Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radek napisał(a):
I jak się sytuacja Jaspera rozwija?

Serca nowych właścicieli podbił na pewno :) z sunią, Desi, się dogaduje, z psem, Demonem, jest różnie - ale bardzo pracują nad tym.
Ważne, że im zależy. Mocno trzymam kciuki, bo wygląda, że gdyby się udało, to naprawdę świetny miałby domek. Dostaje porcję wysiłku i porcję mizianka - a w obu tych sprawach jest wymagający ;)

Posted

greatmadwomen napisał(a):
:bigcool: będzie dobrze, chłopaki muszą się "dotrzeć"

Wszystko bedzie super zobaczycie.:loveu::loveu:

21 lutego poszlo odemnie 35zl troche sie spoznilam..:roll::roll:chyba juz na koncie,
czy Jasperek na plusie??,

Posted

coronaaj napisał(a):
Wszystko bedzie super zobaczycie.:loveu::loveu:

21 lutego poszlo odemnie 35zl troche sie spoznilam..:roll::roll:chyba juz na koncie,
czy Jasperek na plusie??,

dziękuję :) nawet nie wiem, dokładnie - to pytanie do Piromanki
zaraz będę płacić za luty, zobaczymy wtedy, jaki stan konta..

Posted

sylwija napisał(a):
dziękuję :) nawet nie wiem, dokładnie - to pytanie do Piromanki
zaraz będę płacić za luty, zobaczymy wtedy, jaki stan konta..

To czekamy na rozliczenie....inne psy czekaja, potrzebuja...

Posted

pisałam pw do Piromanki, ale pewnie teraz akurat nie ma dostępu do netu, i jeszcze ferie są
trzeba chwilkę poczekać
Ja liczę, że Państwo do niedzieli się zadeklarują, czy chcą dalej walczyć.. a raczej, że chcą ;)

Posted

sylwija napisał(a):
pisałam pw do Piromanki, ale pewnie teraz akurat nie ma dostępu do netu, i jeszcze ferie są
trzeba chwilkę poczekać
Ja liczę, że Państwo do niedzieli się zadeklarują, czy chcą dalej walczyć.. a raczej, że chcą ;)

To panstwo sie nie zadeklarowali jeszcze??? Nie bardzo rozumiem...ciotka wytlumacz bo sie denerwuje...

Posted

adoptowali, ale wiesz, jak jest .. chwile szczęścia i radości przeplatane z chwilami przerażenia i zwątpienia.
Są postępy, wierzę, że będzie dobrze :) Codziennie mam info z domku Jaspera i wygląda to coraz lepiej..
miejsce Jamorowi od niedzieli już zwalniamy..

za luty w pn zrobię przelew na 378,- pln

Wygląda, że trochę pieniążków powinno zostać - chciałabym wyciągnąć z tego samego miejsca koleżankę Jaspera - co Wy na to?
już wiem, że HA swoją deklarację stała na Jaspera przepiszą na Ylvę
ja, oczywiście - też
to jej wątek, dopiero założony praktycznie, ale cały czas ją mam 'w tyle głowy', jesli wiecie, co mam na myśli..
http://www.dogomania.pl/threads/202919-Pomocy.Nieszcz%C4%99%C5%9Bliwa-Ylva-rozdzieraj%C4%85co-p%C5%82acze.-Bez-nas-zga%C5%9Bnie-w-schronisku-%28

Posted

najświeższy news z domku jaspera :)

"Linka_p" napisał(a):
Jasper jest kochany! Uwielbia się przytulać, mógłby być non stop przytulany. Z Desi (naszą suczką) dogadują się super, bez żadnych kłótni i problemów. Z Demonem trochę się kłócą, ale pracujemy nad nimi. Od warczenia i rzucania się na siebie prawie cały czas, teraz jesteśmy na etapie pojedynczych powarkiwań i małej ilości szczerzenia zębów. Najbardziej lubię jak mnie budzi rano, pcha się z łapami na łózko i kładzie na mnie i myśli "albo wstaniesz, albo Cię zgniotę" i liże po twarzy, albo szczypie zębami :shock: a dziś rano kapcia mi ukradł i uciekał mi z nim po domu! Wariat :crazy:

Posted

Jasperek wie jak skraść kobiece serce.....hi, podszczypuje, kochany!!!
Swoją drogą ciekawe kto te psie losy pisze. Taką drogę przeszedł, ciężką, kagańcem, budą podszytą, a teraz, z kapciem popyla i jest za to kochany, ech, reżysera mamy na górze prima sort, z lekka amerykańskiego;)!

Posted

Im więcej czasu mija, tym jestem lepszej myśli :)

czekamy na Piromankę odnośnie finansów Jaspera
nie wiem, jak inne, ale nie ma odnotowanego przelewu greatmadwomen
557,95zł=560zł(cegiełki)+25zł(nadpłaty)-27,05zł(opłaty allegro)

Posted

jak to? aż mi się gorąco zrobiło... przecież wysłałam w czasie gdy mailowałam z Tobą czyli w zeszły poniedziałek i mi od razu ściągnęło z konta....