Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
A moja marna wpłata jeszcze nie doszła?

Z wczoraj Aimez_moi jeszcze nie mam wyciągów :roll: Ale jak tylko dostanę to zaznaczę :lol: Aimez_moi na pewno Twoja wpłata doszła :buzi:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ilon_n napisał(a):
co z oczkami u Totika?? wizyta już była czy będzie??

Totik przyjeżdża w poniedziałek do Warszawy, a wizyta umówiona na środę na 20.00. W poniedziałek kastracja.

Posted

Dobranoc Totiku po tym spacerku.
Kapselku prawie już uzbierane deklaracje na Volwerina:multi::multi::multi: chyba jeszcze tylko 15 zł brakuje. Piszę na tym wątku bo wiele cioteczek stąd do niego zagląda

Posted

Soema napisał(a):
Kapselku wkleić w pierwszy post wpłaty czy zrobisz to w 3??

Soemuś :calus:jeśli możesz Kochana to wklej w pierwszym żeby było widoczne :modla::modla::modla:

Posted

Kapsel napisał(a):
Ja nawet nie wiedziałam że coś takiego jest :roll: Kochana cioteczki zareklamujcie swoje bazarki :helo::modla::modla::modla:

ja też nie wiedziałam

Kapsel napisał(a):
Totik przyjeżdża w poniedziałek do Warszawy, a wizyta umówiona na środę na 20.00. W poniedziałek kastracja.

no Totiś ....będzie dobrze :kciuki:

Posted

Nes2009 napisał(a):
Mysza Ty go obudziłaś to ja ide na siusiu z nim. Bo się przyznam znowu, że i mnie się trochę chce. Ale sama nie pojde.

A potem niech ktoś jakieś małe co nieco zapoda :) :)

Posted

Kapsel napisał(a):
Soemuś :calus:jeśli możesz Kochana to wklej w pierwszym żeby było widoczne :modla::modla::modla:

Kapselku zbierz te swoje posty to skopiuję.

Posted

Soema napisał(a):
Kapselku zbierz te swoje posty to skopiuję.

W czwartym poście uaktualniłam wszystko. Nie mam danych sprzed dwóch dni. Czy mi tylko dogo coś się nie działa, czy Wam też???

Posted

Totik miał dziś zaplanowane zrobienie badania krwi i biochemii, aby mógł mieć już gotowe wyniki jak przyjedzie do STOLICY!!! :multi::multi::multi:

Agnezjo, czy mamy jakieś nowe zdjęcia ślepaczka? :loveu::loveu::loveu: Może je na dzisiaj wyczarujesz? :lol::lol::lol: