tosia_89 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Mam nadzieję, że uda mi się wstawić pare zdjęć, a jak nie to poprawię później !!! :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Sesja z psami w scenerii zimowej, przydałoby się zrobic nowsze zdjęcia!!!:eviltong: Co sądzicie o moich psiakach? Quote
Olynda Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 piekne fotki warto było załozyc ta galerie piekny psiaczek tylko wiesz co ??? jeżeli chcesz zeby zdięcia sie odrazu pokazaly to przed linkiem wstaw :):):) ale jezeli niechcesz to ok tylko ci mowie :):):) Quote
tosia_89 Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Dzięki! Właśnie chciałam zrobić tak, żeby zdjęcia od razu było widać,ale nie wiedziałam jak. Przemienię je, jak mi się uda!:lol: Quote
Evelina Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Tosia_89 witaj w galeri :) Koniecznie opanuj umiejetnosc wstawiana fotek aby sie wyswietlaly. Masz co pokazac :loveu: Polecam maly instruktaz ;) Jakbys nie dala rady zamienic fotek z pierwszego postu daj znac. :) Niebawem moj post zostanie usuniety , zeby Ci nie zasmiecal galerii. Quote
tosia_89 Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Evelina napisał(a):Tosia_89 witaj w galeri :) Koniecznie opanuj umiejetnosc wstawiana fotek aby sie wyswietlaly. Masz co pokazac :loveu: Polecam maly instruktaz ;) Jakbys nie dala rady zamienic fotek z pierwszego postu daj znac. :) Niebawem moj post zostanie usuniety , zeby Ci nie zasmiecal galerii. Dziękuję Ci Evelina, z Twoją pomocą udało mi się wstawić zdjęcia tak, aby było je od razu widać:multi: Quote
tosia_89 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Dziękuję( a w zasadzie DZIĘKUJEMY) za życzenia :lol: Quote
tosia_89 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Zdjęcia niedawno zrobione.:cool3: Miki (podhalan) i Kanu (dobermanka) zaczynają wiosenne zabawy Kanusia w koralikowej biżuterii, ale coś jej się oczka zamknęły :roll: Ale się zmęczyłam. No to co ,że jestem troszkę za gruba...Już niedługo lato, więc trzeba dobrze wyglądać(czyli troszkę rowerku, biegania) żeby póść na plażę:eviltong: Mikuś z frisbee w pyszczku On to bardzo lubiiii Ale ta trawa jeszcze mało zazieleniona, ale już coraz bliżej do tej "prawdziwej" wiosny :loveu: Quote
tosia_89 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Dziękuję No w końcu to panienka :eviltong: Quote
tosia_89 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 To taki mój mix ale ładnie wyglądają ze sobą:p Quote
tosia_89 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Hejka =) Wkleję kilka dzisiejszych fotek: Kanu ze swoją ulubioną zabawką- ringo górą Nikt go nie zabierze-trzymam bardzo mocno Ujęcie w biegu, nie wiem czy wyszło przyzwoicie A to Mikuś, tak po cichutku...siku siku Ha, ha i tu Cię mam Aż dziwne, że jestem taka grzeczna...?Tak to tylko pozory :eviltong: Quote
Iv Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :multi: sliczne masz psiaczki. A Kanu jest jak blizniaczka Sarci;) . Szkoda,ze tak daleko mieszkasz, panienki pobiegaly by sobie razem na spacerku:lol: :painting: Quote
tosia_89 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Dziekuję ;) Jasne, fajnie byłoby gdyby pieski się spotkały:lol: , ale ta odległość:-( Quote
Ambra Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Hej Tosia!! my się chyba kojarzymy z galerii jaką mam y stworzyć: łapka na łapkę hehe:evil_lol: (czekam na dobre ujęcie żeby wstawić) Ślicznoty śmietankowo-czekoladowe!:eviltong: Ile Kanu ma latek? a waga no cóż skądś znam ten ból, moim charcikom wręcz wskazana jest liposukcja:evil_lol: a co Kanu ma taki apetyt?? :crazyeye: bo moja jest total niejadek:shake: i jeszcze jedno pyt: czy Mikus jest wykastrowany albo Kanu po sterylce? bo z tego co widzę to razem meszkają...i czy to nie sprawia problemu...:razz: Serdecznie Was pozdrawiamy i z niecierpliwością czekamy na jeszcze!!:multi: Quote
