makulka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ja mogłabym po nia pojechac ale ludzie gdzie ją dac , ja niestety nie moge jej wziąsc do siebie:placz: gdzie jest jakis hotel który ją przyjmie??? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Ja nie znalazłam w internecie informacji o żadnym hotelu we Wrocławiu.. a jak piszą dziewczyny znalezienie jakiegokolwiek, który ją przyjmie w obecnym stanie rzeczy jest bardzo wątpliwe..:placz: :placz: Ona jest niewielka, spokojna,układna, nie dominuje.. może jednak ktoś będzie mógł przygarnąć małą tymczasowo ?:placz: Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 ...przybywa nas.....kto wie o hoteliku we Wrocławiu.....cokolwiek....słuchajcie nie mamy czasu.PILNE !!! Quote
pixie Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 posluchajce, kiedys, gdy edi100 poszukiwaly pilnie opieki nad aksa przeslalam im adresy z wroclawia 2 osob, ktore proponowaly opieke (za odplatnoscia ) nad psem w czasie wyjazdu, (tam byla jakis domek z ogrodkiem i inne.) czy w innych sytuacjach niestety nie mam juz tego w poczcie zadzwoncie do nich moze jeszcze maja w swoich archiwach, badz zapisaly, ogloszenia byly z anonsow czy innych nie pamietam.. Quote
Edi100 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Znalazłam namiary na hotele: Wrocław ul Hermanowska 26 tel 71 3736853 Opieka nad suczkami ul Piłsudskiego 12/3 tel-3253232- mysle że tu musicie najpierw zadzwonić. Domaszczyn koło wrocławia ( gm Długołęka) 605171800 Katy Wr ul 1-go Maja 69 tel 3166378 Więcej namiarów nie mam:( Quote
Edi100 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 a propos domu z ogródkiem to jest to dziewczyna ale nie pełnoletnia i trzeba by mieć zgodę jej rodziców, poszukam numer może akurat Quote
pixie Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 musimy zdazyc! dzieki edi100! moze dziewczyny od rana zadzialaja...tylko kto wciagnie sunke ze schronu!? Quote
makulka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 ja moge ją wyciągnąc ale z tel jestem uziemiona bo zapomniałam komórki z pracy ,zero budek w poblizu :-( domowy wychodzace zablokowane:-( jutro mam czas do godz max 13 pózniej ide do pracy i jestem wyłaczona do godz 22:-( Quote
rebellia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Aga_Mazury napisał(a):No ja rozumiem, że w mojej "pipiduwie" jestem sama........ale we Wrocławiu..........tylko Agnieszka, Mag w Niemczech i Rebelia.....halooooooooooooooooooo........Dogomaniacy z Wrocławia jesteście pilnie potrzebniiiiiiii......... Aga mój Wrocław tkwi w nazwie :shake: sama mieszkam kilkadziesiąt kilometrów od... proszę nie miej mi za złe "i co mamy zrobić"... wiem coś na ten temat, bo szukałam hotelu dla ZDROWEJ SUKI pół roku temu i był problem! Namiary, które podała Edi są bardzo przydatne, generalnie naprawdę tutaj nie ma wielkiej aktywności społecznej :cool1: co widać np przy sprawie Aksy-Kraksy :( Quote
GreenEvil Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :zly7: Nie macie jakiejs lecznicy z hotelem? Pozdrawiam GreenEvil Quote
rebellia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 GreenEvil napisał(a)::zly7: Nie macie jakiejs lecznicy z hotelem? Pozdrawiam GreenEvil niby są. ale tak konkretnie to ja naprawdę się nie znam :-( Quote
GreenEvil Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 rebellia napisał(a):niby są. ale tak konkretnie to ja naprawdę się nie znam :-( Oj rebellia, nie bierz sobie tego tak do serca, ja klne pod nosem z niemocy. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Edi100 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Lecznicy z hotelem tak naprawdę nie ma. Sprawdzałam to nie raz. Nawet jak są w nazwie to juz nie istnieją. Trzymam kciuki!!! Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ...i ucichło? :( causieńką noc śniła mi sie kluska i ten pies staruszek z Łodzi z wypadającym odbytem.....ja już nie mam sił normalnie....przecież ją można jeszcze uratować.....WROCŁAWWWWWWWW !!!!!!!!!!! Quote
