Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleście się do tej 16.00 przyczepili :lol: Wzięła się stąd, że Green ( nie pogniewa się mam nadzieję za skrócenie nicka ) napisała, że wtedy najszybciej by pieniądze dotarły. Ale to absolutnie nie jest godzina do jakiej należy się przywiązywać. Teraz mamy konkretnie 17.00 do której Kubuś musiałby odebrać psinkę od Ulv ( też bez obrazy za skrót ), jeśli to ona odebrałaby Kasię ze schronu. A w innym wypadku to już zależy od Makulki....

Posted

....teraz pozostaje tylko wiedzieć........co makula ustaliła w schronisku.......co tam się w ogóle dzieje.nie będziemy głowy ulv zawracać skoro nie mamy pojęcia na czym stoimy.....

...20 minut minęło...........gdzie Agnieszka, która miała napisać co w schronisku........raz....raz.bo czas ucieka........

Posted

No jeśli to makulka to ja też jestem za nadzorowaniem hoteliku i dalej sprawy przez fundusz. A jeśli to nie makulka to mam nadzieję, że Kasia/Klusia znalazła dobry, prawdziwy domek.

Posted

wlasnie przeczytalam ze
jest domek dla ratlerkowatej suczki, swiezo zgloszony

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25421

juz wstawilam do niego zdjecia Kasi,
bo moze zdarzy sie
CUD i tzn az TRZY (aga z Mazur , to do ciebie prosba, bo ty masz potrojna moc, i to wszystko moze sie udac...)

1) sunia wyjdzie ze schronu
2) guzek sie rozplynie, albo bedzie uleczalny
3) mama z dziewczynka 13 letnia, chora, [wiec musi to byc spokojny piesek.suczka] otworza dla tej wyjatkowej Klusi swoje serce!

trzeba teraz trzymac za to wszystko kciuki

Posted

[quote name='pixie'](aga z Mazur , to do ciebie prosba, bo ty masz potrojna moc, i to wszystko moze sie udac...)

Cos jak pasta Colgate? :eviltong:

Trzymam kciuki ;)

Pozdrawiam
GreenEvil

Posted

Chciałabym Wam wszystkim podziękować za zaangażowanie i wielką pomoc.Ofiarowaliście suńce nowe życie (dosłownie i w przenośni).Dzięki Wam dostała drugą szansę..coś czuję, że cała ta historia będzie mieć szczęśliwe zakończenie :razz: Narazie jednak jestem ciekawa kto zadzwonił do Schroniska i jak poprowadził sprawę (mam nadzieję, że nie zbyt agresywnie..)..ale efekt jest zadowalający :loveu: :loveu:

Czekamy na jakieś dodatkowe info !

Posted

to jak to funkcjonuje....
ktos dzwoni i mowi, ze psa jutro wezmie...i tak mu uwierza? anonimowy telefon???
a dzis mial byc wyrok? ...agnieszko wyjasnij mi to

to co, jesli jutro ktos, tzn, ze jutro od ktorej jesli ten ktos sie nie zglosi, psa mozna zabrac...znowu to niejasne dla mnie

a moze cos wiecej wiesz???
makola pewnie biedzaczka w pracy, ryzykowala tyle, moze od niej sie czego wiecej dowiemy, bo jak rozumiem pojechala po nic? i niepotrzebnie...

szkoda, ze tak rozpetana akcja byla bez nr telefonu do ciebie, chocy komus na pw

jutro bedziesz w szkole, a my co mamy robic? czekac az ktos ja zabierze...jesli ja zabierze...a jesli nie....

???

Posted

Skontaktowałam się ze Schroniskiem zaraz po powrocie do domu.Niestety, Pani która zajmuje się przyjmowaniem psów wyszła z pracy wcześniej.Rozmawiałam z osobą, która opiekuje się kotami.Powiedziała mi ona tylko tyle,że napewno był telefon i ktoś po sunię przyjeżdża.I sama zapewne tylko tyle wiedziała...

Posted

Green to chyba teraz już można wystawić Kluskę czy nadal czekasz.......napewno ktokolwiek to jest....będzie potrzebował kaski na leczenie....a podejrzewam, że i na hotelik bo to nasza makula jest ....

...to w końcu badano dziś kluskę czy nie pod względem tego guza ...bo przecież mieli ją badać....

Posted

Powiedziałam to ,co wiem.Ogólnikowe informacje dostałam od osoby, która w Schronisku zajmuje się kotami, więc zapewne sama nie wie nic więcej.Pani, której wydaje psy nie było w pracy, kiedy wykonałam telefon... więc nie wiem NIC ponad to, co przekazałam forumowiczom.