Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak przebywa na Paluchu, marnieje tam, przez stres się rozchorował... Teraz już jest lepiej, ale dorastanie w schronisku to dla takiego towarzyskiego, uczuciowego szczeniaka męka, proszę pomóżcie nam :(

----------------------------------

Dzisiaj (7 maja 2010) w Lesie Bielańskim niedaleko wejścia Marymoncka przy Agorze znaleziono ok. 7-10 miesięcznego owczarka niemieckiego. Miał na sobie kolczatkę. Piesek nie ma gdzie się podziać, więc pewnie trafi do schroniska na Paluchu :-( Właściciela proszę o kontakt tel. 503-038-396 lub mail delph@wp.pl

• 2 weeks later...
Posted

Psiak jest na Paluchu, byłyśmy dzisiaj go odwiedzić :-(
Chcemy szukać mu domu, będę wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu... Niedługo powinnam dostać dzisiejsze zdjęcia.

• 4 weeks later...
Posted

Delph napisał(a):
Podnoszę, psiak nadal czeka, dorasta w schronisku :placz:

Delph jak trochę uporam się z ogłoszeniami i będe miała trochę czasu,to postaram się najszybciej zrobić mu jakieś ogłoszenia...

Posted

Dziękuję bardzo, tekst wymyśliłam mniej więcej taki, ale jak dasz radę wstawić lepszy, to oczywiście będę wdzięczna :lol:

Młody, piękny, ok. 9-miesięczny szczeniak w typie owczarka niemieckiego. Przyjazny do ludzi, psów i kotów. Zrównoważony, ufny, pełen szczenięcej energii, a jednocześnie posłuszny i wpatrzony w człowieka. Ładnie chodzi na smyczy, jest chętny do nauki i szybko się uczy. Został porzucony przez poprzednich właścicieli, obecnie czeka na ten jeden jedyny Dom i kochających opiekunów w warszawskim schronisku. Pomóż mu, to jeszcze szczenię, które powoli gaśnie w schroniskowych warunkach. Kontakt w sprawie adopcji - tel.: 503038396 mail: illusion2@tlen.pl

Posted

Właściciele się znaleźli, okazało się, że był adoptowany z Palucha jako szczeniak w okolicach Świąt Wielkanocnych. Pani chciała go sobie wychować "od szczeniaczka". Niestety okazało się, że z tym wychowywaniem jakoś na bakier wyszło, psiak "zgubił się" dziwnym trafem i już go z powrotem nie chce... Jedyne co zaoferowała to podpisanie zrzeczenia praw do psa, nie jest zainteresowana jego dalszym losem...

Posted

[quote name='Delph']Do góry biedaku, tak mi przykro, że musisz siedzieć zamknięty w zimnym mokrym boksie :-([/QUOTE]

będzie dobrze ,musi być !!:multi::oops: Przecież niektóre pieski ktore są starsze mają jeszcze gorzej !....narazie piesek jest tylko na alegratce i w wątku na przygarnę psa,jak będę miała w końcu ten czas to zrobię ci piesku te ogłosz!:oops:

Posted

Bonsai, bardzo Ci dziękuję, ale już nie trzeba :lol: Zarezerwowałam sobie już czas w weekend na zdjęcia, a właśnie się dowiedziałam, że psiak jest w nowym domu :multi::multi::multi: Zamiast tego możemy się wybrać na spacer, albo pomóc fotkami innemu psiakowi :cool3:

Baaaaardzo się cieszę, jego los spędzał mi sen z powiek. Psiaczek jest szczęśliwy w nowym domu, nie sprawia problemów i jest bardzo grzeczny. Nowa Pani jest bardzo z niego zadowolona. Nawet z dzieckiem super się dogaduje, jest dla malucha bardzo delikatny. Widziałam zdjęcie przysłane przez nową Panią, wyrósł nam chłopak i zmężniał :evil_lol: (zamieścić raczej nie mogę, bo to nie do mnie korespondencja :oops:). Dziewczyna wydająca psa do adopcji ma kontakt z właścicielami.

Jupiiiii, od razu humor na weekend się poprawia :loveu:

Posted

wiecie co a ja właśnie dziś rano zrobiłam mu parę ogłoszeń....... :) ..w takim razie osoba na meila której przyszły będzie je musiała wykasować lub zamienić treść na innego pieska... ;)

Posted

Mimo wszystko dziękuję za ogłoszenia :) Może tak właśnie miało być, jak więcej osób zaczęło o nim myśleć, to mu się udało ;)