Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radku widać sunia miała plany, chciała innej suni pomóc, kochane te źwierza. Wierzę Ci, że pamiętasz. Ja też już niestety mam dwie kochane przyjacióły psie daaaleko. Mocno Cię ściskam, a Nora śliczna:)
Jasperku trafiłeś w 10tkę:):):)

Posted

Kochani, przepraszam że przychodzę do Was z prośbą, ale jesteśmy w krytycznej sytuacji. Mamy dzień na uzbieranie deklaracji. Psiak wraca z adopcji po tygodniu, bo stał się agresywny dla domowników. Wcześniej był 7 lat w schronisku. Nie chcemy aby tam wrócił. Może chociaż jakiś piątak....

http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpu%C5%9B-nie-mo%C5%BCe-d%C5%82u%C5%BCej-zosta%C4%87-w-domu.Grozi-mu-powr%C3%B3t-do-schronu.PILNIE-DEKLARACJE!

Posted

trzymamy trzymamy, ja i moja sunia wszystkimi kończynami :thumbs: Lecz jeśli jest teraz wszystko dobrze to musi być ok, w końcu ludzie się musieli zastanawiać długo jeśli adoptowali psa i to była poważna decyzja. Jeśli nie niszczy podczas nieobecności i wszystkie sytuacje już sprawdzili to nie oddadzą go :D

Posted

najwyraźniej :) i są wciąż postępy:

[quote name='"Linka_p"']Jak się chwalić to się chwalić. Dziś po raz pierwszy na spacerze nie było między chłopakami żadnego spięcia! A teraz leżą w jednym pokoju, zjedli i dyszą sobie po łażeniu :D

na zdjęciach oczywiście z Desi :) Z Demonem jeszcze muszą się dostroić ;)

Posted

super zdjęcia :loveu:
PS. sylwija usuń kilka zdjęć i daj w następnym poście, bo się mod doczepi, ponieważ może być najwyżej 5 zdjęć w jednym poście

Posted

ja tez wcześniej nie wiedziałam o tym.... też mi ktoś zwrócił uwagę kiedyś. Jest dużo takich ograniczeń :/ Ale widzę że jest kilka innych zdjęć, których nie było :D Fajne fajne, a jego uśmiech to po prostu piękny jest! Jak sobie przypomnę zdjęcia w kagańcu, taki wyłysiały był to po prostu zupełnie inny pies, no i taki szczęśliwy teraz :loveu: