Aga_Mazury Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 za Kasię poszedł kolejny przelew za domek tymczasowy.... ...jak tak dalej pójdzie to wczasy się skończą bo pieniądze się szybko kończą...i co wtedy zrobimy?????????????????:crazyeye: Quote
ice_t Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Kasia Klusia trzymam kciuki za nowy domek, może w końcu sie uda :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
makulka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Super plakacik zaraz zabieram sie do drukowania , ja w 1 etapie porozwieszam na Krzykach Quote
MagYa^^ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Aga_Mazury']....niech każdy kto może bierze plakacik, drukuje i wiesza gdzie się da....oczywiście we Wrocławiu....Klusia prosi :modla: Magia oczywiście, że możesz dać link... Ok wiec za zgoda Agi_M dolaczam tu swoja prosbe i link do plakaciku. Jesli przy okazji we wroclawiu lub okolicach ktos powiesi, moze zwieksza sie szanse, biednej boksi.. .serdeczne dzieki :) Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Magya...a ta boksia ma tu jakiś wątek na dogo.....bo wtedy można by sprzężenie zwrotne...na wątku boksi dać też plakacik Kluski....a to czy ktoś go wydrukuje i rozwiesi to inna sprawa.... joannal...co z ogłoszeniem w GW? Quote
joannal Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ogłoszenie w GW jest, jak będą nowe zdjęcia to zmienię całośc (tekst i zdjęcie). Quote
MagYa^^ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Magya...a ta boksia ma tu jakiś wątek na dogo.....bo wtedy można by sprzężenie zwrotne...na wątku boksi dać też plakacik Kluski....a to czy ktoś go wydrukuje i rozwiesi to inna sprawa.... joannal...co z ogłoszeniem w GW? Aga, ze tez musialas mi o tym powiedzec :oops: Mnie juz chyba slonce 'musk' przypieklo ;) Oczywiscie link do ogloszenia Klusi jest i na watku woksiowym. Pozdrawiam. Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 haloooooooooooo...kto oprócz makulki rozwiesza plakaty????????????????????????????????????????????????? Quote
shantara Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Macie jakiś kontakt do Agi (V). Może ona by też we Wrocławiu porozwieszała, ale pewnie nie wchodzi do netu i nie wie, że plakaty są... Quote
ice_t Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 no i jak tam sprawa z plakatami? wiszą już gdzieś? Quote
makulka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 k***A JAK szłam do pracy porozwieszałam kilkanascie plakatów i specjalnie wracałam pieszo zeby zobaczyc czy ktos chociaz poodrywał nr tel i co sie okazało ....wiekszosc plakatów pozrywana :mad: :mad: :mad: dlaczego ludzie sa tacy , co im przeszkadzało ??? Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 tak ...na wielu wątkach można przeczytać o identycznych zachowaniach debili.....cóz pozostaje wieszać dalej... Agnieszka (V) ma wyłączony tel. bo do tej pory nie mam potwierdzenia doręczenia sms-a... kto oprócz makulki wiesza plakty??????????? Quote
ice_t Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='makulka']k***A JAK szłam do pracy porozwieszałam kilkanascie plakatów i specjalnie wracałam pieszo zeby zobaczyc czy ktos chociaz poodrywał nr tel i co sie okazało ....wiekszosc plakatów pozrywana :mad: :mad: :mad: dlaczego ludzie sa tacy , co im przeszkadzało ??? co za debilizm? komu to przeszkadza że sa ludzie którzy pomagają zwierzętą!!!!:mad: i tu powinnam umiescić mój ulubiony tekst iM BARDZIEJ POZNAJE LUDZI TYM BARDZIEJ KOCHAM ZWIERZETA Quote
Aga_Mazury Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 zaczynam być przerażona sytuacją Kluski.......ludzieeeeee....pomózcie rozklejac plakatyyyyyyyyyyy Quote
rebellia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ludzie podrzućcie mi trochę plakatów to rozwieszę - sama nie wydrukuję, bo mam saharę w kardridżach, ale jeśli ktos mógłby zostawić je u Ulv, to w tygodniu je odbiorę (ciotka jeszcze nie wie, ale już się wpraszam). Quote
makulka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Słuchajcie czy da sie ten plakacik ustawic zeby na 1 stronce były 2 ogłoszenia ,wyszłoby ich po prostu wiecej... Quote
Aga_Mazury Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 tak....mam coś takiego... one moment please :) Quote
pixie Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 co u Klusienki slychac...zadomawia sie na dobre??? sadze tak, gdyz znowu liscik... napisala:user: do mnie Klusia... och cioteczki kochane, umilowane tak mi dobrze u tej cioci, u tej cioci na podusiach..:loveu: :loveu: dba o mnie, bardziej niz o wlasne czworonogi, ciocia niby "tymczasowa" a ja, ja juz nie tymczasowo JA KOCHAM..:loveu: ja te ciocie kocham :iloveyou:juz na zawsze :iloveyou::-( chodze za nia wszedzie...wszedzie... CO TO BEDZIE? :cool1: CO TO BEDZIE? :cool1: gdy PRZYJDZIE mi stad odjechac:-( nie wiem,co sie ze mna stanie... jak mi bedzie smutno, :bigcry: teskno...:-( za ta ciocia...ukochana ... :iloveyou: no jak cioteczki umilowane...co wy na to?:confused: p.s. plakaciki bardzo piekne nie rozumiem jak mozna je zrywac? Quote
Bea1 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 sprawdziłam, nie ma Kasi-Klusi w Gazecie Wyborczej..mogę zrobić ogłoszenie, decydujcie Cioteczki..mam teraz deficyt jamniczków;) Quote
Aga_Mazury Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Bea...nie pytaj...rób co możesz.....:loveu: dziękujemy :Rose: Quote
Bea1 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ok, w poniedziałek dam ją do GW, ogłoszenie powinno się już ukazać we wtorek, czyj telefon podać? Quote
Recommended Posts