Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewo - cieszę się, że nasza Kasia-Klusia jest z Wami szczęśliwa. I tym bardziej życzę Wam, żebyście Wy byli jak najszczęśliwsi z nią :loveu:

Zaglądaj jak najczęściej na dogomanię - ale ostrożnie, bo grozi silne zapsienie :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Normalnie sie wzruszylam, wchodze na ten watek- a tu Kasia Klusia mruga do mnie z avatarku :loveu:

Ewo - czekamy na wiecej informacji na temat naszej Klusi :loveu:

Pzdr
GreenEvil

Posted

Strasznie się cieszę, że Kasia-Klusia zadomowiła się na całego. :lol:

Dla mnie też 5 lipca był szczególną datą. Miałam super prezent na imieniny - Kasia-Klusia w nowy domku. (To ja Karolina z Łodzi :evil_lol:)

Posted

Tak, tak , tak - jesteśmy bardzo szczęśliwi :cunao: :cunao: :cunao: Jak sobie pomyslę, że chcieli ją uśpić... :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Ale Aga nam rozrabia :evil_lol:, cioteczko szalejesz za troje!!!! :loveu:

Posted

poczekamy jak pojawi się Agnieszka (V) chociaż chyba ona już tu nie zagląda....hmmmmm...i zmieni tytuł

Kluska....opowiadaj Ciotkom co u Ciebie Skarbie nasz? :loveu: Nie dajesz "popalić" Ewie ...mam nadzieję ;) (łobuzuj z umiarem;))

Posted

Aga zajrzy jak najbardziej ! Tylko nie ma teraz dostępu do sieci jest w Kołobrzegu u rodziny. Wraca 1 sierpnia o ile mi wiadomo tz. tak bynajmniej mi mówiła bo musi swojego prosiaczka odebrać ode mnie :) Zresztą jej zaraz sms-a napisze o Kasi :)

Ciesz się że Kasiulka jest już w nowym domku! Jej się bardzo to należało po tym co przeszła. Cieszę sie że jej nowa pani jest z niej zadowolona bo to światena psica po prostu na medal. Jejku jak się ciesze :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Rzeczywiście :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wygląda, jak jej synuś!!!

Kasieńka pewnie rządzi w domu, dobrze jej i łapie drugą młodość. Nadrabia dziewczyna stracone lata :lol: Jakie to cudne!!!

Posted

akucha napisał(a):
Rzeczywiście :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wygląda, jak jej synuś!!!

Kasieńka pewnie rządzi w domu, dobrze jej i łapie drugą młodość. Nadrabia dziewczyna stracone lata :lol: Jakie to cudne!!!

super byle tak kończyły się wszystkie zmagania z domkami dla slicznych malutkich psinek

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam:lol:
Mialam drobne problemy z internetem. Komputer mi sie zawiesil a moi synowie byli na wakacjach wiec nie mialam kogo poprosic o pomoc.
U Kasi wszystko OK:lol: . Zadomowila sie juz na calego, odpinam ja ze smyczy, zeby sie wybiegala, ale tylko wtedy gdy w poblizu nie ma innych psow bo atakuje a szczegulnie nie lubi innych suniek.
Aparat juz naprawilam wiec beda zdjecia.

Wlasnie przeczytalam historie Ozzy-ego i jestem wstrzasnieta. Powiem krotko, kogos takiego potraktowalabym tak samo jak ona tego psa:mad: . Wspolczuje tej osobie ktora znalazla Ozzy-ego i zaopiekowala sie nim bo napewno cierpi i zaluje ze go oddala tej morderczyni. Mial psiak pecha, brak słow.