Kar0la Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A czy w schronisku nie można poprosić jakiegoś duplikatu szczepienia? Zaświadczenia, że była szczepiona? Pani Ewa może mieć potem z tym problem chcąc gdziekolwiek przewieźć Klusię publicznym środkiem transportu. Może by jej założyć nową książeczkę i tam wpisać datę szczepienia? W schronisku nie zapisują takich rzeczy? Quote
Aga_Mazury Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 no tak...książeczka musi być...może faktycznie da radę jakiś duplikat a jak nie...to nie wiem :niewiem: jeszcze raz ją zaszczepić?...hmmm...a tak w ogóle to Kaieńka ma jakąś wyprawkę?..toż nie puścimy jej jako gołodupca :evil_lol: smycz, obrózka...jakaś zabaweczka?.... Quote
ulvhedinn Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Zadzwonię do dr Raka (ale chyba dopiero w poniedziałek) i sie wszystkiego dowiem!!!! On raczej chętnyn do współpracy to może da się dostać duplikat szczepienia... I zadzwonię do hoteliku. ;) Quote
Kar0la Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No to super. mam nadzieję, że się uda. Nie chcę stawiać Pani Ewy w niezręcznej sytuacji. To jak będzie w końcu w tych Katowicach? Gdzie będzie Klusia? Quote
Kar0la Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 pixie napisał(a): a moze dla Pani Ewy ktora idzie do pracy o 13tej, byloby wygodniej, by jej ktos psa zawiozl? hmmmm??? zwlaszcza ze Rybka wypytywala, o ktorej pani Ewa przyjedzie i czy zdazy, bo ma gdzies jechac... Mnie się wydaje, że pani Ewie napewno byłoby wygodniej, gdyby jej ktoś psa przywiózł, bo ona chyba nie ma samochodu. Powiedziała, że musia kogoś poprosić żeby ją zawiózł. Ale jak nie da rady to trudno. Muszę jej w końcu dać odpowiedź, bo ciągle coś się zmienia. Quote
Kar0la Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Pani Ewa nadal jest chętna. Tutaj się nic nie zmieniło. Już nie może doczekać się środy. Quote
MagYa^^ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Kar0la napisał(a):Mnie się wydaje, że pani Ewie napewno byłoby wygodniej, gdyby jej ktoś psa przywiózł, bo ona chyba nie ma samochodu. Powiedziała, że musia kogoś poprosić żeby ją zawiózł. Ale jak nie da rady to trudno. Muszę jej w końcu dać odpowiedź, bo ciągle coś się zmienia. haha cioteczki, ja uwielbiam 4 nogi, ale zeby mi sie Klunia nie ostala ;) najlapiej gdyby rybka skontaktowala sie z przyszla Pania Kasienki i dogadaly sie, gdyby wraz ze szczurkami miala odebrac psiaka. Nie robic problemu tylko jedna osoba zabiera zwierzaki, pozniej psiak trafia do nowego domku i tyle :) pixie, zlosc pieknosci szkodzi ;) Quote
pixie Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 oj kasiu kasiu, cioteczki opuscily, na wakacje pojechaly ale ty juz walizki pakujesz i niedlugo bedziesz juz na wlasnych poduchach bardzo mnie to cieszy sunieczko, Quote
Czarodziejka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ucałowania dla Kluseczki i jej nowej właścicielki!:Rose: Quote
Kar0la Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Cisza w wątku, a ja nadal nie wiem, gdzie pani Ewa ma podjechać po Klusię.... Quote
Aga_Mazury Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 to jak jest ustalone z tym odbiorem w Katowicach?....halooooooooooooo Quote
MagYa^^ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Aga_Mazury napisał(a):to jak jest ustalone z tym odbiorem w Katowicach?....halooooooooooooo ja nie mam niczyich kontaktow jeszcze, wiem tylko ze transportuje ;) jeszcze 4 dni ;) wszystko bedzie cacy.. Quote
Kar0la Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Złota Rybka gdzieś odpłynęła....nie spełniła nawet jednego życzenia...Rybko proszę tylko o kontakt...:roll: MagYa o której złota rybka przejmuje zwierzyniec? Czy w Katowicach będziesz o 8 rano? Na tej stacji BP? Quote
MagYa^^ Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Kar0la napisał(a): MagYa o której złota rybka przejmuje zwierzyniec? Czy w Katowicach będziesz o 8 rano? Na tej stacji BP? Kar0la, zgadza sie w okolicach 8 bede w Katowicach. Rybka sie nie odzywa i osoba od ktorej mam zabierac szczurki dla niej rowniez :| No ale poczekajmy.. Klusia smiga na 100%? Quote
Kar0la Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pani Ewa jest zdecydowana na 100%, no chyba, że Ulv nie będzie chciała jej oddać Klusi.:lol: Słuchaj to może ja po prostu podam Twój numer komórki pani Ewie i się obie umówiecie na odbiór psa bez pośredników? Quote
MagYa^^ Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Kar0la jesli mozesz podaj mi nr stacjonarny jesli masz do Pani Ewy, ja dzisiaj do niej zadzwonie i umowimy sie. :) No chyba, ze czekamy jeszcze chociaz do jutra na rybke? Ze mna jest kontakt non stop..problemow robic nie bede jak mi ktos zadzwoni w srodku nocy ;) Quote
ulvhedinn Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Tel. do mnie gdyby był potrzebny: 609 325 217 Kasia-Misia jedzie dzisiaj na spacerek za miasto:lol: a co! W cieniu oczywiście, bo upał.... Quote
Aga_Mazury Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ulv.....mówiłaś już Klusi, że się przeprowadza?....ukochaj ją od nas...:loveu: i Aksunię też :loveu: Quote
Kar0la Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Właśnie rozmawiałam z panią Ewą, cudowna kobieta :loveu: MagYa wysyłam jej Twój numer, skontaktujcie się proszę w sprawie dokładnego miejsca spotkania. Quote
Recommended Posts