Delph Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Przedstawiam kolejnego dzieciaczka na DT u mojej koleżanki - dobrej psiej duszyczki ;) FART Trzymiesięczny maluszek. Znaleziony na ulicy zaniedbany, wystraszony, bez obroży. Teraz już zaszczepiony, odrobaczony, zdrowy. Wychowywany z psem i kotami. Grzeczny, w trakcie nauki czystości. Waży teraz 5 kg, docelowo pewnie jakieś 10 kg w parówkowej wersji ;) Potrzebujemy pomocy w ogłaszaniu malucha! Ja się nie wyrabiam, bo sama mam problemową sunię na DT i nóż na gardle :oops: Oto cudaczek: Quote
Delph Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Cisza, a maluszek czeka na domek... Zapomniałam napisać, że przebywa w DT w Warszawie. Quote
Niebieska713 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 delph napisał(a):cisza, a maluszek czeka na domek... Zapomniałam napisać, że przebywa w dt w warszawie. hoop............. Quote
pumcia02 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 faktycznie Kamykowaty ;) mogę robić gumtree i allegro regularnie. Masz jeszcze jakies foty? I tekst z 1 postu? Quote
Delph Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Niestety nie mam fotek więcej. Opis taki może być, chyba że uda Ci się go jakoś ulepszyć ;) Zrobiłam mu kilka ogłoszeń, jest jakiś odzew, więc trzymamy kciuki... Quote
IVV Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a jest na szczeniakach? http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-BANERKI-POTRZEBNE Quote
Delph Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Właśnie wyszła ode mnie koleżanka dająca dt maluszkowi, od wczoraj Fart grzeje doopkę w nowym domu :multi::multi::multi: To była naprawdę szybka akcja, domek znalazł się po pierwszych kilku ogłoszeniach :lol: Co prawda mały czekał wcześniej w dt około miesiąca, ale to i tak nie psuje radosnej nowiny ;) Zamieszkał w Warszawie u super rodziny, będzie prawie cały czas w domu ze swoją nową Panią, Państwo zachwyceni maleństwem. Właściwie to on ich sobie wybrał, bo przeważnie oszczekiwał wszystkich gości, a tutaj od razu władował się na kolanka i rozdawał buziaki :loveu: Quote
Recommended Posts