Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

za Kasię poszedł kolejny przelew za domek tymczasowy....

...jak tak dalej pójdzie to wczasy się skończą bo pieniądze się szybko kończą...i co wtedy zrobimy?????????????????:crazyeye:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia Klusia trzymam kciuki za nowy domek, może w końcu sie uda :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']....niech każdy kto może bierze plakacik, drukuje i wiesza gdzie się da....oczywiście we Wrocławiu....Klusia prosi :modla:

Magia oczywiście, że możesz dać link...

Ok wiec za zgoda Agi_M dolaczam tu swoja prosbe i link do plakaciku. Jesli przy okazji we wroclawiu lub okolicach ktos powiesi, moze zwieksza sie szanse, biednej boksi..
.serdeczne dzieki :)

Posted

Magya...a ta boksia ma tu jakiś wątek na dogo.....bo wtedy można by sprzężenie zwrotne...na wątku boksi dać też plakacik Kluski....a to czy ktoś go wydrukuje i rozwiesi to inna sprawa....

joannal...co z ogłoszeniem w GW?

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Magya...a ta boksia ma tu jakiś wątek na dogo.....bo wtedy można by sprzężenie zwrotne...na wątku boksi dać też plakacik Kluski....a to czy ktoś go wydrukuje i rozwiesi to inna sprawa....

joannal...co z ogłoszeniem w GW?

Aga, ze tez musialas mi o tym powiedzec :oops: Mnie juz chyba slonce 'musk' przypieklo ;) Oczywiscie link do ogloszenia Klusi jest i na watku woksiowym.
Pozdrawiam.

Posted

k***A JAK szłam do pracy porozwieszałam kilkanascie plakatów i specjalnie wracałam pieszo zeby zobaczyc czy ktos chociaz poodrywał nr tel i co sie okazało ....wiekszosc plakatów pozrywana :mad: :mad: :mad: dlaczego ludzie sa tacy , co im przeszkadzało ???

Posted

tak ...na wielu wątkach można przeczytać o identycznych zachowaniach debili.....cóz pozostaje wieszać dalej...

Agnieszka (V) ma wyłączony tel. bo do tej pory nie mam potwierdzenia doręczenia sms-a...

kto oprócz makulki wiesza plakty???????????

Posted

[quote name='makulka']k***A JAK szłam do pracy porozwieszałam kilkanascie plakatów i specjalnie wracałam pieszo zeby zobaczyc czy ktos chociaz poodrywał nr tel i co sie okazało ....wiekszosc plakatów pozrywana :mad: :mad: :mad: dlaczego ludzie sa tacy , co im przeszkadzało ???

co za debilizm? komu to przeszkadza że sa ludzie którzy pomagają zwierzętą!!!!:mad:
i tu powinnam umiescić mój ulubiony tekst
iM BARDZIEJ POZNAJE LUDZI TYM BARDZIEJ KOCHAM ZWIERZETA

Posted

Ludzie podrzućcie mi trochę plakatów to rozwieszę - sama nie wydrukuję, bo mam saharę w kardridżach, ale jeśli ktos mógłby zostawić je u Ulv, to w tygodniu je odbiorę (ciotka jeszcze nie wie, ale już się wpraszam).

Posted

co u Klusienki slychac...zadomawia sie na dobre???

sadze tak, gdyz znowu liscik...
napisala:user: do mnie Klusia...

och cioteczki kochane, umilowane
tak mi dobrze u tej cioci, u tej cioci na podusiach..:loveu: :loveu:

dba o mnie, bardziej niz o wlasne czworonogi, ciocia niby "tymczasowa"
a ja, ja juz nie tymczasowo JA KOCHAM..:loveu:

ja te ciocie kocham :iloveyou:juz na zawsze :iloveyou::-( chodze za nia wszedzie...wszedzie...

CO TO BEDZIE? :cool1: CO TO BEDZIE? :cool1:

gdy PRZYJDZIE mi stad odjechac:-(

nie wiem,co sie ze mna stanie...
jak mi bedzie smutno, :bigcry: teskno...:-(
za ta ciocia...ukochana ... :iloveyou:

no jak cioteczki umilowane...co wy na to?:confused:

p.s. plakaciki bardzo piekne
nie rozumiem jak mozna je zrywac?