tosia_89 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Ambra Hej Tosia!! my się chyba kojarzymy z galerii jaką mam y stworzyć: łapka na łapkę hehe:evil_lol: (czekam na dobre ujęcie żeby wstawić) Jak zrobię fajne zdjęcia, to oczywiście,że dodam!!! Ile Kanu ma latek? a waga no cóż skądś znam ten ból, moim charcikom wręcz wskazana jest liposukcja:evil_lol: a co Kanu ma taki apetyt?? :crazyeye: bo moja jest total niejadek Kanu na początku sierpnia skończy już 7 lat. Hmmm..waga.Otóż to. Niedośc,ze zje ze swojej miski to lubi także podkradac moim kotom...no nie wiem taki z niej łakomczuszek wyrósł. :razz: i jeszcze jedno pyt: czy Mikus jest wykastrowany albo Kanu po sterylce? bo z tego co widzę to razem meszkają...i czy to nie sprawia problemu...:razz: Kanu została poddana sterylce, po wychowaniu dzieci( aż 9 szczniaczków!!!!). Jednak po operacji po jakimś czasie pojawiły się problemy bo zaczęła podsikiwac pod siebie. A wiadomo, że dobcie to psy domowe, kanapowe..więc trochę przysparza nam to problemu. Ale jakoś dajemy sobie z tym radę. Quote
anetta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 http://img172.imageshack.us/img172/3457/kanu22hh.jpg :lol::lol::lol: Specjalnie miala male? Quote
tosia_89 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Dzięki!!! Dzieci miała raz. Istnieje taka teoria, że sukę powinno dopuścic się przynajmniej raz, żeby poczuła co to znaczy byc mamą. I spisała się naparwdę nieźle.Teraz żałuję, że ją wysterelizowaliśmy. Takiej operacji się nigdy nie odwróci, to nie to samo co antykoncepcja. Miło było jak pieski latały po podwórku, łasiły się, szczekały takim "dziecięcym głosikiem":placz: Quote
Ambra Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Tosia ale Ty wiesz, że to jest jeden wielki fałszywy mit z tym ze suka musi mieć małe!! podobny do tego, że pies po surowym mięsie robi sie agresywny i zaczyna zagryzać zwierzyne!!:stupid: :roflt: :roflt: szczeniaczki zawsze są urocze i słodziutkie :loveu: ja miałam dwa mioty po 7 psiaczków whippetów i całymi dniami siedziałam z nimi w pokoju! A kto był ojcem??doberman?? pozdrawiam!! Quote
tosia_89 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Ambra napisał(a):Tosia ale Ty wiesz, że to jest jeden wielki fałszywy mit z tym ze suka musi mieć małe!! podobny do tego, że pies po surowym mięsie robi sie agresywny i zaczyna zagryzać zwierzyne!!:stupid: :roflt: :roflt: szczeniaczki zawsze są urocze i słodziutkie :loveu: ja miałam dwa mioty po 7 psiaczków whippetów i całymi dniami siedziałam z nimi w pokoju! A kto był ojcem??doberman?? pozdrawiam!! Tak, ojcem był doberman-czarny podpalany. Chociaż Kanu to czekoladka wszystkie psiaczki urodziły się czarne i tylko 2 sunie na 9! Quote
anetta Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Dzieci miała raz. Istnieje taka teoria, że sukę powinno dopuścic się przynajmniej raz, żeby poczuła co to znaczy byc mamą. I spisała się naparwdę nieźle.Teraz żałuję, że ją wysterelizowaliśmy. Takiej operacji się nigdy nie odwróci, to nie to samo co antykoncepcja. Cale szczescie ze jest juz ciachnieta :roll: A kto Ci powiedzial taka bzdure? Zaufany wet? :diabloti: Quote
tosia_89 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Tak jak mówiłam dziś porcja nowych fotek: 1.Kanu- wyciągam, rozciągam się 2.Pozuję 3.O czym ja tak myślę? 4.Czyżby rentgen czy efekt specjalny? 5.No tak, podbiurkowy pies Quote
tosia_89 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 1.Kanu i Miki 2.To te hrabiowskie ujęcie, <ale nie wyszło tak jak myślałam> 4.Potrafimy dzielic się jedną miską...no bo końcu jesteśmy jak brat z siostrą 5.Tola moja kochana kotusia Quote
tosia_89 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Hej, ale dawno nie pisałam:oops: Wstawię kilka fotek. Prawdopodbnie znajdą się też w listopadowym konkursie...o ile takowy się znajdzie 1. Kanu a ja lataaaam:p 2.Atak na piłeczkę:eviltong: 3.Rozbrykany piesek Quote
Recommended Posts