Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak.... ale KrA to KrA, większość psów nie ma AŻ takich pomysłów.

Popatrzcie:

Kubuś i Dixi.
Oboje są wyjątkowo wręcz kochanymi psami, z całych sił lgnacymi do człowieka. Bez agresji. No po prostu wiernymi, dobrymi psami.
I ktoś je potrafił tak skrzywdzić....
Tak popatrzyłam na nich dzisiaj i po prostu zachciało mi sie ryczeć. Jak można?

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy on dostaje coś przeciwzapalnego i przeciwbólowego? Nie wierzę, że nic go nie boli. Po takim urazie niemożliwe jest by nie bolało, oczywiście poza miejscami gdzie nie ma czucia. Przecież w okolicach złamania/pęknięcia jest stan zapalny. Może Nivalin powinien brać?

Posted

Ma wprowadzony antybiotyk, w związku z ewentualnymi stanami zapalnymi i ranami. Dostawał tez leki p/zapalne. To już miesiąć, złamanie się zrosło.... a niżej niestety nic nie boli.... :( Gdyby bolało, byłaby jakaś szansa.
Nivalin właśnie- ja bym chciała wprowadzić, ze względu na ewentualną poprawę napiecia odbytu i zwieraczy pęcherza, bo niestety ale samego rdzenia nie da się złożyć, a i przewodnictwa tam nie ma. Weci nie bardzo widzą sens, ale mi się wydaje, że Krę ustabilizował wasnie Nivalin.
Aha- Kuba dostaje Aescin (p/obrzękowy) i mimo wszystko wit B.

Posted

Ulv nie masz żadnych wpłat na Kubusia? Pytam, bo nie widzę żadnego rozliczenia wpływów, a raczej w tej chwili nie dam rady załatwić darmowych leków, co najwyżej w cenach hurtowych, ale wygląda na to, że Kubuś nie ma złotówki:-(

Posted

Są i wpłaty i wydatki, zaraz rozlicze, tylko ostatnie dwa dni to nawet dogo przeglądałam z doskoku, a piątek wogóle był upiorny i musze się ograniczyć do rozliczania mniej więcej raz na tydzień.... :oops:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Są i wpłaty i wydatki, zaraz rozlicze, tylko ostatnie dwa dni to nawet dogo przeglądałam z doskoku, a piątek wogóle był upiorny i musze się ograniczyć do rozliczania mniej więcej raz na tydzień.... :oops:

dobra, to zobacz jak Kuba stoi finansowo, a ja postaram się o niską cenę Nivalinu. Daj znać ile byś mu chciała podać.

Posted

nivali mogę jutro dać -za darmo -ale jak podać? we wtorek moja mama będzie we Wrocławiu , może podać , tylko trzeba sie umówic , dałabym nivalin , i milgamma , co wy na to?

Posted

Ulv, może spróbuj wyznaczyć, kwotę, którą potrzebowałabyś dostac co miesiąc na utrzymanie Kubusia? Tak będzie łatwiej zbierać pieniądze. Cel oznaczony jest łatwiej osiągać.
jedzenie + coś dla Ciebie za trud. (i awaryjne na inne pisaki)

Posted

Ja z akcji-agitacji,już zapisałam.Będę zaglądać i podnosić.Po 20 co miesiąc podeślę 50zł.Jesteście niezwykłe Dziewczyny!!!

Posted

WIGA napisał(a):
Ja z akcji-agitacji,już zapisałam.Będę zaglądać i podnosić.Po 20 co miesiąc podeślę 50zł.Jesteście niezwykłe Dziewczyny!!!

Wow!:crazyeye:

:B-fly:

Super! Wiekie dzięki!

Posted

andzia69 napisał(a):
z Wrocławia do Katów jest 25 km patrząc na mapę...no ale nie wiem, kto z Wrocka nma auto...:(

ja od drugiej strony mam też ze 25-30 km...
jak się nikt nie znajdzie... może namówię czerdę i pojedziemy obie - mamy tam sunię - Adę - oddaną do adopcji

Posted

mari23 napisał(a):
ja od drugiej strony mam też ze 25-30 km...
jak się nikt nie znajdzie... może namówię czerdę i pojedziemy obie - mamy tam sunię - Adę - oddaną do adopcji

Mam znajomą w kontach, nie psia, ale ;) Zresztą wychowała sie tam i mnóstwo ludzi zna, więc to bedzie dobre rozwiązanie.

wysłałam tyle pw, ze chyba bana dostane :D