Merrick Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kto się wybiera? :cool3: PSY, klasa młodzieży : JERRY Eskimoski Domek :loveu: Quote
SZAMAN Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jadę na długi weekend przez Bytom w góry, więc zabieram oba moje futra i tak: psy klasa otwarta: AJAKS WALECZNY Fortunatus - "dziadek" powraca na ring rozprostować łapki :) suczki klasa otwarta: ALEX z Kociej Mafii FCI Quote
Merrick Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 A mnie coraz bardziej drażni organizacja tej wystawy...potwierdzeń jeszcze nie ma, na stronie oddziału wciąż widnieje formularz on-line ( więc nie wiem niekiedy ostatni raz aktualizowali stronę ). Wystawa już w niedzielę ( goldenów już w sobotę ) a tu ani spisu wystawców, ani planu wystawy, ze strony związku bytomskiego zaległa cisza...Pierwszy raz jadę do Bytomia więc nie wiem czy to tylko w tym roku tak jest czy za każdym razem :( Quote
Merrick Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Poprawcie mnie gdybym się pomyliła ;) RING IV: Sędzia - Krystyna Opara, godz.10:00 PSY klasa baby: 667. ABADON Gidelskie Sanie klasa młodzieży: 668. JERRY Eskimoski Domek klasa otwarta: 669. AJAKS WALECZNY Fortunatus klasa championów: 670. ADVENTURE Eskimoski Domek klasa weteranów: 671. CEDAR de Ciukci SUKI klasa młodzieży: 672. LAVIA Eskimoski Domek klasa pośrednia: 673. LAGUNA Gidelskie Sanie klasa otwarta: 674. ALEX z Kociej Mafii FCI Quote
SZAMAN Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Chyba wszystko się zgadza. W każdej klasie po 1 psie. Jak dotąd jeszcze nie byłam na takiej wystawie, na której nie miałabym konkurencji w klasie. Dla mnie to trochę dziwne będzie samotnie biegać po ringu, ale chyba w ogóle jest coraz mniej wystawianych husky. Quote
Siberian-NANA Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 to pewnie teraz tak jest poniewaz psiaki linieją :):) Quote
guina Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ADVENTURE Eskimoski Domek - CWC,NDPwR, BOB :) LAVIA Eskimoski Domek - Zw.Mł, BEST JUNIOR :) BRAWO ANIU!!! :) Quote
Cyraneczka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Gratulacje dla zwycięzców!!! Może ktoś uzupełnić wszystkie wyniki?? Quote
husky_strzegom Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dodałem kilka zdjęć z Bytomia. Foto Monika Milian :) FOTO - kliknij Quote
Merrick Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 JERRY Eskimoski Domek - oc.dosk, Zw.Mł. :):) Quote
Cyraneczka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Śliczna ta sunia w klasie młodzieży :-). Jak jej poszło na finalach??? Quote
FROM SNOW COTTAGE Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Niestety nic nie ugrała.... huskie tego dnia nie były w typie sędziów :mad: Quote
Cyraneczka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 FROM SNOW COTTAGE napisał(a):Niestety nic nie ugrała.... huskie tego dnia nie były w typie sędziów :mad: Szkoda, ale na pewno jeszcze nie raz stanie na pudełku :-) Quote
SZAMAN Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 WYNIKI, sędzia - Krystyna Opara PSY klasa baby: 667. ABADON Gidelskie Sanie - 1 klasa młodzieży: 668. JERRY Eskimoski Domek -1, Zw.Mł. klasa otwarta: 669. AJAKS WALECZNY Fortunatus -1, CWC klasa championów: 670. ADVENTURE Eskimoski Domek - 1, CWC, NDPwR, BOB klasa weteranów: 671. CEDAR de Ciukci - 1 SUKI klasa młodzieży: 672. LAVIA Eskimoski Domek -1, Zw.Mł. klasa pośrednia: 673. LAGUNA Gidelskie Sanie - 1, CWC, NDSwR klasa otwarta: 674. ALEX z Kociej Mafii FCI - 1, CWC Błota na ringu było co nie miara, widać to na zdjęciach z ringu :) Każdy zaprezentował psy czyściutkie, ale po wyjściu z ringu były z czarnym podwoziem, ale im to chyba nie przeszkadzało :) Gratulacje dla zwycięzców!! My osiągnęliśmy plan minimum ;) Zdjęcia wrzucę niebawem. Quote
Recommended Posts