makulka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ja wywieszałam na słupach ,drzewach i przystankach choc tam nie wolno ale zawsze jakas szansa ze wiecej ludzi zobaczy ,w przychodniach nie pomyslałam hmmm musze uderzyc gdzies .Dałem pare tez kolezankom zeby powiesiły je u siebie w pracy. Quote
shantara Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 joannal może Ty byś mi powiedziała jak się daje takie ogłoszenie do GW? Można jakos przez internet? A co do plakatów, tak jak dziewczyny napisały - wszędzie. Jeśli masz jakieś sklepy w pobliżu, gdzie są tablice z ogłoszeniami to można zapytać i tam powiesić jeśli pozwolą ( markety i czasem małe sklepiki takie tablice mają ). Słupy przy trasach spacerowych - bo może jakieś babcie się zainteresują itp. Tak sobie pomyślałam, że może też dworce.. Quote
Magea Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Albo gdzieś przy parkach. Gdzie chodzą miłośnicy psów. Proponuje też popytać w okolicznych sklepach zoologicznych. Może a nóż pozwolą na swojej szybie wywiesić. I tym sposobem Klusia znajdzie dom. U kogo sa teraz plakaty ? A w piątkowej wyborczej ogłoszenia nie ma, ale to już wiecie. Quote
Aga_Mazury Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Magea to Ty jeszcze nie pobrałas sobie plakatów? i jeszcze nie rozwiesiłaś? :oops: plakaty każdy bierze sobie ze stronki i drukuje.... Quote
Magea Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ok ok spokojnie nie bijcie .. :placz: Tylko zanzaczam że ja już to w wersji czarno-białej mogę... Ewentualnie może uda mi sie wydusić od taty kilka kolorowych. Jak tylko będe miała mozliwośc wydrukowania/skserowania (tz. jak tatuś sie wybierze do pracy ->urlop) to porozwieszam w okolicach Trzebnickiej Plac Wielkoposki .. rejony centrum. **** A może ktoś jeszcze raz wrzucić ten plakat na imageshack. Bo ten na 29 stronie coś nie wchodzi. Quote
Bea1 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Przepraszam bardzo, ale nie dałam jej wtedy do GW bo trafił mi się jamnior w pilnej potrzebie:-(wywalony z samochodu na Bielanach:(...i miałam jeszcze jamniczkę Beatkę...teraz mogę dać Kasie..i modlę się aby już nic mi się znów długiego nie przytrafiło:placz:zanim Kasia trafi do GW;)zawiozę ogłoszenie w poniedziałek do 14tej ;) wtedy na pewno będzie na drugi dzień. Quote
Magea Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Wiedziałam że bić nie będziecie :eviltong: Ponawiam porśbę o wstawienie plakatu jeszcze raz :) Quote
makulka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Aga Mazury z tym podwójnym plakatem jest problem z wydrukiem ,za mały plik czy nie w tym programie zrobiony ,jak sie go powieksza to wydruk jest niewyrazny,czy mógłby ktos to skorygowac bo jedank wiecej dałoby sie wydrukowac... Quote
pixie Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 w tej sprawie najlepszy bedzie Legion23 zawsze chetny do pomocy napiszcie do niego i w mig bedzie gotowe Quote
pixie Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 kasiu, dzis sobota, czy jakies odwiedziny sie szykuja? ktos przyjdzie z prezencikiem? bardzo lubisz gosci... Quote
Aga_Mazury Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Kasieńko...jak mija weekend...?...pewnie na spacerek z Aksą się wybrałaś bo Ciotka Ulv...ma padnięty net...to nie wiemy... Quote
makulka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ten pojedynczy tez nie jest do konca dobry , po powiekszeniu traci na jakosci ,a ja myslałam ze drukarka mi wysiadła albo ze tusz sie konczy(nie ma jak to byc blondynką) Dopiero w kafejce gdzie chciałam wydrukowac uswiadomili mi ze są złej jakosci.I bardzo mile zaskoczyli bo gratis wydrukują mi w kolorze pare sztuk zebym mogła pokserowac ,bo druk koloru jest bardzo drogi 1 kartka 3-4 zł a ksero moze tez znajde ,gdzie potraktuja mnie ulgowo.Widac ze są jeszcze dobrzy ludzie :multi: acha i moze zrobi mi plakat ten chłopak , który tam pracuje dowiem sie w poniedziałek. Jesli sie wszystko uda to zrobie wiecej tych ksero zeby jeszcze któras z dziewczyn mi pomogła porozwieszac. Quote
Korenia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 makulka napisał(a):1 kartka 3-4 zł Koło mnie 2,20 zł ;) Quote
makulka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Koło mnie czyli gdzie? zresztą to i tak bardzo drogo , czarno biały wydruk kosztuje 0.4 gr wiec jest kolosalna róznica.:crazyeye: Quote
Korenia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 makulka napisał(a):Koło mnie czyli gdzie? zresztą to i tak bardzo drogo , czarno biały wydruk kosztuje 0.4 gr wiec jest kolosalna róznica.:crazyeye: Na nowym dworze na hali strzegomskiej. Też uważam, że to kolosalna różnica.. Quote
ulvhedinn Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Chwilowo się dorwałam do netu, więc zdaję raport: Misia ma się bardzo dobrze, odrobinę zeszczuplała:evil_lol: gania wesoło (ze względu na upał najdłuższe spacery są po zachodzie słońca) i szczeka na jeże, których nie brakuje u nas... Dziś wieczorkiem jedziemy nad wodę:cool3: popływać... Ponawiam prośbę o plakaty- ja nie mam możliwości wydrukowania, a porozklejałabym w swoich stronach!!! Quote
makulka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ulv jak bede miała w poniedziałek to Ci podrzuce. Quote
Bea1 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Cioteczki kochane czy możecie jakoś skrócić ten plakacik i w kilku zdaniach napisać o Klusi? naprawdę nie mam czasu:oops: bardzo proszę pilnie na maila betam3@gazeta.pl Quote
Recommended Posts