Monika z Katowic Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Punia już odebrana? A będzie mieszkać na Śląsku? Quote
Asia_Klero Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Jest u naszego dogomaniaka pisał parę stron wcześniej;) Tak niedaleko Zabrza;) Quote
_Goldenek2 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 No to jest nadzieja na bieżące informacje o suni :). Czekamy. Quote
rekus Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 milo zobaczyc ze bezpieczna. wszyscy pewnie ciekawi co dalej. Quote
Monika z Katowic Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Bardzo czekamy na wieści! Trzymamy kciuki za Punię! Quote
rekus Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 gratulacje. czyzby u Ficka? jakos to nie wynikalo z poprzednich postow. Quote
ficek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 wiec tak Punia jest u mnie i wcina co nie miara mlaska chlipie, i jest bardzo posluszna, moja siostra sie jej troche przestraszyla poniewaz niunia ma ,,satelite´´ ale to bylo tylko pierwsze wrazenie, ma koncik swoj w moim pokoju, podworko ogrodzone wiec sobie hasa to sie napic to na podworko, z kicia tylko jakos chyba nie bardzo sie polubili, ale bo to kot sie najerzyl :) Punia szybko sie zadomowila i no jak na ,,godzinke´´ czasu jest super, aha i malo tego dzis dolacze zdjecie jak sie uwalila spac w samochodzie, no mistrzostwo swiata ^^ Quote
Monika z Katowic Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ficek napisał(a):wiec tak Punia jest u mnie i wcina co nie miara mlaska chlipie, i jest bardzo posluszna, moja siostra sie jej troche przestraszyla poniewaz niunia ma ,,satelite´´ ale to bylo tylko pierwsze wrazenie, ma koncik swoj w moim pokoju, podworko ogrodzone wiec sobie hasa to sie napic to na podworko, z kicia tylko jakos chyba nie bardzo sie polubili, ale bo to kot sie najerzyl :) Punia szybko sie zadomowila i no jak na ,,godzinke´´ czasu jest super, aha i malo tego dzis dolacze zdjecie jak sie uwalila spac w samochodzie, no mistrzostwo swiata ^^ Super!!! Niech się naje porządnie psia dziewczynka... :):) Quote
rekus Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 polubi i kota ,gdy przestanie byc podobny do jeża. Quote
Asia_Klero Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Ficek właśnie do Ciebie dzwoniłam;) Pilnuj jej tam dobrze i nie przekarm na dobry początek bo ona chyba może zjeść dużo na raz bo kiedyś jedzenia nie doświadczyła za wiele.. Quote
Asia_Klero Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 a ja będę marudna i będę męczyła o zdjęcia a co:diabloti::evil_lol: tylko pamiętaj, że zdjęcia muszą być zmniejszone, bo inaczej cię moderator upomni:eviltong: Quote
Asia_Klero Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 a tak trochę z innej beczki nie chce ktoś z was fretki?;) Jest do oddania narazie nic więcej nie wiem ale pewnie dzisiaj się dowiem;) Quote
Alexandra29 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ficek, masz skarba, uwierz mi , te psy są kochane! Nie prekarmiaj jej faktycznie, jeśli ją karmisz tą karmą dla alergików to staraj się podawać jej tyle ile na tabeli, no ciut więcej jak ma dużo ruchu. Nie przesadzaj ze smakołykami, jak już to takie naturalne. Penisy, Kosci , żwacze. Zresztą zapraszam na Shar-pei forum Word. Tam znajdziesz wszystko, a ludzie którzy tam są, odpowiedzą Ci na każde pytanie:-) Zapraszam. Czekamy na foteczki Quote
Asia_Klero Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Musimy zamówić jakąś super karmę przeciwalergiczną będziemy się uśmiechać do Ardnas ona zamówi karmę;) tylko musimy pozbierać pieniążki;) W lecznicy jadła chyba jakiegoś Boscha przeciwalergicznego ale pewna nie jestem w każdym razie smakowało jej:)Co do samej suni jest wspaniała, niesamowita, oaza spokoju, zero agresji... dzisiaj zabieraliśmy jej jedzeni spod nosa i nic nie robiła wtedy ta sytuacja musiała wynikać ze stresu;) Quote
ficek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 no i macie punie w okazalosci ;) i wlasnie chce isc na deszcz, ale na deszcz jej nie puszcze :P no i wlasnie w tym momencie Puni ogarnela swoje legowisko i sobie lezy sluchajac deszczu ;) /edit jakby cos nie dzialalo, prosilbym adminow o poprawienie :) Quote
Szarotka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Przyszlam, bo jak mnie ktos zaprosi to staram sie przychodzic, ale jestem bardzo zajeta, bo mam dziecko z wizyta :) i pelno deklaracji, wysyp podhalanow itp. Quote
Asia_Klero Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Najlepiej wejdź na www.tinypic.com wrzuć zdjęcie i zmniejsz 640 x 480 skopiuj link zdjęcia do forum i jest:) Quote
Asia_Klero Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 No teraz jest ślicznie:loveu: czy ona nie jest kochana?!:loveu::loveu: Quote
Czaruś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 :loveu: Ona jest przekochana :loveu: Bardzo się cieszę, że Punia jest już u Ficka. Wszystkiego dobrego malutka, a na karmę uzbieramy i zamówimy ;) Quote
Czaruś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Asia_Klero napisał(a):a tak trochę z innej beczki nie chce ktoś z was fretki?;) Jest do oddania narazie nic więcej nie wiem ale pewnie dzisiaj się dowiem;) Asiu a co ta za fretka?? Quote
Asia_Klero Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Marta(wolontariuszka ze schroniska)pisała do mnie, że ma u siebie do oddania, że nie może u niej długo zostać ale nie wiem skąd ją ma i co to za fretka.. Quote
Asia_Klero Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Właśnie się dowiedziałam, ze Fertka już ma domek:) Ale dzięki Sandruś za zainteresowanie:) Quote
Recommended Posts