Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

minimalna korekta;)

Malutka, grubiutka, starsza pani /9lat/ nadszedł dramatyczny dzień, na Kasię wydano wyrok! Jej przeznaczeniem była eutanazja. Śmierć w schronisku, bez miłości i swojego człowieka, pozostałby po niej kolejny wpis. Kasia kocha żyć, bawić się, przebywać w otoczeniu ludzi. W ostatniej chwili została zabrana ze schroniska przez wolontariuszy. Ona czeka, może na Ciebie?
tel. kontaktowy
0609-325-217/plus zdjęcie oczywiście/

Posted

Wiecie, ja też myślalam, że to cos jest z drukarką, a to jednak każdy ma problemy z tym plakacikiem. Lepiej sie go czyta z pewnej odległości a nie z samego bliska.

Posted

Szczenięta rasy:kundelek Kontakt:Adi
tel. stowarzyszenierr@vp.pl Dodatkowe informacje:Piesek będzie mieszkał ze starszą panią w bloku w Warszawie. Dobrze by było gdyby umiał chodzić na smyczy (nie szarpał się ) i był jasnego koloru lub łaciaty.
Płeć nie jest ważna, tylko urocza mordka i przyjacielskie usposobienie.

Posted

Wszystkich Oglądano je: 2018208 razy

Kategoria ogłoszenia: ADOPCJE WEZMĘ PSA
Ilość ogłoszeń w tej kategorii: 80
Szczenięta rasy:Kundelek lub rasowy Kontakt:Kikita
tel. Dodatkowe informacje:Z ogromnym sercem przyjmę do domu z ogrodem małego szczeniaka mieszkam w Krakowie jest tylko jeden powód musi byc suczka i nie wieksza niaz 5 kg. serdecznie dziękuje prosze sie zgłaszac pod adresem email kaska139@buziaczek.pl lub pod adresem gg; 1990006

Posted

Tak się zastanawiam co jest powodem że ten plakat jest niewyraźny.. No i wydedukowałam coś takiego: Zawsze jak się wstawiam zdjęcie na imageshack to albo w rozmiaze 100% lub miniaturke która po kliknięciu odsyła do tego rzeczywistego rozmiaru. A tutaj po kliknięciu na plakat nie jesteśmy odsyłani do obrazka tylko do głównej strony imageshack. Proponuje jeszcze raz wrzucić obrazek z dysku na serwer.

Posted

[quote name='pixie']Kasiu, trzeba puszeczka potrzasnac!
pieniazki zbierac, bo za chwile cioteczka ulv wystawi ciebie z koszyczkiem za drzwi!
Ciotka ulv nie wystawi, tylko niedługo sama pójdzie w przejściu świdnickim stanąć z puszeczką...:evil_lol:

Posted

Ja o takiej puszeczce też już myślałam, ale nie dla siebie czy moich psów tylko pozostałych bied z forum ...;)
Ulv to razem z Kasią idź, ludzie chętniej dają takim " z pieskiem" a może ktoś uzna, że biedna sunia i jej domek od razu da :evil_lol:
A tak poważnie to jedno z tych ogłoszeń wstawionych tu poprzednio nie jest takie całkiem złe... Może dało by się przekonać, że dla starszej pani to od szczeniora lepszy starszy, ułożony piesek...?
Wysłał ktoś propozycję Kasi?

Posted

Tia... a jak pójdę z całą ferajną to może na dom z ogrodem uzbieram... wiesz: ludzie chętnie dają tym z psami i kalekom- a ja mam dwa w jednym:evil_lol: nie? I jeszcze bernardę z łzawą mordą:evil_lol: A poważnie- nie wiem, ja nie wysyłałam...

Posted

Kasia Klusia i mix jamnika mam nadzieję, że już jutro będą w GW, pobiegnę rano do kiosku i sprawdzę a jak nie będzie ogłoszenia to:mad:

Posted

Super może ogłoszenie coś teraz da :) Proponuje jeszcze włożyć je w piątek jak mozna oczywiście bo wtedy gazeta jest z programem i dodatkami i ją więcej ludzi kupuje.

Posted

Miał mi chłpak zrobic na dzisiaj nowe ogłoszenie a nie zrobił ,obiecał na jutro ,bo tak to szkoda drukowac jest jednak mało wyrazne ,a juz starsza osoa to bedzie miała problem ...
ULV JAK TYLKO BEDE MIAŁA W REKU TO CI PODRZUCE;) a ztym przejsciem swidnickim to nie głupi pomysł zrobisz konkurencje tym dwóm panom z tymi przekochanymi psiakami ...Pozdrawiam

Kto ma konto na allegro podzruciłabym pare ciuszków na sprzedaz na konto Kasi...????

Posted

ulv....jak Kluska reaguje na koty?

magea to zrzuć ten obrazek z plakatu jak potrafisz bo to nie ja robiłam plakat :shake: tylko Magya...ja nie umiem...

Bea1...dziękujemy :loveu: dajcie znać czy jest jutro w GW i jak się prezentuje

Posted

Wicie co, dziś chyba znów nie wystawili Klusi w GW. Bae1 ale jest jakiś jamniorek mix, więc może dzis im miejsca nie satrczyło??:niewiem: :niewiem: :niewiem:

Posted

Kasia generalnie koty olewa. Czasem burknie jak uzna, że trzeba je powychowywać, czasem na spacerze pogoni troszkę, ale nie ma w niej wrogości- najwyżej jest zazdrosna...:evil_lol:

ps. zajrzyjcie czsem do Aksy, co...?

Posted

KLUSIA I BABUSIA....?
kto wie, czy to zestawienie nie okaze sie pasujace...
tajemnicza jestem, coz..zaraz opowiem

trzeba tylko mocno kciuki trzymac,
bo
Agata emi szuka pieska w srednim wieku dla swojej babci w Warszawie, nieduzego pieska

watek podam za chwilke gdzies utracilam
jest juz:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27301

dlugo wczoraj z Agata gggggadalam, :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wskutek tego moze Klusia sunia role pieska odegra .... choc babcia mowila o piesku, zawsze miala pieski, a ten Mopsio ktorego miala odszedl niedawno i babcia placze
i kanapowca potrzebuje
to Klusia choc niepowabna, za to jaka ladna:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
i obronna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
no i gryzc sie z psami nie bedzie , jak to Mopsio robil zdaje sie

do dziela! kibicowac prosze!;) ;)