Aga_Mazury Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 supergoga napisał(a):Może to brzmi dziwnie, ale nie wiem. Miałam takie podane namiary, jak wstawiałam na inne portale, a teraz nie dałam rady przeglądać wszystkie posty żeby znaleźć. Więc jeśli ktoś może, niech napisze, czyje to namiary i czy aktualne - jeśli nie - zmienie, tylko jakie podać. powiem Ci, że ja nie mam pojęcia....czyje to namiary...jakbys mogła chociaż na allegro zmienić na telefon do Ulv...byłoby super :) to ten telefon z plakaciku..... jak nie znajdziesz jutro Ci podam bo teraz komóra mi padła.... Quote
supergoga Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Znajdę, mam plakacik - sama wysyłałam ludziom. Widzisz, jaka ja tępa jestem, zamiast porównac, to wstawiłam te z opisów. Tam tez pozmieniam Quote
ice_t Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 bardzo fajnie to wyglada na allegro - mam nadzieję ze znajdzie się jakiś chętny żeby przygarnąć nasza sunię Quote
pixie Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hej kluseczko, lubisz spacerki, dobrze robia na samopoczucie Quote
pixie Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 oj agnieszko agnieszko ,czy teraz juz sa wakacje i nie ma nikogo??? klusia, klusia, klusia co bedzie dalej? aga v. nie odzywa sie ? nie ma mozliwosci skontaktowania sie z nia? bardzo smutne, Kasiulku nie moge ciebie wziac , nie moge...tak mi przykro Quote
Aga_Mazury Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 pixie...napisałam do niej sms-a jakiś czas temu o tych plakatach....dostała go...nie odpisała, nie pokazała się tutaj....nie będę nikogo zmuszać...każdy wie co robi... ...coraz bardziej martwię się o Kluskę....:shake: Quote
makulka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :placz: Naprawde ani jednego telefonu nie było w sprawie Kasi?:placz: :placz: Quote
Korenia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 pixie napisał(a): aga v. nie odzywa sie ? nie ma mozliwosci skontaktowania sie z nia? Niestety Agnieszka odcięta jest od świata.. internetu niet, a komórke jej ukradli ;/:mad: Quote
Aga_Mazury Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 napisałam prośbę do moderatora o zmianę tytułu wątku...skoro Agnieszka tu nie zagląda.... Quote
pixie Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Korenia napisał(a):Niestety Agnieszka odcięta jest od świata.. internetu niet, a komórke jej ukradli ;/:mad: pisalam pare postow temum ze to nie antarktyda Wroclaw czy nie mozecie pojechac do niej, napisac kartke korenio zlituj sie nad ta bidna pelna ufnosci kasia, i powiedz agnieszce, ze jest tutaj potrzebna ona miala robic ogloszenia, pilnowac ich ludzie jak komorek nie bylo to jak sie kontaktowaliscie???czy was na swiecie nie bylo? Quote
shantara Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Naprawdę nie ma chętnych na Kasię...? :shake: Quote
supergoga Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ja też nie rozumiem, taka spokojna, grzeczna Klusia, na pewno nie pogryzie i nie nabroi. A taka będzie wdzięczna. Ja nie trace nadziei. Teraz taki idiotyczny sezon, raczej wyrzucają niz biorą. Och ludzie, dziwna nacja. Quote
Korenia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ludzie jak komorek nie bylo to jak sie kontaktowaliscie???czy was na swiecie nie bylo?Mnie chyba nie było ;) Jak potrzeba zmienić tytuł wątku to mówcie, ja to moge zrobić, jestem upoważniona przez Agę ;) Tylko napiszcie na jaki :) Quote
ice_t Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 sprawa ciągnie sie już tak długo a zaczeły się wakacje i to chyba pomniejsza nieco szanse naszej super suni na domek:shake: :shake: :shake: Quote
shantara Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Supergoga ma racje. To najgorszy sezon.... Aż się boję co się tu zacznie dziać...:shake: Ale mimo wszystko niektórym udaje się znaleźć i teraz domek. Są też pieski, które bardzo długo szukają, ale ich historia kończy się szczęśliwie... Musimy mieć nadzieję... Może jakiś wnuczek, który będzie miał wakacje wypatrzy suńkę dla swojej babciu... A może sama babcia wyjdzie z domu, bo tak ciepło i Kasia ją zauroczy... Pamiętajcie o plakatach... Quote
Aga_Mazury Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Korenia zmień tytuł na: "9-letnia Kasia-Klusia po wycięciu guza nie może wrócić do schronu. POMOCY- Wrocław!!! Quote
Aga_Mazury Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 może teraz więcej Wrocławiaków zajrzy....... a co z ogłoszeniem w GW...ukazuje się?...bo ja się zaczynam gubić... Quote
joannal Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Niestety nie ukazuje się, patrzę prawie codziennie. Quote
joannal Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Mogę ja ponownie wstawiać ,ale nie chciałam sie narzucać, no i te zdjęcia na zielonej trawce przydały by się. Oczywiście tak samo jak wszyscy wiem, że jest to nie najlepszy okres dla psiurków potrzebujacy domki. Quote
joannal Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Wydrukuje plakaciki, tylko powiedzcie gdzie je rozwieszać, na przystankach, tablicach ogłoszeniowych.... ( nie uczę się, więc w szkole nie mam jak, w mojej pracy nie mam po co, bo już albo zapsieni, albo, nie zwolennicy trzymania psa w domu :angryy: )... gdzie jeszcze??? Quote
Aga_Mazury Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 joannal właśnie nie wiem bo Bea1 miała ją ogłosić w GW...ale ja z przyczyn oczywistych nie wiem czy jest już to głoszenie czy nie (u mnie nie ma tej gazety ;)) ogłoszenia naklejaj wszędzie...lecznice, sklepy zoologiczne...przystanki...no dosłownie wszędzie...gdzie posunie Ci wyobraźnia ;) Quote
Recommended Posts