Dabrowka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ewo - cieszę się, że nasza Kasia-Klusia jest z Wami szczęśliwa. I tym bardziej życzę Wam, żebyście Wy byli jak najszczęśliwsi z nią :loveu: Zaglądaj jak najczęściej na dogomanię - ale ostrożnie, bo grozi silne zapsienie :evil_lol: Quote
shantara Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Bardzo miło słyszeć wieści od naszej Kasieńki. Świetnie, że u niej wszystko dobrze. Dziękujemy za wieści i liczymy, że będzie ich więcej ;) Quote
GreenEvil Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Normalnie sie wzruszylam, wchodze na ten watek- a tu Kasia Klusia mruga do mnie z avatarku :loveu: Ewo - czekamy na wiecej informacji na temat naszej Klusi :loveu: Pzdr GreenEvil Quote
Kar0la Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Strasznie się cieszę, że Kasia-Klusia zadomowiła się na całego. :lol: Dla mnie też 5 lipca był szczególną datą. Miałam super prezent na imieniny - Kasia-Klusia w nowy domku. (To ja Karolina z Łodzi :evil_lol:) Quote
Aga_Mazury Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :bigcool: :laola: Kasieńko....jesteśmy szczęśliwi, że jesteś szczęśliwa Quote
akucha Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Tak, tak , tak - jesteśmy bardzo szczęśliwi :cunao: :cunao: :cunao: Jak sobie pomyslę, że chcieli ją uśpić... :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ale Aga nam rozrabia :evil_lol:, cioteczko szalejesz za troje!!!! :loveu: Quote
jotka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 moze przeniesc watek do szczesliwie zakonczonych? Niech nie spycha czekajacych. Quote
Aga_Mazury Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 poczekamy jak pojawi się Agnieszka (V) chociaż chyba ona już tu nie zagląda....hmmmmm...i zmieni tytuł Kluska....opowiadaj Ciotkom co u Ciebie Skarbie nasz? :loveu: Nie dajesz "popalić" Ewie ...mam nadzieję ;) (łobuzuj z umiarem;)) Quote
Magea Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Aga zajrzy jak najbardziej ! Tylko nie ma teraz dostępu do sieci jest w Kołobrzegu u rodziny. Wraca 1 sierpnia o ile mi wiadomo tz. tak bynajmniej mi mówiła bo musi swojego prosiaczka odebrać ode mnie :) Zresztą jej zaraz sms-a napisze o Kasi :) Ciesz się że Kasiulka jest już w nowym domku! Jej się bardzo to należało po tym co przeszła. Cieszę sie że jej nowa pani jest z niej zadowolona bo to światena psica po prostu na medal. Jejku jak się ciesze :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
KasiaKlusia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Kasiuni humorek dopisuje coraz bardziej, prowokuje do zabawy, zachowuje sie jak mlody szczeniaczek. Na spacerze daje sprinta ze jej nie nadazam. Caluski pa pa pa :klacz: Quote
GreenEvil Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ewa, wiecej napisz, wiecej !!! I zdjecia naszej niuni, prosimy :loveu: Pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Kaśka.........co u Ciebie mordko ukochana? :loveu: Quote
wandul 66 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 oj , widze że KASIA KLUSIA , nasz tułacz domek znalazła , doczekałaś się , biedaku , po tylu latach. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Ojoj :placz: :placz: :placz: :placz: wzruszona jestem.. :placz: :placz: Quote
MagYa^^ Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Pozdrowienia dla rodzinki Kasków z Górnego Sląska ;) od Tośkowatych z okolic Wrocławia :) Quote
Kar0la Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Kasiu-Klusio co u Ciebie? Zobaczcie cioteczki jaki mój Mikuś jest podobny do Kasi-Klusi. Tylko on nadal bez domku.:-( Quote
akucha Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Rzeczywiście :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wygląda, jak jej synuś!!! Kasieńka pewnie rządzi w domu, dobrze jej i łapie drugą młodość. Nadrabia dziewczyna stracone lata :lol: Jakie to cudne!!! Quote
ice_t Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 akucha napisał(a):Rzeczywiście :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wygląda, jak jej synuś!!! Kasieńka pewnie rządzi w domu, dobrze jej i łapie drugą młodość. Nadrabia dziewczyna stracone lata :lol: Jakie to cudne!!! super byle tak kończyły się wszystkie zmagania z domkami dla slicznych malutkich psinek Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 I jak tam Kasia?Kiedy wreszcie beda zdjecia? :razz: Quote
Aga_Mazury Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Kasiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu co u Ciebie.....????? napiszzzzzzz plissssssss bo tęsknie przeokrutnie....:shake: Quote
KasiaKlusia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witam:lol: Mialam drobne problemy z internetem. Komputer mi sie zawiesil a moi synowie byli na wakacjach wiec nie mialam kogo poprosic o pomoc. U Kasi wszystko OK:lol: . Zadomowila sie juz na calego, odpinam ja ze smyczy, zeby sie wybiegala, ale tylko wtedy gdy w poblizu nie ma innych psow bo atakuje a szczegulnie nie lubi innych suniek. Aparat juz naprawilam wiec beda zdjecia. Wlasnie przeczytalam historie Ozzy-ego i jestem wstrzasnieta. Powiem krotko, kogos takiego potraktowalabym tak samo jak ona tego psa:mad: . Wspolczuje tej osobie ktora znalazla Ozzy-ego i zaopiekowala sie nim bo napewno cierpi i zaluje ze go oddala tej morderczyni. Mial psiak pecha, brak słow. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Super ;) czekamy zapalczywie na jakies fotki !! :razz: :razz: :razz: Quote
Recommended Posts