Fantusia_wwa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No szkoda :-( A nie da rady jakoś zwerbować psiurka do siebie?? Nie oddadzą Ci go na stałę? Pozdrawiam Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 yyy troche takie dziwne:roll: po cholere ktos kupuje psa jak nie ma na niego czasu oddaje go pod opieke komus a potem zabiera :roll: bardzo dziwne:roll: ludzie to maja pomysly:razz: Quote
Doda1211 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Fantusia_wwa napisał(a):No szkoda :-( A nie da rady jakoś zwerbować psiurka do siebie?? Nie oddadzą Ci go na stałę? Pozdrawiam niestety nie :-( bo moja kuzynka (9 lat) pieska nie odda mino, że jak przychodzi z domu to zamyka go w innym pokoju, żeby nie chciał do nas iść :angryy: Quote
Doda1211 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 evaxon napisał(a):yyy troche takie dziwne:roll: po cholere ktos kupuje psa jak nie ma na niego czasu oddaje go pod opieke komus a potem zabiera :roll: bardzo dziwne:roll: ludzie to maja pomysly:razz: wiesz ich zdaniem mieć boksera to "szpan" :angryy: :angryy: :angryy: a ja się cieszyłam, bo tylko tak mogłam mieć psa... :-( Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Doda1211 napisał(a):wiesz ich zdaniem mieć boksera to "szpan" :angryy: :angryy: :angryy: a ja się cieszyłam, bo tylko tak mogłam mieć psa... :-( echh dziwni ludzie:roll: nonie dziwie si eze sie cieszylac :) kazdy by sie cieszyl gdyby mogl obcowac z boxerkiem:loveu: Quote
Doda1211 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ale może kiedyś mi się uda ubłagać rodzinke na jakiegoś schroniskowego bidulka... No chyba, że najpierw zrobię pożądny kursik na dogoterapeutę, to już bez psa się nie obejdzie :razz: Quote
Recommended Posts