Kar0la Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja znalazłam jeszcze takie adresy: - BOLEŚCIN k/Wrocławia Hotel dla Zwierząt. Przyjmujemy psy i koty. W nocy zwierzęta przebywają w boksach w budynku. W ciągu dnia psy przebywają w odrębnych boksach dziennych, na zewnątrz. Możliwy jest pobyt zwierzęcia z wyżywieniem hotelowym lub własnym. Hotel usytuowany jest w pobliżu tras Wrocław-Poznań oraz Wrocław-Warszawa PFUH Hotel dla Zwierząt, Teresa Gruszczyńska & Anna i Robert Niemczykowie, Boleścin 10, 55-100 Trzebnica, tel. (071) 312 76 85, tel. kom. 0603 073 343, - SZYMANÓW k/Kątów Wrocławskich Hotel dla Zwierząt "Kubuś". Przyjmujemy wszystkie zwierzęta domowe, również przewlekle chore (nie tylko psy i koty). Zapewniamy bezpośrednią opiekę weterynaryjną). Hotel całoroczny. Zwierzęta mają osobne boksy w murowanym, ogrzewanym budynku, osobne wybiegi, są wyprowadzane na spacery i pielęgnowane. Cena hotelu jest uzależniona od zwierzęcia, rodzaju wymaganej karmy (dieta) oraz stanu zdrowia zwierzęcia. Oferujemy dowóz do hotelu i z powrotem do domu za niewielką opłatą (zależną od odległości). Szymanów 7, tel. 0-71 789 11 39, tel./fax 0-71 390 70 02, tel. kom. (0)600 758 556, Ale to wszystko w okolicach Wrocławia i nie wiem czy nie zadaleko :roll: Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Problem w tym, że decyzja musi być podjęta w zasadzie JUŻ...bo lada chwila cudowni lekarze schroniskowi wydzadzą diagnozę (zgadnijcie jaką...obym się myliła........plissssss...obym) i wtedy już tylko będziemy płakac...Wiecie co ja jestem sama w Ostródzie i nikogo więcej na dogo...nie ma z mojego miasta (przynajmniej się nie ujawnił)....ale wiem, że nie zostawiłabym w takiej potrzebie suczki....do domu bym nie wzięła bo mam przepełnienie (jak prawie wszyscy na dogo...)..ale do cholery jasnej tyle innych możliwości, hoteli...a czegoś takiego jak weterynaria nie ma we Wrocłąwiu..????....Sorry, ale już poprostu jestem w........na...na tą sytuację. LUDZIE .....DOGOMANIACY........HEEEEEEEELP !!!!!!! Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 I co kochani moi? Co zdecydowaliscie? Czy ktos dzisiaj po mnie przyjdzie? Ja chce do domku, do hoteliku! Wydostancie mnie stad! Ja nie chce za TM! jeszcze zdaze tam dotrzec... jeszcze NIE TERAZ! BLAGAM! PRZYJDZCIE PO MNIE! Quote
shantara Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja znalazłam tu adresy: http://www.psy.info.pl/s/dolnoslaskie.html#hotele Nie wiem czy próbowałyście już ale to brzmi szczególnie obiecująco: SZYMANÓW k/Kątów Wrocławskich Hotel dla Zwierząt "Kubuś". Przyjmujemy wszystkie zwierzęta domowe, również przewlekle chore (nie tylko psy i koty). Zapewniamy bezpośrednią opiekę weterynaryjną). Hotel całoroczny. Zwierzęta mają osobne boksy w murowanym, ogrzewanym budynku, osobne wybiegi, są wyprowadzane na spacery i pielęgnowane. Cena hotelu jest uzależniona od zwierzęcia, rodzaju wymaganej karmy (dieta) oraz stanu zdrowia zwierzęcia. Oferujemy dowóz do hotelu i z powrotem do domu za niewielką opłatą (zależną od odległości). Szymanów 7, tel. 0-71 789 11 39, tel./fax 0-71 390 70 02, tel. kom. (0)600 758 556, E-mail, Strona WWW Coś trzeba robić bo Aga ma racje jak to dalej będzie! Wrocław to wspaniałe miasto. Na ulicach taka miła atmosfera... Pomóżcie tej biedaczce! Quote
supergoga Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Błagam dziewczyny - bierzcie ją do tego hoteliku - tez dopłacę, i dalej będziemy robić zbiórke na weta i diagnozę. Pamiętacie Pigwę, Bunie - przecież sa starsze i chore i w domkach. Nie dajcie Kasi odejść. Może ktośma jeszcze kogoś znajomego. Mosii ma takie wielkie serce i może zna kogoś w okolicy Wrocka - żeby poradzić. KASIU - spokojnie,myślimy. Jedźcie po nią jakmożna najszybciej, Ja wiem z daleka sie dobrze rad udziela, ale tym czym mogę - pomogę. Powstawiam ją we wszystkie netowe portale jakie znajdę, darmowe i nie tylko. Będę dopłacać do hotelu, mimo że i tak kasy niewiele. Ale Kasiunia chce odejść nie za pomocą zastrzyku, w nieprzyjaznym otoczeniu - chce gdy przyjdzie jej czas odejść przytulona do kogoś, kto ją pokochał. Quote
GreenEvil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Zabierze ja ktos? Jak tylko bede wiedziala, ze kluska jest w hoteliku, wystawie od nowa jej aukcje, z zaznaczeniem ,ze zbieramy kase. Takze pieniadze sie znajda na 150% Pozdrawiam GreenEvil Quote
makulka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Czy ktos mógłby zadzwonic do tego szymanowa ?????plisss nie mam telefonuuu,i przedstwic całą sytuacje w jakiej jest sunia ,bez sciemy ... gdyby mogli po nia przyjechac ,zabrałabym ja mam niewiele czasu o 13 musze wyjsc do pracy bo inaczej :shake: Quote
Recommended Posts