Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rysa została podrzucona pewnego wiosennego dnia przez bramę schroniska. Skrajnie wyniszczona, wychudzona i chora nie miałaby szans, dlatego została przewieziona do hotelu "Tara". Zaczęła się walka o życie suni. Weterynarz czuwał całe święta, podawał kroplówki, antybiotyki... Dawał jej nikłe szanse na przeżycie.
Ale mała walczyła i kiedy pierwszy raz wstała z koca i pomachała do mnie ogonem, o mało nie popłakałam się ze szczęścia.
Teraz Rysa jest już zdrowym, pełnym energii i wiecznie głodnym szczeniakiem. Szuka nowego domu, w którym dostanie miłość i pełną miskę jej ukochanego jedzenia :razz:
telefon w sprawie Rysy: 695 647 043

Tak Rysa wyglądała kiedyś (krótko po przyjeździe do hotelu):

A tak teraz:

Posted

[quote name='Niebieska713']Gdy Rysa wypieknieje,to dopiero wtedy beda wojny o nia sie toczyc...:shake:

Już wypiękniała;) i rośnie jak na drożdżach:

Posted

farmerka63 napisał(a):
O mamo... Jakie imponujące radary :D:D:D Śliczna po prostu ! Domek tymczasowy wraz z wetem wykonały kawał dobrej roboty !

Bo to jest BARDZO DOBRY domek tymczasowy...:multi:

Posted

[quote name='ewexoxo']mała jest prześwietna! uszy rewelacja :-) tylko ciekawa jestem jaka duża urośnie?[/QUOTE]

No,na pewno nie bedzie mala.....Chyba raczej wielkosci amstafa lub boksera...:roll: