Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiec tak Punia jest u mnie i wcina co nie miara mlaska chlipie, i jest bardzo posluszna, moja siostra sie jej troche przestraszyla poniewaz niunia ma ,,satelite´´ ale to bylo tylko pierwsze wrazenie, ma koncik swoj w moim pokoju, podworko ogrodzone wiec sobie hasa to sie napic to na podworko, z kicia tylko jakos chyba nie bardzo sie polubili, ale bo to kot sie najerzyl :) Punia szybko sie zadomowila i no jak na ,,godzinke´´ czasu jest super, aha i malo tego dzis dolacze zdjecie jak sie uwalila spac w samochodzie, no mistrzostwo swiata ^^

Posted

ficek napisał(a):
wiec tak Punia jest u mnie i wcina co nie miara mlaska chlipie, i jest bardzo posluszna, moja siostra sie jej troche przestraszyla poniewaz niunia ma ,,satelite´´ ale to bylo tylko pierwsze wrazenie, ma koncik swoj w moim pokoju, podworko ogrodzone wiec sobie hasa to sie napic to na podworko, z kicia tylko jakos chyba nie bardzo sie polubili, ale bo to kot sie najerzyl :) Punia szybko sie zadomowila i no jak na ,,godzinke´´ czasu jest super, aha i malo tego dzis dolacze zdjecie jak sie uwalila spac w samochodzie, no mistrzostwo swiata ^^

Super!!! Niech się naje porządnie psia dziewczynka... :):)

Posted

Ficek właśnie do Ciebie dzwoniłam;) Pilnuj jej tam dobrze i nie przekarm na dobry początek bo ona chyba może zjeść dużo na raz bo kiedyś jedzenia nie doświadczyła za wiele..

Posted

Ficek, masz skarba, uwierz mi , te psy są kochane!
Nie prekarmiaj jej faktycznie, jeśli ją karmisz tą karmą dla alergików to staraj się podawać jej tyle ile na tabeli, no ciut więcej jak ma dużo ruchu. Nie przesadzaj ze smakołykami, jak już to takie naturalne. Penisy, Kosci , żwacze.
Zresztą zapraszam na Shar-pei forum Word. Tam znajdziesz wszystko, a ludzie którzy tam są,
odpowiedzą Ci na każde pytanie:-) Zapraszam.
Czekamy na foteczki

Posted

Musimy zamówić jakąś super karmę przeciwalergiczną będziemy się uśmiechać do Ardnas ona zamówi karmę;) tylko musimy pozbierać pieniążki;) W lecznicy jadła chyba jakiegoś Boscha przeciwalergicznego ale pewna nie jestem w każdym razie smakowało jej:)Co do samej suni jest wspaniała, niesamowita, oaza spokoju, zero agresji... dzisiaj zabieraliśmy jej jedzeni spod nosa i nic nie robiła wtedy ta sytuacja musiała wynikać ze stresu;)

Posted

no i macie punie w okazalosci ;) i wlasnie chce isc na deszcz, ale na deszcz jej nie puszcze :P

no i wlasnie w tym momencie Puni ogarnela swoje legowisko i sobie lezy sluchajac deszczu ;)

/edit
jakby cos nie dzialalo, prosilbym adminow o poprawienie :)

Posted

:loveu: Ona jest przekochana :loveu:
Bardzo się cieszę, że Punia jest już u Ficka.
Wszystkiego dobrego malutka, a na karmę uzbieramy i zamówimy ;)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
a tak trochę z innej beczki nie chce ktoś z was fretki?;) Jest do oddania narazie nic więcej nie wiem ale pewnie dzisiaj się dowiem;)

Asiu a co ta za fretka??