Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rekus']"troche luzu i opanowania" i owszem. http://forum.gazeta.pl/forum/w,120,105062736,105062736,Klinika_wet_Mlynarskich_fabryka_pieniedzy_.html

no prosze, na tym samym forum kiedyś oczerniono mnie osobiście i napisano rzeczy, które wcale nie miały miejsca, no ale cóż, tak to już jest na tym beznadziejnym świecie. Ludzie zwalaczają innych ludzi, niestety w tym jesteśmy dużo gorsi od zwierząt. Ja akurat leczę moje wszystkie zwierzęta w tej klinice i jesli chodzi o moje zdanie to każdemu polecam :)

Kochani, kawał dobrej roboty, przyszłam tu trochę późno i widzę, że już na prawde wiele się tu wydarzyło. Bardzo mocno trzymam kciuki za sunię.

Posted

Mysia_ - " Ludzie zwalaczają innych ludzi, niestety w tym jesteśmy dużo gorsi od zwierząt." gorsi od zwierzat?? a widzialas dobrego kotka ktory dokarmia mysię?
ps. nikt nikogo tu nie zwalcza Mysiu, zawsze sa jakies "za" i "przeciw".

Posted

Asiu, jak wygląda kwestia finanasowa?? Ile jeszcze brakuje na opłacenie zabiegu??

Co do karmy to fakt, Punia byc może będzie musiała przyjmować specjalistyczną karmę do końca życia, więc z tym Nowy Właściciel musi się liczyć.

Asiu, jak tam odwiedziny u Puni się udały?? :)

Posted

rekus napisał(a):
Mysia_ - " Ludzie zwalaczają innych ludzi, niestety w tym jesteśmy dużo gorsi od zwierząt." gorsi od zwierzat?? a widzialas dobrego kotka ktory dokarmia mysię?

to jest instynkt, łańcuch pokarmowy, a nie racjonalne myślenie, zresztą nie zamierzam na ten temat dyskutować, bo jest to temat rzeka, ale zupełnie nie potrzebny w tym wątku.
Czekam na wieści o Puni i również infromacje ile jeszcze trzeba uzbierać?

Posted

Punia w końcu ujrzała świat...zachowuje sie jak nowo narodzona, jakby pierwszy raz coś zobaczyła poczuła..mimo tego, że jest skrajnie zaniedbana i wychudzona to jest wspaniałym psem!

Posted

Wpłaty:
Goldenek2 - 20zł
kaczadupka - 15zł
kundelkowa skarbonka - 100zł
Bjuta - 100zł
Monika z Katowic - 50zł

Razem:285zł

Ja dam radę cos wpłacić dopiero po 15:oops::oops: w lecznicy policzą jak najmniej za ten zabieg im bardzo zależy na zdrowiu małej:)