Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...aż łezka w oku się kręci :roll: ciekawe co u niej.....

Pewnie podbiła serca całego miasta i wszyscy poszukują Kasiek w schroniskach ;)

Posted

...achhhhhhhhhhhhh.......moja Klucha....:) tęsknię :) ale serce się raduje, że się udało....akcja poprostu szkoleniowa pt. "jak pokonywać trudności"...od samego początku ;)....i wreszcie koniec....aż niemożliwe....;)

Klusia buziole dla Ciebie i Twojej nowej rodzinki :loveu:

Posted

Troche nudno będzie na dogo bez tego sensacyjnego wątku Kasi-Klusi
"Jak ratowano staruszkę przed śmiercią i jak szukano jej dobrego domu. Metamorfoza psa-straceńca" :loveu: :loveu: :loveu:

Czekamy na wieści od nowych właścicieli :multi:

Posted

Chyba musimy dać im czas na adaptację w nowych warunkach.
A tak poza tym, może warto byłoby zmienić tytuł, bo tak nikt nie przeniesie wątku do tego szczęśliwszego? :lol:
Kasieńko, teraz już jesteś bezpieczna.

Posted

No i jak tam ciotki? ;) Mialam dzwonic do Pani Ewy, ale czasu mi brakuje ostatnio zeby podrapac sie w d.. :roll: co dopiero inne przyjemnosci.
Czekam na wiadomosci ;) a jak znajde chwilke odrazu przetarabanię do Pani Ewy i popytam co u nich :)

Posted

Witam.
Dziekuje wszystkim wspanialym, dobrym ludziom ktorzy zaangazowali sie w to aby Kasia mogla do mnie trafic. Dzien 5-go lipca pozostanie w mojej pamieci na zawsze. Po tygodniu czekania odebralam Kasie ze stacji BP w Katowicach. Przywitala mnie wspaniale jak swoja stara znajoma. Mialam wrazenie jakby to byl moj pies, ktorego zostawilam u kogos na jakis czas, a teraz go odbieram. Po krotkiej rozmowie z Pania Monika zapielam jej swoja smycz. Kasia sama wskoczyla do samochodu i odjechalismy. Wydaje mi sie ze ona dobrze wiedziala co jest grane. Cala droge interesowala sie szczurkami, ktore zabralam dla Pani Z Giszowca. Nadeszla wazna chwila, pierwsze wejscie do domu. Kasia wchodzi pewnie, bo wie ze to jej dom, a wszystkie moje koty w szoku. Ze strony Kasi zero agresji, poprostu je olala. Moi synowie byli zachwyceni Kasia, poprostu zakochali sie od pierwszego wejrzenia, ze nie wspomne o moim mezu, ale nie jestem zazdrosna. Kasiunia wspaniale zaadaptowala w nowym domu, koty juz sie jej nie boja. Apetyt jej dopisuje i zaczyna zachowywac sie jak arystokratka. Wyleguje sie na kanapach, nawet wchodzi pod koldre, zeby ze mna polezec. Kasia jest bardzo inteligentna, rozumie wszystko co do niej mowie. Jak chce wyjsc na dwor to szturcha mnie nosem, leci do drzwi i szczeka. Kluseczka jest naprawde kochana i grzeczna. Mam wrazenie jakbym ja miala od zawsze. Moglabym dlugo jeszcze o niej pisac, ale na dzisiaj to tyle. Fotki wleje wkrotce jak tylko naprawie cyfrowke.
Odezwe sie znow.
Caluski ode mnie i od Kasienki :iloveyou:

Posted

Misiu jak cudnie, że przynjmniej u ciebie dobre wiadomości!!!:loveu:

Pytanie kto jest większą szczęściarą- Pani Misi czy Misia? W każdym razie -pozdrowienia i ogromne całusy dla obydwu!!!!:evil_lol:

Posted

KasiaKlusia - woelkie, ogromne dzięki za serce dla tej sunieczki. To ogromna radość na dogo - że Klusieńka ma swój dom.
Dziewczyny - a może by tak zmienic już tytuł wątku i przenieść naszą sunieczkę do Nowego Domku.
Nowy Domku - zyczymy wiele szczęścia i radości z każdego dnia z Kasieńka.
Kasiu - bądź grzeczna - a my obiecujemy - nie zapomnimy o Tobie.

Posted

Pani Ewo witam serdecznie. :lol: Fajnie, że się Pani jednak zarejestrowała. Cieszę się, że u Klusi wszystko w porządku. :loveu: Pozdrawiam ciepło. :hand:

Posted

:loveu: KasiuKlusiu mój dzieciaczku Kochany.....nawet nie wiesz jak Ciotka Aga za Tobą się stęskniła.....:loveu: w końcu się odezwałaś do nas.......
...jak miło poczytać...że maleńka moja jesteś szczęsliwa po tylu latach schroniska...masz swoje niebo na ziemi i się wylęgujesz dopką na łóżeczku...:evil_lol: teraz wiem, że waro było...te wszystkie nerwy...echhhh....pisz do nas często....:)))))))) tęsknimy i Kochamy Cię ..:loveu:

ulv...masz rację ...chociaż w tak strasznym dniu...poprzez łzy...uśmiechnęłam się jak zobaczyłam widomość od naszego okrągłego Skarba :)