MagYa^^ Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Kar0la napisał(a):Właśnie rozmawiałam z panią Ewą, cudowna kobieta :loveu: MagYa wysyłam jej Twój numer, skontaktujcie się proszę w sprawie dokładnego miejsca spotkania. ja rowniez napialam maila, gdzie planuje byc i o ktorej Quote
Kar0la Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Super. Klusia juz niedługo jedzie do nowego domku. Quote
pixie Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 KSIAZECZKA ZDROWIA I WPIS O ZABIEGU... do zalatwienia przypominam tylko, by w ferworze radosci nie zapomniec Quote
Aga_Mazury Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 pixie napisał(a):KSIAZECZKA ZDROWIA I WPIS O ZABIEGU... do zalatwienia przypominam tylko, by w ferworze radosci nie zapomniec Ulv...pisała, że jutro to postara się załatwić...:)...mam nadzieję, że pamięta ;)... Quote
Kar0la Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Możliwe, że z pani Ewy będzie nowa dogomaniaczka. To osoba o wielkim sercu, zwariowana na punkcie psów tak jak my :loveu: Mam nadzieję, że książeczkę uda się załatwić. Quote
shantara Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dziewczyny, czy to znaczy, że wszystko jest już dokładnie ustalone : kto, gdzie i kiedy? Mam nadzieję, że wszystko sprawnie przebiegnie i niedługo Kasia będzie wylegiwała się w nowym domu. Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ulv.....dało radę załatwić odpis książeczki?... Quote
akucha Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kasia-Klusia, to od początku skomplikowany przypadek :loveu: Czytam, jak wątek niemal sensacyjny!!! Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 akucha ...:cool1: ... ja już też chciałabym odetchnąć...wiedząć, że Klusia dopkę trzyma na kolanach nowej Pańci.... Quote
Kar0la Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Już za dwa dni powinno tak być. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Cioteczki...oby :evil_lol: bo tu zwrotów akcji było już wiele...więc czas na spokojny ...finisz :) Quote
akucha Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Cioteczki...oby :evil_lol: bo tu zwrotów akcji było już wiele...więc czas na spokojny ...finisz :) E tam...spokojny... tak na finiszu, to musi być z hukiem!!!! Klusia już tak ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kar0la Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Oby się wszystko udało. Czy już wiadomo co z ksiażeczką? MagYa umówiłaś się już z panią Ewą? Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ulv....udało się coś załatwić?....makulka przeszukałaś jeszcze raz dom? Quote
ulvhedinn Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Ulv....udało się coś załatwić?....makulka przeszukałaś jeszcze raz dom? Zabij... :oops: nie dałam rady- taki dzień jak dziś miałam, to tylko z mostu skoczyć (albo lepiej z wieży). Ale jutro na uszach stanę:evil_lol: Podajcie mi jeszcze raz numer do hoteliku, jeśli któraś ma, ok? Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ulvhedinn napisał(a):Zabij... :oops: nie dałam rady- taki dzień jak dziś miałam, to tylko z mostu skoczyć (albo lepiej z wieży). Ale jutro na uszach stanę:evil_lol: Podajcie mi jeszcze raz numer do hoteliku, jeśli któraś ma, ok? Ulv...:mad: ... no dobra podaje numery 7891139 lub 0600758556 Ciotka chyba, że chcesz na stałe adptować Klusię to się nie wstydź i mów śmiałooooooooo....;) Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Klusieńko ...i jak się sprawy mają...?....jutro środa...:) Quote
shantara Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No i co z transportem Klusi? Wszystko na jutro ustalone? Ja się normalnie czuje jakbym sama miała gdzieś jechać :lol: Quote
Kar0la Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Mam nadzieję, że wszystko dograne. Oby wszystko przebiegło sparwnie? MagYa umówiłaś się już z panią Ewą? Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 rozmawiałam właśnie z Ulv....niestety znoffu ma problem z netem :comp26: Ciotka Ulv...była w schronisku...zaświadczenie o szczepieeniu przygotują, ale dopiero na jutro...więc prawdopodobnie zostanie ono dosłane poleconym...listem...Ulv..też ma poprosić o opisanie operacji...(może to zrobią może nie..zobaczymy)....książęczkę "posiała" makulka....w hoteliku też nie widzieli na oczy książeczki....makulka spuszczaj psy gończy i tropiące ...może znajdziesz...;) Quote
Recommended Posts