Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda13 napisał(a):
15 min to za krótko. Ja zwykle trzymam godzine i dłużej. Pomaga bardzo. Nawet na uchu dziecka śladu nie było. 2 godziny trzymania co prawda....;)
Aaa.. to nie wiedziałam.. byłam już u lekarza dostałam jakies 2 masci i 3 rodzaje tabletek ;( ale szyja dalej boli.. :(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...cichutko zapytam......czy dzwonił ktoś w sprawie Kasi z ogłoszenia?...jonal jak się prezentuje w ogóle ogłoszenie....rzuca się w oczy?....
pobyt Kasieńki jest opłacany "z dołu"...narazie jest zapłacone do poniedziałku (do przedwczoraj)...a pieniądze mają to do siebie, że się kończą i nie same nie rozmnażają...choleraaaaaaaa..Kluska ...szukaj domu...:mad:

Posted

Te piękne zdjęcie Klusi co na nas robiło to wrażenie w gazecie nie wyszło tak ładnie, następnym razem dam jakieś inne. A czy ktoś dzwonił to nie wiem??? :cool3:

Posted

[SIZE="3"]Klusia szuka domu!!!!
Wyrwana ze schroniska w przededniu wyroku, odmłodniała i przeistoczyła się w pogodnego i pewnego siebie psa. Kocha życie i ludzi. Do szczęścia brakuje jej jeszcze własnego kąta i kochącego właściciela. Pomóż znaleźć jej dom :loveu:

Posted

Dziewczyny czy któras z Was mogłaby zrobic plakacik ale koniecznie ze zdjeciem i w takich wymiarach juz gotowych do druku ,ja nie umiem sie odnalezc w tych programach komputerowych .
Ulv a moze Twoja ciocia zakochała sie w Kasi....??Tak niesmiało pytam:loveu:

Posted

U Kasi-Misi cisza:shake: no nie rozumiem, nikt nie chce takiego cuda?
Ciocia się i owszem, zakochała, tyle, że niestety dwa psy na stałe to za dużo jednak dla niej.... Ale wychwala psicę pod niebiosa!!!:p

Posted

Kasiu-Misiu...oj niedobrze, niedobrze...

do domku sie przyzwyczajasz
Ciocia Ciebie kocha i wychwala, ale zostac tam nie mozesz...niestety

i co z Toba biedna Kasiu-Misiu bedzie?
pieniazki sie koncza a
biedy na dogomanii tyle, ze kazdemu chcialoby sie pomoc, a im Ty dluzej bedziesz bez domku, tym mniej mozemy pomagac innym...a potrzeb tyle ze wyliczyc trudno

i w tym caly szkopul

co tu zrobic?

Posted

Makulka jakich wymiarów mają być te plakaty? Dziewczyny zdjęcia Kaśki bardzo potrzebne. Skoro to wychodzi kiepsko to trzeba jakieś ładniejsze zrobić...
Kasia jest na allegro ciągle czy się skończyła aukcja?
Agnieszka(Visenna) może zmodyfikuj nieco temat i daj w nim, że pomoc finansowa potrzebna... Sama nie wiem. Ile zostało na koncie Kasi?

Posted

Kasienko nasza...nie ma takiej możliwości żebyś wróciła do schroniska ...serduszko by Ci pękło...dostałaś nadzieję na ludzia i co teraz mamy Ci to zabrać...o nieeeeeeeee:shake: ...supergoga w sumie nie wiem czy wystawiła aukcje....supergogaaaaaaaaaa.......prosimy o odpowiedź....plakaty to dobra rzecz...gdyby ktoś potrafił je zrobić ...na koncie Kluski narazie jeszcze kaska jest ...ale przecież się kiedyś skończy...(oby nie zdążyła)....ogłoszenie trzeba zmienić skoro nie podziałało...na inne...aż do skutku...jakieś bardziej wzruszające może...łapiące za serducho...KLUSIA TRZYMAJ SIĘ.......

Posted

Plakat taki na połowe kartki A4,
Aga przestan i nawet tak nie mysl:mad:
Nagabuje wciąż pewna starsza panią , ale ona niedawno straciła swojego pieska i nie chce już miec zwierzątka bo twierdzi ze i ona niedługo pojdzie za swoim Reksiem...moze w koncu zmądrzeje i zakocha sie w Kasi:oops:

Posted

moze od chorej Korenii pozyczcie aparat i zrobcie nowe fotki w roznych ujeciach i na roznym tle
moze nawet jakies fikusne...nie wiem, w kapeluszu, pod parasolem, jak np psy na Paluchu, albo cos takiego...i na trawce, jak Ziomek

ja juz nie wiem ...tekst wzruszajacy z pewnoscia, ale moze tez i z odrobina humoru,

jesli ten nie chwycil zmienic calkowicie
spojrzec z dystansem

odnowa totalna
zrobcie kilka wersji
i kazda dac gdzie indziej
bea proponowala kiedys pomoc w ogloszeniu..
jakos jej ogloszenia na jamniki "biora"
skorzystajcie z jej doswiadczenia

nie chce tutaj nikogo urazic, ale moze juz drepczecie w kolko,moze trzeba nowe spojrzenie
nowy jezyk...inne ujecie

jesli bea bedzie zajeta, to poproscie lewkonie, ona tez pieknie pisze...

Posted

Wy sobie nawet nie wyobrażajcie, że Misiaczek wróci do schroniska!!!:mad: Niedoczekanie!! Natomiast ona się coraz bardziej przyzwyczaja do cioci i domek potrzebny jak najszybciej, żeby jej oszczędzić przeżyć...:-( Ach! Mała potrafi być znakomitym psem obronnym- w obronie "swojej cioci" potrafi zastartować z grrroźnym szczekaniem do każdego intruza:evil_lol:

Posted

Pixie masz całkowitą racje. Przydałaby się odnowa. Zdjęcia na trawce to znakomity pomysł. Najlepiej takie "uśmiechnięte" jeśli by się udało. Zawsze wtedy piesek wygląda pogodniej.
No i oczywiście tekst nowy potrzebny. Gdyby bea zechciała napisać to byłoby super. Jej jamniki idą zwykle jak bułeczki.
Makulka, może powiedz tej pani, którą urabiasz, że Kasia też już nie najmłodsza... Misia i ta pani mogłyby sobie na wzajem coś dać... A może kiedyś udałoby Ci się zabrać Kasię na spacerek i tak "przypadkiem" pokazać tej pani? Może by się zakochała... :cool3:

Posted

hej i co tam u Kasi-Klusi? jest jakaś perspektywa na domek? szkoda że najbardziej oddane psy smuto spędzają resztę życia przez głupich ludzi

Posted

taaaak to bardzo smutne....dlatego na ile to możliwe staramy się pomóc chociaz niektórym....Klusia też miała swojego anioła, który ją wypatrzył w schronisku spośród setek innych cudnych pysiulków....teraz DOMEK DOSKONAŁY poszukiwany.....