotki, no i oczywiście wieści jak najlepsze ;)

Posted

Mysiu poczytaj sobie pare stron wczesniej kto prowokuje wszystkich ludzi to bedziesz wiedziala czemu tak zareagowalam. Te pytania nie sa po ty, bo po prostu o cos spytac czy cos doradzic, a po to, żeby sprowokowac klotnie juz to przerobilam. No nic nie wazne najwazniejsze ze Bubcia szczesliwa a ludzmi nie ma sie co przejmowac

Posted

fee rekus, wstretny prowokator, fee.

i po co doszukiwac sie ukrytych bee intencji w prostych pytaniach?! jesli miałyby byc nie byłyby ukryte. :)

Posted

hej, hej Asia-klero nie bądz nie miła dla recusa bo jak już kiedyś pisałam w tym wątku recus to znawca w dziedzinie Shar-pei. Jeśli pyta to znaczy że chce pomóc. Jeśli mówi że nie, nie wolno to ma rację i powinno się go posłuchać. :razz:

Posted

[URL="http://www.dogomania.../members/84043-kasia-nero-1"][B]kasia nero1. Super wiadomość. Piękne wieści.[/B][/URL]
Co do recusa to na prawdę z czystym sercem mogę powiedzieć że to jedna z najlepszych osób która zna się na rasie. Więc słuchaj, a jak pyta odpowiadaj. Pomoże Ci na pewno.
Pozdrawiam

Posted

Od tego co wolno co nie jest weterynarz. Bo to chodzi o konkretny przypadek a nie o rase wiec jak Rekus nie widzial psa na oczy i nie skonczyl weterynarii to niech się nie wymądrza i po prosu nie chce miec go no watku ktory zalozylam i mam nadzieje, ze zrozumial.

Posted

Asia Klero no cóż, nie wiesz co tracisz:angryy: Mało który wet zna się na tych psach, a są to psy wyjątkowe, wiem coś o tym. Odwiedziłam nie jednego weta i może jeden coś nie cos wie o tych psach. Twoja sprawa, ale straciłaś kogoś kto lepiej zna się na chorobach tych psach niż weci.
Pozdrawiam!
Nie mój wątek wiec się nie wkręcam, ale myslałam że jest dostępne dla wszystkich i kazdy może udzielić się na nim.
Najważniejsze że sunia po wielu przejściach znalazła ludzi którzy ją pokochali i nie będzie przechodzić z rąk do rąk

Posted

.Asiu-Kiero, od ktoregos roku mamy demokracje, bylas na wyborach? i wolnosc slowa, i to gdzie rekus moze bywac i o co pytac, glownie on decyduje, "nie ma niewłaściwych pytań są tylko niewłaściwe odpowiedzi".

Olciak,nic nie stracila, lubie ten wątek coraz bardziej. jest pieknym przykladem przeprowadzonej szczesliwie adopcji i warto go czasem wyeksponowac by dac przyklad ze mozna adoptowac i zachecic wątpiacych do adopcji innych psów.

• 2 weeks later...
Posted

Bubinia nadal u mnie i nigdzie się nie wybiera.... siersc jej nadrasta,oczy ok uszy też dostaje amylan na trzustkę i dzisiaj ma wizytę kontrolną i jest cały czas pod opieką weta,Bubinia jest jest przekochana i niech żałują ci co jej nie chcieli i oddali,leczenie kosztuje ale takiego towarzysza jak Bubulina nie kupi się za pieniądze zdjęć nie mogę wstawiać a chciałabym się niąpochwalić więc jak asia będzie mogła to wstawi za mnie pozdrawiam