Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kar0la napisał(a):
Właśnie rozmawiałam z panią Ewą, cudowna kobieta :loveu:

MagYa wysyłam jej Twój numer, skontaktujcie się proszę w sprawie dokładnego miejsca spotkania.

ja rowniez napialam maila, gdzie planuje byc i o ktorej

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pixie napisał(a):
KSIAZECZKA ZDROWIA I WPIS O ZABIEGU...
do zalatwienia

przypominam tylko, by w ferworze radosci nie zapomniec

Ulv...pisała, że jutro to postara się załatwić...:)...mam nadzieję, że pamięta ;)...

Posted

Możliwe, że z pani Ewy będzie nowa dogomaniaczka. To osoba o wielkim sercu, zwariowana na punkcie psów tak jak my :loveu:

Mam nadzieję, że książeczkę uda się załatwić.

Posted

Dziewczyny, czy to znaczy, że wszystko jest już dokładnie ustalone : kto, gdzie i kiedy?
Mam nadzieję, że wszystko sprawnie przebiegnie i niedługo Kasia będzie wylegiwała się w nowym domu.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Cioteczki...oby :evil_lol: bo tu zwrotów akcji było już wiele...więc czas na spokojny ...finisz :)

E tam...spokojny... tak na finiszu, to musi być z hukiem!!!! Klusia już tak ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Ulv....udało się coś załatwić?....makulka przeszukałaś jeszcze raz dom?

Zabij... :oops: nie dałam rady- taki dzień jak dziś miałam, to tylko z mostu skoczyć (albo lepiej z wieży). Ale jutro na uszach stanę:evil_lol: Podajcie mi jeszcze raz numer do hoteliku, jeśli któraś ma, ok?

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Zabij... :oops: nie dałam rady- taki dzień jak dziś miałam, to tylko z mostu skoczyć (albo lepiej z wieży). Ale jutro na uszach stanę:evil_lol: Podajcie mi jeszcze raz numer do hoteliku, jeśli któraś ma, ok?

Ulv...:mad: ...

no dobra podaje numery

7891139 lub 0600758556

Ciotka chyba, że chcesz na stałe adptować Klusię to się nie wstydź i mów śmiałooooooooo....;)

Posted

rozmawiałam właśnie z Ulv....niestety znoffu ma problem z netem :comp26:

Ciotka Ulv...była w schronisku...zaświadczenie o szczepieeniu przygotują, ale dopiero na jutro...więc prawdopodobnie zostanie ono dosłane poleconym...listem...Ulv..też ma poprosić o opisanie operacji...(może to zrobią może nie..zobaczymy)....książęczkę "posiała" makulka....w hoteliku też nie widzieli na oczy książeczki....makulka spuszczaj psy gończy i tropiące ...może znajdziesz...;)