Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

supergoga napisał(a):
Może to brzmi dziwnie, ale nie wiem. Miałam takie podane namiary, jak wstawiałam na inne portale, a teraz nie dałam rady przeglądać wszystkie posty żeby znaleźć.
Więc jeśli ktoś może, niech napisze, czyje to namiary i czy aktualne - jeśli nie - zmienie, tylko jakie podać.

powiem Ci, że ja nie mam pojęcia....czyje to namiary...jakbys mogła chociaż na allegro zmienić na telefon do Ulv...byłoby super :)
to ten telefon z plakaciku.....
jak nie znajdziesz jutro Ci podam bo teraz komóra mi padła....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj agnieszko agnieszko ,czy teraz juz sa wakacje i nie ma nikogo???
klusia, klusia, klusia
co bedzie dalej?

aga v. nie odzywa sie ? nie ma mozliwosci skontaktowania sie z nia?

bardzo smutne, Kasiulku nie moge ciebie wziac , nie moge...tak mi przykro

Posted

pixie...napisałam do niej sms-a jakiś czas temu o tych plakatach....dostała go...nie odpisała, nie pokazała się tutaj....nie będę nikogo zmuszać...każdy wie co robi...
...coraz bardziej martwię się o Kluskę....:shake:

Posted

pixie napisał(a):

aga v. nie odzywa sie ? nie ma mozliwosci skontaktowania sie z nia?

Niestety Agnieszka odcięta jest od świata.. internetu niet, a komórke jej ukradli ;/:mad:

Posted

Korenia napisał(a):
Niestety Agnieszka odcięta jest od świata.. internetu niet, a komórke jej ukradli ;/:mad:

pisalam pare postow temum ze to nie antarktyda Wroclaw
czy nie mozecie pojechac do niej, napisac kartke

korenio zlituj sie nad ta bidna pelna ufnosci kasia,
i powiedz agnieszce, ze jest tutaj potrzebna
ona miala robic ogloszenia, pilnowac ich

ludzie jak komorek nie bylo to jak sie kontaktowaliscie???czy was na swiecie nie bylo?

Posted

Ja też nie rozumiem, taka spokojna, grzeczna Klusia, na pewno nie pogryzie i nie nabroi. A taka będzie wdzięczna.
Ja nie trace nadziei. Teraz taki idiotyczny sezon, raczej wyrzucają niz biorą. Och ludzie, dziwna nacja.

Posted

ludzie jak komorek nie bylo to jak sie kontaktowaliscie???czy was na swiecie nie bylo?
Mnie chyba nie było ;) Jak potrzeba zmienić tytuł wątku to mówcie, ja to moge zrobić, jestem upoważniona przez Agę ;) Tylko napiszcie na jaki :)

Posted

sprawa ciągnie sie już tak długo a zaczeły się wakacje i to chyba pomniejsza nieco szanse naszej super suni na domek:shake: :shake: :shake:

Posted

Supergoga ma racje. To najgorszy sezon.... Aż się boję co się tu zacznie dziać...:shake: Ale mimo wszystko niektórym udaje się znaleźć i teraz domek. Są też pieski, które bardzo długo szukają, ale ich historia kończy się szczęśliwie... Musimy mieć nadzieję...

Może jakiś wnuczek, który będzie miał wakacje wypatrzy suńkę dla swojej babciu... A może sama babcia wyjdzie z domu, bo tak ciepło i Kasia ją zauroczy...
Pamiętajcie o plakatach...

Posted

Mogę ja ponownie wstawiać ,ale nie chciałam sie narzucać, no i te zdjęcia na zielonej trawce przydały by się. Oczywiście tak samo jak wszyscy wiem, że jest to nie najlepszy okres dla psiurków potrzebujacy domki.

Posted

Wydrukuje plakaciki, tylko powiedzcie gdzie je rozwieszać, na przystankach, tablicach ogłoszeniowych.... ( nie uczę się, więc w szkole nie mam jak, w mojej pracy nie mam po co, bo już albo zapsieni, albo, nie zwolennicy trzymania psa w domu :angryy: )... gdzie jeszcze???

Posted

joannal właśnie nie wiem bo Bea1 miała ją ogłosić w GW...ale ja z przyczyn oczywistych nie wiem czy jest już to głoszenie czy nie (u mnie nie ma tej gazety ;))

ogłoszenia naklejaj wszędzie...lecznice, sklepy zoologiczne...przystanki...no dosłownie wszędzie...gdzie posunie Ci wyobraźnia ;)