Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_Klero']A no:):) Punia zwana Niunią chyba jest w końcu szczęśliwa:)
[SIZE="4"] My tez jestesmy szczesliwi ,ze Punia jest szczesliwa.

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Obraczus wiesz, że i bez Ciebie nie dałabym rady;) Nie chodzi o pieniądze, a dobre słowo, którego czasami jest mi brak. Dziękuję

Nie masz za co dziekować ;) w końcu jesteśmy tutaj po to, aby nawzajem podtrzymywać siebie na duchu... ;)

Posted

Doszło 15zł od Aimez_moi;) Dzisiaj dowiem się o cenę operacji i poproszę Ardnas by spróbowała dowiedzieć się o karmę. Narazie na koncie mamy 300zł, myślę, że operacja będzie kosztowała ok.400-500 zobaczymy. Dam Wam znać;)

Posted

Ja wlasnie piesku kupilem 2 kilo karmy zalecanej przez lekarza :) dla alergikow :) dostala nowa obroze i nowe miseczki i ciasteczka tez jakies anty alergiczne :D ale chyba nie bardzo jej smakuja :d dzis zostala sama w domku na 4 godzinki i jestem pod wrazeniem znie zrobila ani kupki ani nic.
Punia / Niunia :D zalezy jak sie zachowuje :P daje sobie zakroplic oczka i wyczyscic uszka takze jest rewelka :) poki co, nie odstepuje mnie na kroku (odkad byl powrot ze szkoly), i cieszy sie z kazdyych odwiedzin znajomych ;) mimo ze bylo ich az 3 od wczoraj. :D a tak siedzi/siedziala jak pisze/pisalem wam wlasnie tego poscika