Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O to akurat martwić sie nie trzeba, Klusia kibiców ma całe mnóstwo, chyba porównywalna ilość z Mundialem, i Wszscy za Nią trzymają kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: .

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, a czy Klusia ma szczepienia i jakąś aktualną książeczkę potwierdzającą je? Pytam tak w razie gdyby ją trzeba było transportować ;)
Kciuki trzymam mocno.

Posted

rozmawiałamz Panią z GW, Kasia Klusia będzie przez tydzień ..niestety nie może więcej i prosiła o sprawdzenie czy na pewno telefon ok? bo ogłoszenie o Kasi było już ponoć chyba z miesiąc w GW i jest zaskoczona, że mała nadal nie ma domku..a może podam też swój numer?

Posted

Ulv a jest pewność, że ona byla w schronie szczepiona? Jeśli tak to dobrze by bylo wyciągnąć jakąś książeczkę albo poświadczenie, bo jakby Kasi przyszło pociagiem jechać... No a jak nie była szczepiona to pewnie trzeba by jeszcze o tym pomyśleć...

Posted

kASIA była szczepiona na 100% jednak nie mam pojecia co stało sie z jej ksiazeczką , mam karte adopcyjna jakies stare druczki dotyczace kasi a niewiem gdzie ta ksiazeczka ,moze dałam ja panu z hotelu albo zostawiłam w czasie zabiegu w scgronisku,bo w domu jej nie mam:shake: przepraszam ale ja mam tendencje do gubienia wszystkiego ,naprawde niewiem co sie z nią stało.

Posted

Odpowiedno z babcią prozmawiac i będzie dobrze mam nadzieje. Klusia jest wysterlizowana i to powinnien być duży + Pozatym grzecznie chodzi przy nodze i się słucha co dla starszej osoby jest wygode :) Trzymam kciuki.

Posted

Pani mieszka w bloku w Katowicach z mężem i dwójką dorastających synów oraz kilkoma kotami. Zbiera z ulicy i leczy kotki bidulki po wypadkach, mam nadzieję, że Klusia toleruje koty...Wysłałam Pani kilka propozycji suczek a Pani wybrała Kasię-Klusię, wie, że miała usuwanego guza i była już przeznaczona do uśpienia. Co Wy na taki domek? Ulv?

Posted

Pani jest dokładnie z Siemianowic Śląskich. Miała przez 10 lat jamnika z padaczką, a teraz chciała pomóc jakiejś bidulce. Pani nawet zastanawiała się nad dwoma psiakami, ale myślę, że na początek lepiej żeby wzięła jednego. Namawaiłam ją jeszcze na Krajkę z Radomia, ale na razie wystarczy jeden pies. Gdyby wszystko poszło OK, niewykluczone, że za jakiś czas wzięłaby drugiego psiaka.