Delph Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Psiak przebywa na Paluchu, marnieje tam, przez stres się rozchorował... Teraz już jest lepiej, ale dorastanie w schronisku to dla takiego towarzyskiego, uczuciowego szczeniaka męka, proszę pomóżcie nam :( ---------------------------------- Dzisiaj (7 maja 2010) w Lesie Bielańskim niedaleko wejścia Marymoncka przy Agorze znaleziono ok. 7-10 miesięcznego owczarka niemieckiego. Miał na sobie kolczatkę. Piesek nie ma gdzie się podziać, więc pewnie trafi do schroniska na Paluchu :-( Właściciela proszę o kontakt tel. 503-038-396 lub mail delph@wp.pl Quote
Delph Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Psiak jest na Paluchu, byłyśmy dzisiaj go odwiedzić :-( Chcemy szukać mu domu, będę wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu... Niedługo powinnam dostać dzisiejsze zdjęcia. Quote
Delph Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Dzięki, już go do jednego tematu wstawiłam, ale przejrzę jeszcze, bo może inny miałaś na myśli ;) Quote
Delph Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Podnoszę, psiak nadal czeka, dorasta w schronisku :placz: Quote
aganela Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Delph napisał(a):Podnoszę, psiak nadal czeka, dorasta w schronisku :placz: Delph jak trochę uporam się z ogłoszeniami i będe miała trochę czasu,to postaram się najszybciej zrobić mu jakieś ogłoszenia... Quote
Delph Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Dziękuję bardzo, tekst wymyśliłam mniej więcej taki, ale jak dasz radę wstawić lepszy, to oczywiście będę wdzięczna :lol: Młody, piękny, ok. 9-miesięczny szczeniak w typie owczarka niemieckiego. Przyjazny do ludzi, psów i kotów. Zrównoważony, ufny, pełen szczenięcej energii, a jednocześnie posłuszny i wpatrzony w człowieka. Ładnie chodzi na smyczy, jest chętny do nauki i szybko się uczy. Został porzucony przez poprzednich właścicieli, obecnie czeka na ten jeden jedyny Dom i kochających opiekunów w warszawskim schronisku. Pomóż mu, to jeszcze szczenię, które powoli gaśnie w schroniskowych warunkach. Kontakt w sprawie adopcji - tel.: 503038396 mail: illusion2@tlen.pl Quote
aganela Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 ok :) myślę,że w tym tyg. uda się zrobić ogłosz. czy mogę linki aktywacyjne wysłać na podanego meila ilusion2@tlen.pl ? Quote
Delph Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Tak, to mail koleżanki, która go znalazła (illusion2@tlen.pl). Quote
Delph Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Tylko to jest illusion2@tlen.pl (przez 2 "l") Quote
Bonsai Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Piękny maluszek. W kolczacie, bez adresówki, właściciele nie szukają... Chyba lepiej, że dostał szansę na lepszych ludzi. Quote
Delph Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Właściciele się znaleźli, okazało się, że był adoptowany z Palucha jako szczeniak w okolicach Świąt Wielkanocnych. Pani chciała go sobie wychować "od szczeniaczka". Niestety okazało się, że z tym wychowywaniem jakoś na bakier wyszło, psiak "zgubił się" dziwnym trafem i już go z powrotem nie chce... Jedyne co zaoferowała to podpisanie zrzeczenia praw do psa, nie jest zainteresowana jego dalszym losem... Quote
Bonsai Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Nie ma to jak odpowiedzialność i przemyślane decyzje. :/ No, ale pozostaje mieć nadzieję, że następnym razem trafi się psiakowi lepszy dom. Quote
Delph Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Do góry biedaku, tak mi przykro, że musisz siedzieć zamknięty w zimnym mokrym boksie :-( Quote
aganela Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Delph']Do góry biedaku, tak mi przykro, że musisz siedzieć zamknięty w zimnym mokrym boksie :-([/QUOTE] będzie dobrze ,musi być !!:multi::oops: Przecież niektóre pieski ktore są starsze mają jeszcze gorzej !....narazie piesek jest tylko na alegratce i w wątku na przygarnę psa,jak będę miała w końcu ten czas to zrobię ci piesku te ogłosz!:oops: Quote
Bonsai Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ja już po egzaminie, możemy się umówić na sesję foto psiaka. :) Jutro nie dam rady, bo odbieram tymczasa, ale sobota jak najbardziej. :) Quote
Delph Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Bonsai, bardzo Ci dziękuję, ale już nie trzeba :lol: Zarezerwowałam sobie już czas w weekend na zdjęcia, a właśnie się dowiedziałam, że psiak jest w nowym domu :multi::multi::multi: Zamiast tego możemy się wybrać na spacer, albo pomóc fotkami innemu psiakowi :cool3: Baaaaardzo się cieszę, jego los spędzał mi sen z powiek. Psiaczek jest szczęśliwy w nowym domu, nie sprawia problemów i jest bardzo grzeczny. Nowa Pani jest bardzo z niego zadowolona. Nawet z dzieckiem super się dogaduje, jest dla malucha bardzo delikatny. Widziałam zdjęcie przysłane przez nową Panią, wyrósł nam chłopak i zmężniał :evil_lol: (zamieścić raczej nie mogę, bo to nie do mnie korespondencja :oops:). Dziewczyna wydająca psa do adopcji ma kontakt z właścicielami. Jupiiiii, od razu humor na weekend się poprawia :loveu: Quote
aganela Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 wiecie co a ja właśnie dziś rano zrobiłam mu parę ogłoszeń....... :) ..w takim razie osoba na meila której przyszły będzie je musiała wykasować lub zamienić treść na innego pieska... ;) Quote
Delph Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Mimo wszystko dziękuję za ogłoszenia :) Może tak właśnie miało być, jak więcej osób zaczęło o nim myśleć, to mu się udało ;) Quote
Recommended Posts