Lidkad Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dlaczego nikt mnie nie chce????przecież tak bardzo chcę być kochany i kochać....:-( Quote
Iza i Avanti Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Amorek wyśnił swój dom :multi: Już grzeje doopkę w nowym domku. Jeśli będą relacje- na pewno je tu umieszczę! :loveu: Dziękuję wszyskim odwiedzającym domek i zapraszam na wieści ;-) Quote
Lidkad Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 :multi:Powodzenia Amorku!!!!:multi::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Relacja z nowego domku: Witam wszystkich, w sobotę zrobiliśmy sobie z Amorem wyjazd pociągiem w moje rodzinne strony. Było przesympatycznie, Amor wyganiał się, wybawił (no niestety piłka tego niewytrzymała ) i był bardzo posłuszny. Podbił wszystkich serca . Szkoda tylko ze w niedziele musieliśmy wracać ... W pociągu był bardzo grzeczny, cały czas leżał od czasu do czasu wstał żeby napić się wody ... Mało zdjęć zrobiłem ale pokaże to co mam Quote
Recommended Posts