Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to gratulacje dla tych "podróżników" z okazji znalezienia domków :)

Z kołnierzem to zależy pewnie od tego jaką ona ma tendencje do "zajmowania się" tymi szwami... No i na ile da się ją przypilnować, żeby tego nie ruszała.
Mój Cash przykładowo bez kołnierza dostawał amoku i lizał łapę jak opętany, dlatego musiał być w nim cały czas. A Perła Agi to wiadomo.... diabeł wcielony... :diabloti: Ale może Kasia nie ma takich tendencji i nie ruszałaby się tam gdzie nie wolno?

A może, któraś inna, z Wrocławianek, miałaby czas i ochotę w tym tygodniu "zwalić się cioci Ulv na głowę"? :lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktokolwiek odzywał się z ogłoszenia ???...czy ukazało sie to drugie ogłoszenie już ze zdjęciem czy ma się dopiero ukazać?...czy...czy...czy....ale już nie będę się powtarzać.......DOM DLA KLUSKI....!!!!!!!!....SZYBIEJ NIŻ PRĘDKO POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!

Klusiu ..Ciocia Aga pamięta o Tobie...i nie zapomni...:).....

Ulv...

Posted

Kasia chodzi już bez kołnierza! Próba wykazała, że ma w nosie szwy (pogojone już zresztą prawie) za to brak lejka uszczęśliwia ją niepomiernie... Ona na pewno ma 9 lat? Coś nie wierzę- wczoraj bawiła się z psem na łączce i odstawiła taką torpedę, że ho, ho!! :cool3:
Poza tym można ją reklamować jako psa idealnego- grzeczna, cicha, przytulasta (koła do góry to standart) umie prosić o wyjście "za potrzebą", nie jest zbyt nachalna, nie piszczy zostawiana w domu, zdała test na kota.... Czego chcieć więcej?!:p

Posted

Czego więcej :loveu: Domku, bardzo dobrego domku!!!! Kasia ma same zalety, pies idealny :lol: :lol: :lol: Klusiuniu słodka, niech cię domek szybciutko wypatrzy:multi:

Posted

pies ideał???........no to ja nie wiem...chyba w takim razie castin na nowego Pana/Panią zrobimy ...bo taki Skarb to pewnie się będą telefony urywać bo każdy będzie chciał taki Skarb...

...Ulv...bardzo Ci dziękujemy i Twojej Cioci of course...za opiekę nad maleńką...Boziulku tak bardzo chciałabym ją poznać osobiście (chociaz w moim przypadku to bardzo niebezpieczne bo jeszcze nie nauczyłam się rozstawać z psiakami z tymczasu u mnie) ;) ...

Kasieńko Kochana...a może ..jakieś foteczki...dla Cioteczki...:)

Posted

co z wizyta u lekarza?
czy temat przeprowadzki , domku, ogloszen nie przeslonil koniecznosci pokazania suni wetowi.

czy ktos telefonowal do dr Roka?
pomijajac wszystko inne zdanie relacji z samopoczucia Klusi nalezy chyba do obowiazkow
wlasciciela...tutaj go nie ma..
czy naprawde takiej potrzeby nie odczuwacie?

bardzo prosze zorganizujcie jakos, my nie mamy mozliwosci, i pokazcie sunie dr Rokowi

a zadzwonic mozna nawet przed wizyta...

czy od czasu operacji ktos sie do niego odezwal?
moze Agnieszka w schronisku z nim rozmawiala?

Posted

[quote name='pixie']co z wizyta u lekarza?
czy temat przeprowadzki , domku, ogloszen nie przeslonil koniecznosci pokazania suni wetowi.

czy ktos telefonowal do dr Roka?
pomijajac wszystko inne zdanie relacji z samopoczucia Klusi nalezy chyba do obowiazkow
wlasciciela...tutaj go nie ma..
czy naprawde takiej potrzeby nie odczuwacie?

bardzo prosze zorganizujcie jakos, my nie mamy mozliwosci, i pokazcie sunie dr Rokowi

a zadzwonic mozna nawet przed wizyta...

czy od czasu operacji ktos sie do niego odezwal?
moze Agnieszka w schronisku z nim rozmawiala?

Myślałam, że Makulka się odezwie co i kiedy... Pojadę jak będzie trzeba (ciągle mam grypę:angryy: ) tylko niech ja się dowiem KIEDY zdjęcie szwów!!!
Ps. Aha niech ja pierzem porosnę jak ona ma 9 lat:evil_lol: i wcale nie jest stateczna (chyba, że trzeba robić dobre wrażenie...)!

Posted

Ja też myślałam, że skoro Makulka występowała jako opiekun suni to najlepiej by było by ona rozmawiała z tym lekarzem i była na zdjęciu szwów...
W schroniskach wszystkie psy są smutne i wyglądają na starsze...;)

Posted

tak przy okazji ...Fundusz dostał propozycję otrzymania bezpłatnie transportera do przewozu psiaka (duży nawet podobno owczarek niemiecki się zmieści)...bardzo chętnie byśmy go przyjeli, ale.....transporter znajduje się we Wrocławiu...czy ktoś ma możliwośc przetrzymania takiego dość niemałego mebelka........dodam, że nie wiem na jaki czas...bo nie wiemy jakie będą potrzeby...(komu i kiedy będzie potrzebny)....

...to tylko się cieszyć, że Klusia ma taki temperament...odżyła przy ludziach....a co do weta....no ...makulkaaaaaaaa odezwij się...czy coś ustalałaś....?....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
tak przy okazji ...Fundusz dostał propozycję otrzymania bezpłatnie transportera do przewozu psiaka (duży nawet podobno owczarek niemiecki się zmieści)...bardzo chętnie byśmy go przyjeli, ale.....transporter znajduje się we Wrocławiu...czy ktoś ma możliwośc przetrzymania takiego dość niemałego mebelka........dodam, że nie wiem na jaki czas...bo nie wiemy jakie będą potrzeby...(komu i kiedy będzie potrzebny)....

jeżeli Wrocław to możemy my, znaczy moi rodzice :evil_lol: w garażu miejsca że hoho

Posted

czyli w razie ...razu ;) mogę krzyczeć,że bieremy...i kontakt z Tobą jak odebrać...co, gdzie kiedy?....propozycja była na wątku Alarmowego Funduszu...(wątek rozliczeniowy)...

Posted

w sobote przejezdzałam koło schroniska niestety juz nikogo nie zastałam ,w poniedziałek bede dzwonic moze w koncu sie dodzwonie :mad: wydaje mi sie ze o 10 dniach jest sciagniecie szwów ,tak czy siak trzeba kaske zabrac do weta.
Mozemy sie umówic we wtorek ,masz mój numer jak cos daj znac.

Posted

Ja u swojej Perły po 10 dniach ściągałam szwy (po sterylizacji i nie wiem czy tu jest tak samo)...
Kasieńko...bądź dalej taką ujmującą panienką.....:evil_lol:
Czy ogłoszenia nadal się ukazują w GW?

Ciociu Rebelio albo inna Ciociu z aparatem fotograficznym.....prosimy o zdjęcia Klusi ....:)